Флорални мотиви

Флорални мотиви изглежда мека и разреждане, тъй като за отпечатване се използва техника акварел. Това позволява изолиране на една смели цветове, за да създадете абстрактен ефект. Светли ръбове, за да се омекоти необичаен цветен принт. Тропически цветя се появяват в основата на светъл фон. Този печат ще бъде насочена най-вече на младото поколение в модата.

What prints in fashion in 2018

Разбира се, много хора смятат, цветен мотив се повтаря година след година и че това е скучно. Но през следващия сезон, с мотив, тропически, но не така, както си бяха свикнали да виждат по-рано. В Ню Йорк повечето модни дизайнери на облекла, украсени с рисунки на хибискус и палмови листа, в това число FentyPuma, BajaEast, MichaelKors. Вакера дори отиде по-далеч от печат на тениската лого на марката на фона на тропически цветя. В Милано тропически щампи, също се превърна в хит след седмица на модата. В колекцията на Гучи, ние виждаме едни и същи отпечатъци върху естетиката на дизайна не 21. Разбира се, можете да изчакате, докато такова облекло няма да се появи по рафтовете на магазините. Това ще отнеме поне шест месеца. Но да се отпечатва стил „тропически цветя“ точно сега е просто погледнете на потребителите на интернет магазина. На места, където няма достъп до морето, хората трябва да се занимават с „сърфирате“ в мрежата.

What prints in fashion in 2018

Племенни рисунки

Племенни щампи през 2018 г. ще даде нов хотел на черно-бели и приглушени тонове, фините линии и познати графични елементи. Прости геометрични фигури са представени в два цвята цветова гама. Черно-бели щампи, дизайнерите са решили да се настанят в минималистичен вид. Включително проби, да се създават оптически илюзии, вдъхновени от героите племена. Много от дизайнерите ги наричат разпечатки на „ацтеките“. Дори и ако те не се използват модели на ацтеките. И тъй като ацтеките са били почти унищожени, ние не знаем как е изглеждал Ацтекских тъкани. Всичко, което е останало от културата на Ацтеките са каменни изваяния и пирамиди. За да създадете уникални щампи, дизайнери ориентирани на тъкани от Гватемала (Андската текстил), която е по-близо до стила на ацтеките, защото моделите в Гватемала често имат кръгла конструкция, както е показано на модели на ацтеките.

What prints in fashion in 2018

Много и хареса принт Навахо. Всеки символ има религиозен смисъл, така че вие да можете да разберете, защо Навахо не искат техните свещени символи са отпечатани на дрехи. Но така или иначе, не всички имат възможността да пътуват на юг-запад и се превръщат в истински Навахо одеяло или скъпи мостри от плат с надпис Навахо. Така, че и обикновените хора могат да се доближи до тази култура, закупуване на облекла с щампи, с които е много лесно да се комбинират племенни образи и символи в култури югозападната част на Гватемала (Навахо и т.н.). и разпечатки на „ацтеките“ мода „мексиканска печат“, защото те често имат същите ярки цветове и отличителни черти. Друг племенен печат идва от Африка. В тези дни, дизайнерите са решили да поставят тези разпечатки на мини рокли и панталони.

What prints in fashion in 2018

Морското настроение

Тези области ще бъдат вдъхновени от предстоящата пролетта/лятото на 2018 година. Този път ще видите отпечатъци от тема на море или океан с хладен графичен естетически приятен, привлекателен за всички възрастови групи. Класическа морска тема подчертано големи графични елементи. Морски мотив добре работи за различни по стил дрехи. Вариации на синьото подобряване на хладно бяга настроение картини.

What prints in fashion in 2018

Дизайнерите не се уморяват да изненада всички, и да докаже, че комбинация от меки тонове в морето принт е подходящ не само за жени. Дизайнерите се стремят да разширят гама от възможности за цветове, форми и силуета за мъже. Този път те са решили да обърнат специално внимание на щампи. Морски щампи за първи път са добре дошли, като истински мъж печат. И тук не става въпрос за вкус блузи с къс ръкав, както и класически ризи с маншети красиви и прекрасни цветове. Но тези дизайнери, които не са ограничени от стомана. Те са отишли по-нататък и да добавя морето щампи за горната част на облеклото, което го прави светъл и необичайно.

What prints in fashion in 2018

Всеки има шанс да разгледаме най-ярки и необичайни съоръжения с морска принт, оценка на нови колекции, дизайнери. От панталони и риза с къси ръкави и два-парче костюм – в този случай излезе на ново ниво.

What prints in fashion in 2018

Мотив животно

И отново на мода изключителни, в който облекло е направена така, че тя приличаше на модел инструмент от кожата и козината на животното, като леопард, Гепард, Зебра, тигър, трън хиена, шарени, хиена, гиеновидная куче, жираф и маймуна. Печат на този тип ще се използва не само за дрехите, но и чанти и обувки и дори някои бижута.

What prints in fashion in 2018

Животински принт отдавна се превърна в популярен стил по много причини. Първо, това обикновено е скъпо и се считат за достатъчно екзотично, затова печат е символ на богатство и високо положение. В продължение На цялата история, царе и други високопоставени хора използват животински кожи като признак на статус. Трябва да се каже, че през 2018 г. дизайнери излизат извън рамките на стандартното разбиране на „любимец“ принтом. Щампи не се ограничава само в кожата на животното или копията на козината, но може да бъде всяка част от животното, а още може да се нарече „домашен любимец“ принтом.

Ленти

Ленти са придобили популярност през 2017 г., а през следващата година те няма да се явя на водещите си позиции. Затова трябва да сте готови за печат група от ленти, които се различават по цвят или тон от следващата област е незначително. За цветове на тези ивици, дизайнерите са избрали красив наситен Златен цвят, в комбинация с нюанси на кафяво и зелено. Двухтонный неразделна подложки за привличане на внимание и като такива ще се използва за дрехи и различни аксесоари. Модни експерти, да се издигне на ново ниво, като ленти, които могат да се видят на пътни знаци. Това е нов тренд, който ще се хареса на екстравагантни дами, които обичат смели експерименти. Най-ярките личности може да продължи напред и да изберете ивици, които напомнят на известните бонбони цвят.

What prints in fashion in 2018

В продължение На стотици години група използва в облеклото. Шарени дрехи често има отрицателен символизъм в Западната култура. Ивица на дрехи за първи път по време на средновековието. В тази епоха е бил наблюдаван само затворници, престъпници, клоуни, проститутки, палачите и т.н., Но сега ивица е един от най-добрите отпечатъци, които се срещат в най-разнообразни варианти за модни известните и успешни дизайнери. Благодарение на Коко Шанел, която е вдъхновена от работна униформа по време на неговото пътуване към френската Ривиера, все повече и повече хора се влюбват през този принт. Всеки сезон той е изненадан от новия дизайн. През 2018 сезон пролет-лято дизайнерите ще бъде да се ориентирате към цвят на ивици, като се използва огромно количество нюанси. В повечето магазини шарени принт може да се види навсякъде по дрехите. Този тренд — принт с повторение на дълги, тесни бели и цветни ярки ивици ще бъдат на върха на популярността. Този печат ще бъде най-подходяща за шапки, рокли и дълги плисирани поли.

What prints in fashion in 2018

Абстракция

Дизайнерите създават колекциите си за следващия сезон пролет-лято 2018 отново се обърна към абстракция, за да използвате визуален език форма, цвят и линия, за да образуват състав, който съществува независимо от визуални препратки към реални неща. За всяка такава печат-това е мисъл на художника, неговите опити да пресъздаде илюзията за видимата реалност. Защо дизайнерите обичат този принт? Защото те могат да се отклоняват от реалността и да се прилагат към изображения на изображението, което в света на висшата мода много оценявам.

What prints in fashion in 2018

Как да изберете печат, за да останете модерни през горещия сезон през 2018 г.? Една картина трябва да има широка гама от ярки цветове. Изключение може да се направи за черно-бели нюанси, които хващат окото. Такива отпечатъци, може да се каже, отчасти абстрактно. Абстракция фигура, използвана през 2016 г. в основата на горната дреха. Много се помнят най-ярките образи от седмици на модата, където момичета и момчета, които искат да бъдат като класа, големи якета, завивки, Бомберы и класически палта с абстрактно форма по цялата дължина или на гърба си.

What prints in fashion in 2018

Защото в бъдеще, дизайнери дават втори живот на дрехите от деним, можете да очаквате абстрактни щампи, които се срещат на дънкови якета и рокли. Научи характерни черти на кубизма в печат, трябва без колебание да се купуват такива дрехи. В модата има и изображения върху тъкани с помощта на ярки цветове или промяна на формата, изобразени обекти от реалния живот.

What prints in fashion in 2018

Грах

Ако нещо не излиза от мода, това е грах печат. В най-ярки и неочаквани комбинации, той ще е навсякъде: от чорапогащи и чорапи до рокли. Дизайнерите са решили да направят грах основно в същите цветове, в райе. Така че очаквайте да видите много елементи от облеклото, които изобилстват богати на Златни тонове и топлите кафяви нюанси. Сезон пролет-лято 2018 нещо по-сдържан и класическа музика. Традиционното съчетание на черно и бяло е все още на са намерили като отпечатъци на поли и рокли.

What prints in fashion in 2018

Познаване на най-новите модни тенденции ще даде възможност на всеки да изберете стил, който ще бъде популярен в бъдеще горещия сезон. Модерни щампи 2018 радва със своето разнообразие. Обещаващ и живи, те ще ви позволи да подчертаете своя личен стил.

Снимки:

What prints in fashion in 2018

What prints in fashion in 2018

What prints in fashion in 2018

What prints in fashion in 2018

What prints in fashion in 2018

What prints in fashion in 2018

What prints in fashion in 2018

What prints in fashion in 2018

What prints in fashion in 2018

What prints in fashion in 2018

What prints in fashion in 2018

What prints in fashion in 2018

What prints in fashion in 2018

What prints in fashion in 2018

What prints in fashion in 2018