грим

Кой тонален крем да изберем за зимата

What Foundation to choose for the winter

В студеното време на годината, време за промяна не само се грижат за кожата и грим. Избираме крем за зимата?

Дори цвета на кожата е гаранция за успех на всеки грим. Основа за лятото и зимата трябва да се различават. Това се дължи на факта, че студ, вятър и сняг е по-голямо влияние върху нашата кожа.

Ние сме подготвили основни правила за избор на фонд за зимата. Готови за запис?

What Foundation to choose for the winter

През лятото, ако сте избрали по-лесния основата през зимата, приоритетите се променят в обратна посока. Структура трябва да бъде плътна, за да създаде допълнителен защитен слой върху кожата. За това, че тонът не е просто да се „избута“ — не трябва да се прилага директно, преди да излезете на улицата. В допълнение, този продукт ще бъде ефективно да се прикрият всички малки недостатъци на кожата!

What Foundation to choose for the winter What Foundation to choose for the winter What Foundation to choose for the winter

Матирана или гланцирана? През зимата кожата става по-суха, а на някои места може да издърпате. Матиращ тонален крем може да изсъхнат и да наруши липиден слой (воден баланс).

What Foundation to choose for the winter

Цвят тонално средство трябва да бъде възможно най-близо до вашия естествен тон, защото ефекта „маска“ няма. Как правилно да направите тест-драйв? Най-добрият вариант да дойде в магазина, без грим и нанесете боя от лицето си. Не да го пробвам на врата или ръката. Цветът на кожата на тези две части от тялото много по-различно. Моля, имайте предвид, че през зимния период потъмнява бързо, и по-голямата част от времето, което прекарваме с изкуствена светлина (лампа). Така че някои нюанси са изкривени.

What Foundation to choose for the winter

Част от фондацията за зимата-това е един от най-важните фактори, който влияе върху неговата ефективност. Подхранваща текстура трябва да съдържа масла, витамини и екстракти. Да се обърне внимание на опасните компоненти, които ние ще говорим за някои:

Минерално Масло.

    • Минерално масло овлажнява, а също така създава невидим „филм“ върху кожата, което да запушва порите.

Пропилен Гликол.

    • Достатъчно е токсичен елемент, който може да предизвика алергична реакция.

Мертиолят.

    • Токсично вещество, което оказва изключително негативно въздействие върху организма на човека като цяло.

Сульфатный.

    Може да предизвика дразнене или алергична реакция.

Забележка капки, формат, който набира популярност сред тонални средства. Това е доста удобно да се сложи си ръцете!

Какъв формат ще изберете?

Theme by Anders Norén