стил

Кой е правил бяло яке

Белият цвят в гардероба на мъжете, създава усещане за чистота, празничност и елегантност. Традиционно, бели могат да бъдат ризи, спално бельо и декор. Избор бяло сако – това е смело твърдение, на стил и оригиналност. Не забравяйте, че дори и великият стратег се появи идеята да бъде в Рио де Жанейро, защото там „всички жители на всички ходят с бели панталони“. Обърни внимание, на моите панталони, но не якета. Това е признат търсещия приключения не се наемам да опитате на мечтите си изцяло бял мъжки костюм, очевидно, си помислих, че това е твърде бъде удебелен.

Съвременните хора не мислят за бели якета мъжки, нещо твърде недостъпни. Облекло, бяла дрехи, а не само по специални поводи като сватба, но всеки ден.

Who do white suit jacket

Напълно бял вариант

Костюм бял мъжки – знак на особено щастлив повод. Младоженецът лятна сватба изглежда страхотно в костюм от бял лек плат. За да направите пътя си собственик бял костюм, се опитва да намери аксесоари контрастни тонове. Вратовръзка, шал или boutonniere в джоба на сако, заколку за вратовръзка или колан друг цвят позволяват на човека да остане човек, не е много, но безформена „облак в панталони“.

Who do white suit jacket

Комбинация от черно и бяло

Промяна на компоненти в училище формула парадное рокля „бял връх – черен надолу“. Облече бяло сако, черни панталони и черна риза. Ярък контраст и очевидно нарушение на обичайните правила ще ви помогне да изглежда оригинален и стилен. Ако мечтата за бели панталони не позволяват да ходят в тъмни панталони, се разрежда бял мъжки костюм струя черна риза. Ефектът е силен.

Бели ленени сака

Who do white suit jacketПрез лятото се носят бели, разбира се, и много по-удобно, отколкото на тъмно. – Добре, отколкото бельо бяло яке без подплата, не може да мисли. Натурална тъканта пропуска въздуха, но липсата на лигавицата улеснява цялата конструкция. Бяло сако, мъжки бельо носи комплект младежки облекла елегантност и аристократичен блясък.

В комплект с небрежно разкопчана и малко мента, бяло ленено сако изглежда страхотно и светли къси панталони до коляното. В тази премяна не само можете да се скитат из пясъците на отмелям, но да идват на работа, където не е твърде строго reglementiert униформи на персонала.

Какво да облека?

Под блейзър може да се постави върху бяла тениска, поло, ризи или класически ризи с къс ръкав. Особено очарование му придава набор къси панталони жилетка, вратовръзка-селедочка с ярък летен модел.

Панталони chinos дънки и с бяла риза

Who do white suit jacketИзбор какво да се носят с бели пиджаком, обърнете внимание на панталони в стил кэжуал. Удобна и лесна chinos ще се превърне в чудесно допълнение към бяло яке. Свободни, леко зауженные пъхтя крака формата на панталони показва гъвкавост на стила casual, бяло сако, създава усещане за лекота, щастие и усещане близо до дома, дори и ако по празниците сте отбелязали през зимата. С какво се носят бяло яке, се решават по настроение.

За определяне на ефекта на безоблачно състоянието на празника си струва да се купи удобни мокасини и плетени сандали. Разбира се, те трябва да се носят без чорапи!

Бяло сако и бели обувки или кецове

Бял свеж и хладен мъжки костюм от памук или лен изглежда страхотно с ярки бели кроссовками. С какво се носят бяло сако, се решава лесно. Изберете контрастиращи комбинация от бял костюм и маратонки с цветни панталони. Сини дънки – най-добрият начин да създадете такъв контраст. Комбинация от бяло и синьо на цвят създава усещане за прохлада и утринната свежест. Особено ако син плат дънки ограничава бели на цвят отгоре и отдолу.

Къде може да се носи бяло яке

Ограничения в носенето на бяло не съществува. И като се отрече желанието да си красив!

Разбира се, че белите улици цъфти през горещото годишно време. Въпреки това, зима в тържествена обстановка, вечеря, бял костюм-клуб или фирмено парти, за мъже или бяло сако ще бъде подходящо.

Who do white suit jacket Who do white suit jacket

Костюм яхтсмена включва комбинация от бял двубортный яке подобни на кутията яке и сияйна бутона метал злато и сини панталони. Най-добрият вариант, отколкото да носят бяло сако, е трудно да се мисли. Купи си костюм, дори ако на частна яхта малко пари не е достатъчно. Романтичен образ бывалого морски вълк създава около притежателя елегантен костюм в морски стил и атмосфера мили и мили и вълнуващи приключения.

Who do white suit jacketОсобено често избират якета или изцяло бял костюм мъжки сватбеното тържество. Това не е необичайно да се среща не само за булката, но и годеник, облечена в блестящ бял. Бял костюм мъжки на сватбата, за да помогне на гостите да се опознаем младоженеца дори в края на сватбен банкет и на сватбената церемония ще добави оригиналност. Между другото, в Индия народен костюм на младоженеца може да бъде само бял. Въпреки това, докато булката си слага ярко червено облекло.

Who do white suit jacketВ сезона на 2017 г., са добре дошли като напълно мъжки бял костюм и комбинация от бяло яке с черни панталони.

Сватбена рокля допълват ярки аксесоари: елегантни папийонка, кърпичка в джоба или контрастен корсаж цвете на ревера на бялото сако.

Theme by Anders Norén