Часовникът е уред за измерване на времето, те перфектно допълват образа на бизнес мъже. Всеки може да намери полезен аксесоар, който е подходящ за нея по професия, начин на живот, Хоби. Помислете модни тенденции за есента на 2018 г.

Which mens watch will be relevant in the fall of 2018

Материали колани

През есента на 2018 година ще следните материи, въжета и гривни:

Избор на каишка за тях правят, в зависимост от избрания стил. Мъжете, които искат да привлекат вниманието към своята персона, стилисти препоръчват да се купуват часовници с wsop гривна, изработени от розово или червено злато.

Which mens watch will be relevant in the fall of 2018

За строг нрав ще бъде незаменим гривна хронограф, направени от студен метал. Мода ще останат механичен, оборудван с прозрачен циферблат, с видим механизъм вътре.

Цветове

За да добавите повече чар се придържаме към стила и цветовете на аксесоарите. През есента ще бъдат от значение:

    Розово и жълто злато; цвят стоманена; кожата с кафе и сянка на пустинята; оранжево, синьо, зелено и жълто; сребро модел.

Ще бъдат популярни с диаметър на циферблата 42 до 44 мм черен и бял. На мода остават часовници с твърда оплеткой ремъците на НАТО, които са удобни и практични.

Which mens watch will be relevant in the fall of 2018

Посока на часовниковата стрелка

В търсенето през тази есен ще бъде:

Спортни, военни, напомнящ компас с множество функции. Подходящ за спортен вид. Корпус е устойчив на влага, са изработени от пластмаса и каучук, ярки цветове с електронен дисплей. Класически, с кожена каишка или метална и модерен през цялата циферблат. Линия прости, кратки, присъщ за минимализъм в изграждането на каросерията и части. Техните механични и кварцови модели са подходящи за всички, с изключение на спортен стил. Китката в стил „смарт спорт“ не по-твърда вода. Разполага с 3G, touch екран, безжичен интернет достъп. Модел броене на калории, Ви информира за времето, има аларма. Универсални БИ-цветове – два цвята. Лесно, за да съответства на други аксесоари от злато или стомана цвят. Елегантен минимализъм снимки, понякога с колан от крокодилска кожа, корпус, изготовленным от благородни метали. Подходящ за бизнес стил скъпи обувки. Кръгла модел с каишка, подходящ за всички. Ролекс различни тихо работи, тялото е създадено от скъпи материали. Популярни сред заможни бизнесмени. Стоманени часовници, снабдени с множество функции.

Which mens watch will be relevant in the fall of 2018

Майстор правят практически мъжки часовник, което създава образа. Те помагат на хората да намерите подходящия начин, да се подчертае статус.