стил

Класически стил мъжки дрехи

Класически мъжки стил това е най-популярна тенденция в света на модата, което подчертава позицията на човек в обществото. Вероятно можете да забележите колко много внимание се обръща на облеклото на известната „червена пътека“. Като правило, всички мъже предпочитат бизнес стил. Над външния вид на холивудски звезди работи с цял екип от специалисти, за която той получава огромни такси. В тази статия няма да се разглеждат дрес-код, черна вратовръзка, ако Ви е интересно, прочетете статия за смокинг… тук искам да ви разкажа за основните компоненти на класическия мъжки стил бизнес облекло, дрес-код бизнес.

Класически мъжки костюм

При избора на фасона бизнес костюм, на първо място, трябва да се вземат предвид вашата комплекцию. Ако имате добре оформен и подтянутые на тялото, то несъмнено ще ви допадне оборудвана яке и зауженные панталони. По този начин, вие подчеркнете своите силни страни и да вземат по-ясни очертания на фигурата. Съответно, мъжете трябва да изберете бизнес костюм директно намаляване, това ще помогне да скриете недостатъците на фигурата. Що се отнася до цветове, а през зимата е по-добре да се предпочитат тъмни цветове за лятото — най-различни. Статия за Най-скъпите мъжки костюми.
Classic style mens clothing

Риза и вратовръзка

Запомнете златното правило бизнес стил, ризата трябва да е по-светло сако и вратовръзка по-тъмна от ризата. Това е необходимо, за да се създаде контраст в цвета, трябва да се отделят всеки елемент от облеклото. За да подчертават вашия вкус и стил, можете да се носят красиви копчета за ръкавели, те отлично ще се побере във вашия бизнес стил. Вратовръзка мач риза, като той трябва да се вижда на фона си. Доказали себе си, вратовръзки на райета, клетка и твърди. Допълни комбинацията костюм + риза + вратовръзка, ще можете да използвате скоба за равенство, който е красив и модерен аксесоар за мъже.
Classic style mens clothing

Класически мъжки обувки

След като сте избрали костюм, е време да купя правилните обувки. Ако предпочитате оборудвана яке и зауженные панталони, тогава по-добре е да изберете обувки, които ще изглеждат лесно. Тези обувки ще са се съчетаят с вашия стил на бизнес. В свободен костюм ще отговарят на по-големите и масивни обувки. Трябва да се отбележи, че за класическия мъжки стил, по-подходящи обувки дантела, като oxfords или дерби.
Classic style mens clothing

Мъжки аксесоари

Вашият начин на един успешен бизнесмен, трябва да бъдат допълнени с подходящи аксесоари. Между другото, те играят особена роля в създаването на първото впечатление за вас. Специално внимание трябва да се обърне на добри часа, като правило, часовници, са най-скъпи аксесоар. Аз препоръчвам да изберете часовник с кожена каишка, цвят лента може да се съчетава с цвета на колана и обувките.
Що се отнася до колана, а след това с чрез него можете да създадете красив ефект на контраста, като го изберете по принцип комплиментарности цветя, например, сини панталони, облечен в кафяв колан. Тази комбинация ще изглежда небанально и разграничат от другите. Въпреки това, не трябва да забравяме, че каишка за класически костюм не трябва да бъде голяма катарама, и, моля, не носят колан Hermes с панталони, буква „h“ на зона не се вписва в официални, професионален имидж на сериозен бизнесмен.
Classic style mens clothing
Важна подробност на класическия мъжки стиле портмонета от естествена кожа. Изберете традиционен и прост стил, без лога и етикети.
Ако носите очила, това се научите как правилно да изберете рамка, тя трябва да се слее с вашите дрехи почивка и форма на лицето. См. също и статия за това, как да изберем слънчеви очила.Класически мъжки стил отговарят спокойни неутрални тонове дрехи, ярки цветове се допускат само в аксесоарите (вратовръзка, ръкавели, кърпа). Строг бизнес костюм може да бъде носен на всяка делова среща, работа, празнична вечер и дори на среща. Ако редовно плават бизнес и обличането на костюми, в гардероба си трябва да има поне два.
Аз оценявам Вашите коментари по темата на тази статия. Кои елементи на бизнес стил, който използвате в гардероба си?

Theme by Anders Norén