прически

Кой е на бретон: Как да разбера?

Много жени са склонни да се подчертае своята индивидуалност ярък начин, през цялото време, промяна на имиджа. А боядисаната коса в необичайни цветове, други са оборудвани с оригинална прическа или бретон. Но откъде знаете, кой е ресни и в каква форма.
За това днес ще говорим!

Някой е директен бретон?

Директен бретон днес е най-популярният вариант. Често стилисти и фризьори я използват, за да балансират начин, да го направи по-хармоничен и приятен за четене. Много от притежателите на овална форма на лицето се избере този вариант. Класическа директен бретон увеличаване на широчината на скулите, визуално като лице-добри пропорции. Директен класически бретон има своите недостатъци. Така, например, той не е подходящ за тези, които имат кръгла форма на лицето, като сериозно нарушава пропорциите и да изглежда абсурдно. Кръгла бретон на видео също не е подходящ за хора с квадратни и лице с формата на сърце, а още повече да се съсредоточи върху формата на лицето. Ако вие правите избор в полза на прав бретон, не забравяйте, че е трудно да се подредят. Във всеки случай, това ще отнеме много време.

Who is the bangs: how to find out?
Директни дълъг бретон-четки препоръчват носенето на английски прическите каре и каскада. Ако става въпрос за овална форма на лицето, то тук прическа стъпало в съчетание с директно на дългия бретон ще изглежда много по биологичен.
Директен бретон има своите предимства и недостатъци, в края на краищата си заслужава да се помни, че категорично не се препоръчва на жени с кръгла или квадратна форма на лицето.

Кой е наклонена бретон?

Смята се, че наклонена бретон е подходящ за почти всеки. На практика, обаче, ние виждаме различни резултати. Наклонена бретон не е подходящ ла къдрава коса и овалния лице. В първия случай, когато говорим за къдрава коса, трябва да се отбележи, че за създаване на страничен бретон е просто нереалистично. Къдрици няма да се постигне желания ефект. Ако говорим за овал на лицето, тук, наклонена бретон само подчертават продълговата форма на лицето и внимание на проекта до дисхармония начин.

Наклонена бретон-това е идеалното решение за тези, с кръгла или квадратна форма на лицето. Това ще балансира визуално изображение и да го направи хармонично. Ако говорим за прически, повечето жени избират къси прически, например, Боб или боб с коса, бретон. Ако наемодателят се стреми да създаде свой неповторим начин, толкова по-често той избира наклонена бретон с окъсани кичури или асиметричен модел.

Who is the bangs: how to find out?

На кого отива къс бретон?

Къс бретон изглежда перфектно в тандем с къси стрижками. Така, стилисти подчертават, че в този случай изображението изглежда по-хармонично. Къс бретон може да се комбинира с такива стрижками като боб, каре, страници, елф и т.н., Но с дълга коса, по-добре се съчетават къса асиметрична бретон. Дори стилисти препоръчват къси бретон, ако косата редки и тънки. Това позволява да се създаде по-голям обем, отколкото в случая с дълъг бретон.

Кой дълго чука?

А ето дълъг бретон е подходящ както за къса коса и дълга коса, средно дълга прическа. Дълги гъсти бретон е идеален за притежатели на овална форма на лицето. Дългата гъста директен бретон изглежда страхотно в комбинация с класически Боб прически и фризури, като каскада, Джак, Боб.

Who is the bangs: how to find out?

Каква бретон е подходящ кръгло лице?

За кръгло лице е избран наклонена бретон с окъсани ръбове. Тази бретон ще се създаде ефект на небрежност и визуално коригира формата на лицето. Същото условие се отнася за собствениците на по-малки с форма на сърце на лицето. Дори кратка директен бретон може да играе срещу вас. Ако все-пак кръгла бретон, стилисти позволяват вариант с директен удължен бретон в комбинация с прическа карэ. Това не трябва просто да изберете прическа каре, и каре с удължени предни кичури и директен бретон. Такава прическа визуално удлинит лице, както и да коригира неговите размери.

Някой грохнуть?

    Бретон-дъга подходящ за собственици овални, с форма на сърце на лицето. Дългата наклонена бретон е подходящ обладательницам кръгъл, квадратен и сердцевидного лице. Директен бретон-четка идеално място за овална форма на лицето. Кратък прав бретон е подходящ за онези, които удължават лицето, фризьорите казват, че тя трябва да се съчетае с къса коса. Геометрични и ассиметричные бретон-това е идеалното решение за дълги и тесни лица. Рядка дълъг бретон до веждите подходящ обладательницам правоъгълна форма на лицето. Рядка дълъг бретон ще балансира „тежък“ брадичката. Скъсани бретон са подходящи за кръгли и сердцевидного лице. Изберете бретон трябва не само лични предпочитания, но и в съответствие с правилата на добрия вкус и на правилното съчетание на форма на лицето и прическа като цяло.

Theme by Anders Norén