стил

Колекция есен-зима 2019-2020 Burberry

Събитие на Лондонската Седмица на модата се превърна в показването на модна къща Burberry. Новата колекция за есенно-зимния сезон 2019-2020 съчетава в себе си женските и мъжките образи, като модницам много оригинални и нестандартни идеи за създаване на ефектни изображения.

Компанията Burberry показва винаги неочаквани и смели решения. Ние само трябва да си спомня революционна мода за сезон есен-зима 2019 в 3D формат, запис дебютной колекция пролет 2014 в новите модели на iPhone и смело завръщане на подиума на класическата английска клетки в продължение на много години, която по-късно стана визитна картичка на модна къща Burberry. Колекция, създадена от дизайнерите на марката Burberry за есен-зима 2019-2020, не е изключение.

Основните тенденции, колекции Есен/Зима 2019-2020

Героините на предстоящия сезон е особено елегантно и стилно. В основата на създаването на модерни лъкове е избран класически цвят:

    черен; бял; сив; бежов.

Като ярки цветови акценти, дизайнерите са използвали: богат, дълбок синьо, светло синьо и приглушена червена. Основната тенденция, диктуемой през есенно-зимния период 2019-2020 модната марка Burberry, струва си да се отбележи:

    риза с класически нюанси и наслояване; традиционни каре и шарени; големи пуловери; екстравагантен асиметрия; прозрачна рокля бельо стил.

Също така са включени в колекция в мъжки стил. Дизайнер предлага модницам създаване на собствени уникални изображения, като се използва тела, широки, скъсяване на дънки и яке, за да се разшири визуално раменете.

Женски ризи от Burberry 2019-2020 г.

Тази риза се превърна в ключов елемент на есенно-зимната колекция на Burberry. Couturier осигурява на жените възможност да изразите своята индивидуалност, като изберете стилна риза, която съчетава в себе си класически вид и екстравагантни елементи, което ще доведе модерен и съвременен.

През 2020 г. модницам има възможност да се разгледа необичайни многопластови образи, чрез комбиниране на риза от тънък рокли, в бельевом стил, стилна, класическа яке или палто. Ще се случи в предстоящия сезон и за кратко рокля-риза, които дизайнер препоръчва допълни лаконичен черни ботильоны на удобен ток.

Couturier размива границите между мъжка и дамска мода, с помощта на една и съща силуэтами и ризи с щампи на мъжките и женските образи.

Модни клетки и ленти Burberry изображения

На мястото вече се превърна в традиционното за Burberry английска клетка идва в модни ивица. През 2020 г. до основните елементи от гардероба на жените добавен жилетка. Ще бъдат приложими като класически рок и алтернативни варианти: вертикални ивици, жилетка и червено-бели.

Пуловери оверсайз 2019-2020

С настъпването на първите есенни студове, трябва да се обърне внимание на най-новите модели на горнища. Новата колекция на модната марка Burberry предлага есен-зима 17-18 отдават предпочитание на удобно оверсайз модели в тихо нюанси на сивото. Моля, обърнете внимание, колко стилно изглежда, този пуловер в съчетание с добре познато лице.

Асиметрия в съответствие мода Burberry

За да смели и модерни момичета, които искат да привлекат вниманието към творчеството на изображението, колекция предлага много интересни асиметрични неща:

    рокли; пуловери; якета, жилетки; поли.

Рокля в стила на бельо

Бельо в стил 2020 г. остава в тенденция към намаляване. Заедно с такива известни Къщи на модата като Louis Vuitton, Versace, Dolce & Gabbana и т.н., модна къща Burberry предлага на своите възможности шик и ярки рокли, за които е характерно използването на прозрачни материи, много дантела и стегнато.

Характеристика на стила на бельо от Burberry може да се счита за идеята да се носят изключително рокля за жилетка или класическа риза.

Theme by Anders Norén