стил

Клин 20 иновации до 2020 г.

Сандали на танкетке са един от най-популярните варианти за лятна обувка, която осигурява високо ниво на комфорт и позволява на дамите да покажат своите атрактивни крака. Максималният комфорт и ненадминат стил – идеален свойства, който може да се похвали с клин.

Отличителни предимства на тази летни обувки е, че е много удобен и луксозен силуэту структура. Тези сандали могат да се носят не само в града, но и по време на почивка на плажа.

Те ще задоволят дори и тези момичета, които не обичат да носят токчета и предпочитат по-удобни и универсални обувки.

Разновидности на платформа

Корк. Сандали на корк танкетке са идеални за всички момичета, защото им ефективност и удобство. Тези обувки ви позволява да се подчертае привлекателността на крака и елегантност. Идеален избор под сандали с корк платформа ще обслужва дълга пола или дънкови къси рокли. Дънки и друга свободна облекло ще изглежда много стилно, така че по-добре да се откаже.

Wedge 20 innovations for the 2020

Висок. Високата платформа ще се превърне в отлична придобивка за момичета, които не могат да се похвалят с дълги крака. В такъв обувки визуално удължават крака, и една жена изглежда по-висока. Сандали на висока танкетке може да се комбинира с рокли, поли или панталони.

Wedge 20 innovations for the 2020

Ниска. Ниска платформа е идеален за почти всички момичета, защото тази обувки ни позволява да покажем красиви крака и осигурява максимален комфорт. Основното предимство на ниски танкетки се състои в това, че тя е стабилна, така че е подходящ за момичета, които никога не са ходили на високи токчета.

Wedge 20 innovations for the 2020

Малко. Малка платформа на босоножках доста рядко. Предпочитание на модела на предпочитат момичета с малки петна крака. В тези обувки да ходи много лесно, така че да не причинява дискомфорт дори при постоянно носене.

Wedge 20 innovations for the 2020

Прозрачен. Прозрачна платформа в последните няколко сезона се превърна в истински хит. Те имат атрактивен и оригинален външен вид, а също така позволяват да се създаде интересен и запомнящ се начин.

Модели на мода

Със затворени пръсти или пета. Затворени сандали-това е мода, гъвкавост и стил в един продукт. Всяко момиче в такава обувки ще изглеждате привлекателни и изящно. Въпреки закрит мысок или петата на жената в такива обувки изглежда много секси. Сандали със затворени пръсти или пета момичета могат да носят на бизнес срещи, светски събития, или на разходка из града. В облачни дни, когато слънцето затопля, тези обувки могат да предоставят топлината на вашите крака ще изглежда очарователно.

Wedge 20 innovations for the 2020

Вътрешен чорап ще е страхотно с различни памучни панталони, независимо от тяхната форма. Малки топ и стилна риза, изпълнена в стил обувки, ще изглежда лесен и безгрижен.

Wedge 20 innovations for the 2020

Сабо. Дамски чехли сабо има един от най-популярните видове дамски обувки, която не само осигурява привлекателен външен вид, но и удобство при носене. Класически модели се предлагат с дебела подметка с токчета с различна дължина. В повечето случаи, за производство на сабо с използването на естествени материали, което осигурява комфорт при чорап. Дебела подметка, която се характеризира със Сабо, осигурява сухота на крака дори и в дъждовно време.

Wedge 20 innovations for the 2020

С цветя. Сандали с цветя са едни от най-изтънчените и екстравагантни. Тези модели са подходящи за официални събития, интимни срещи и романтични срещи.

Цвят

Колекция от съвременни дизайнери, пълни сандали на танкетке различни цветове. Най-популярни остават черно и бежово варианти, които се считат за универсални и са подходящи за всякакъв начин. Освен това, търсенето на момичета червени възможности, които са идеалната придобивка за дамите, които обичат да бъдат в центъра на вниманието.

Wedge 20 innovations for the 2020 Wedge 20 innovations for the 2020 Wedge 20 innovations for the 2020

Материали

Wedge 20 innovations for the 2020 Wedge 20 innovations for the 2020

Една от най-популярните на пазара днес са лачени сандали на танкетке, които изглеждат изящно и предизвикателно. Това покритие е предназначено да се подчини на очите и завладяване на околните хора. Не всеки ден виждаш дама на краката си, които красят лак на танкетке.

Тази обувки се отличават с високо ниво на комфорт и удобство. Освен това, лак сандали изглеждат много стилно, затова може да ги носят почти под всяка дреха, включително бизнес стил. Поради факта, че лакирана обувки е много траен и изисква грижи, те може да продължи с години.

Вече няколко сезона на мода не излизат дънкови сандали, които могат да придадат на образа на уникалност.

Wedge 20 innovations for the 2020 Wedge 20 innovations for the 2020

Отличителна черта на този материал е, че той е много лек, така че дори в най-високата танкетке краката не ще се уморят или търкане. Правилно подбрани дрехи ще ви позволи да изберете дънкови и сандали правят основната им отличителна характеристика на изображението. Идеален избор под такива обувки ще панталони-дудочки или дрехи в спортен стил.

Как да изберем

Wedge 20 innovations for the 2020 Wedge 20 innovations for the 2020

Дори и най-модерната, изискана и удобни обувки ще доведе до дискомфорт, ако погрешно изберете. Днес изборът на обувки с каишка отзад на танкетке трябва да се подхожда много отговорно, защото от това зависи целостта на образа и привлекателността на дами.

Най-популярни са моделите с височина танкетки 5 см, която ще е страхотно на дамах с дълги крака. Ако момичето не е много висок растеж, по-добре да се предпочитат сандалиям с танкетки над 5 вижте тези обувки ще отлично се комбинира с къси панталони или къси рокли.

Ниска момичета може с лекота да купуват техните модел с платформа, която се движи на достатъчно високо танкетке. Тези обувки ви позволява визуално да удължите краката си, и може да се комбинира с почти всички дрехи. За ежедневието можете да изберете модел с височина 8 см, в която краката не се уморяват. Те могат отлично се комбинира с панталони, къси поли или дънки.

Ако искате да създадете официален и романтичен начин, можете да си купите обувки с токчета Клин и много висок ръст. Трябва да се помни, че тези обувки, мини-рокли, няма да е добре. Тук идеалният вариант ще бъде рокля в пода.

Ако момичетата пълни с глезена, можете да изберете елегантен клин с широка подметка. Тесни възможности ще изглежда негармонично, особено в комбинация с панталони или дълги поли. Тънък момичета в това отношение повече късмет, тъй като те могат да се избере модел с по-тесен ток-танкеткой, която може да се подчертае изящность и стройность глезена.

Сандали на танкетке трябва да бъдат подбрани така, че пръстите на краката си, или краката си да не вися, иначе обувки ще доведе до дискомфорт.

С какво се носят

Wedge 20 innovations for the 2020 Wedge 20 innovations for the 2020

Поради огромен асортимент от модели, всяка жена може да вземете този клин, който ще е страхотно на крака. Модел на танкетке платина са най-популярни за носене през лятото. Тези обувки са незаменими по време на почивка на плажа, тъй като ви позволява да покажете красивите си крака и осигурява високо ниво на комфорт.

Трябва да се отбележи, че тези сандали ще помогне да се създаде спокойния начин, така че те не трябва да носят бизнес дрехи.

Плитки ще отлично се комбинира с дънки, къси панталони или поли. Плетени сандали подчертават женствеността на момичето, така че те ще отлично се комбинира с летни сарафанами.

Стилни снимки

Wedge 20 innovations for the 2020 Wedge 20 innovations for the 2020

За да създадете стилен и случаен поглед, можете да използвате сандали с корк или тръстика, танкетке. Те създават изключителен комфорт за краката, така че е идеален за носене през лятото. Уникална форма на подметката позволява на краката се уморяват през целия ден. Още едно предимство на такава обувки е, че тя съчетава добре с почти всички дрехи, така всяка жена ще може да създадете свой собствен уникален вид.

За създаване на интересни стари снимки, може да се използва дънкови шорти или мини пола памук малка дължина, което ще направи момичето в центъра на вниманието и оставя я, за да покаже красивите си крака и стройна фигура. Допълни начин, с цветни потници, сламени шапки и малки чанти.

За да се създаде добра и женствена вид, вие можете да носите рокли-линия или зауженные панталони, които са особено полезни при наличието на стройна фигура. Заедно с сандали на танкетке може да създаде невероятен ансамбъл, който ще е идеален за всеки годишен събитие.

Отличителни характеристики casualsmart стил-това е големият избор от модели и цветове, както и експерименти с модели сандали. Най-важното е да се спазват правилата за съчетаване на цветовете за почистване на различни акценти. Ако обувката е голям и визуално увеличава размера на краката, тогава ще трябва да се съсредоточи върху други части на тялото.

Такива обувки може да се използва за създаване на изображения ekalinga. Повечето съвременни знаменитости отдавна се е отказал от обувки на токчета в полза на тези босоножек. След тежък ден на този вид обувки е най-удобно място за всеки случай. Дизайнерски колекции включват в себе си модерен модел с бретелями, разнообразие на релеф и светли елементи. По този начин никой няма да може да се загубиш в тълпата, защото вниманието ще се фокусира върху крака.

В последните години голяма популярност сред младите момичета-това е стил, това е едно момиче, която предлага носят черни сандали с зауженным пръсти. Такъв модел ще бъде идеално се съчетават с класически рокли, които са подходящи за фигурата.

Странно е, но клин може да се използва за създаване на етнически стил. Най-добре е да изберете модел с плетени горната или дървен клин. Основното правило стил – цвят обувки трябва да се слее с дрехи. При създаването на етнически начин, можете да използвате много цветове, защото бунт от цветове-това е основният критерий.

По този начин, на танкетке представлява едно от най-популярните и универсални видове дамски обувки, които могат да придадат образ на женствеността и equalnet.

Theme by Anders Norén