стил

Класически мъжки обувки 2019

В този пост ще се спра по-подробно на официална класически мъжки обувки. Обувки добър класически мъжки трябва да отговарят на следните основни характеристики:

— Лекота. Някои къщи обувки се предлагат до 12 вида пълнотата на крака, така че можете да изберете няколко подходящи за вас. Аз препоръчвам просто да купуват обувки за ходене в магазина, след закупуване на не просто да се носи по улицата, ходи в новите си обувки у дома или в офиса, това понякога е трудно да се разбере веднага, тази двойка или не. Ако сте разбрали, че обувките не са удобни, да го върне обратно в магазина, да се върне или да се промени за друга двойка.

— Гъвкавост. Обувки класически мъжки модел — извън модата и времето. Те са останали почти непроменени в продължение на няколко века. Модел маймуна е през XVII век, Оксфорд, родом от XVIII век, дерби се появиха през XIX и XX мокасини, обувки в класически изпълнението им е достигнал наши дни почти в първоначалния му вариант. Така че, купувайки класически обувки, можете да не се притеснявате, че след 2-3 години той ще излезе от мода. Такава двойка няма да бъде валиден в продължение на дълго време.

Classic mens shoes 2019

— Дълготрайност. Добра обувки Кордовская кожа (кон кожа), при добри грижи, те остаряват красиво и ще продължи до 30 години. Поради своята надеждност, можете да се събере добра колекция от обувки.

— Надеждност. Използване на подходящи материали и технологии позволява на обувки, които изглеждат скъпи и красиви, дори и след няколко години чорапи. Реколта английска технология на Goodyear изтърсак подметка добавя водоустойчива имоти, облечен в долния слой на стъпалата, вие ще можете да промените.

Classic mens shoes 2019

Затова при избора на обувки, въз основа на горепосочените характеристики: удобство, гъвкавост, издръжливост и надеждност, това е вашият гардероб за обувки ще изглеждате перфектно, и хубави обувки ще продължи дори с години, а с десетилетия. Право класически обувки можете да да събира колекция. Ако купувате евтини лошото качество на обувките, те продължават ви дълго време 1-2 години, след това трябва да изхвърлите и да си купите нов чифт. В крайна сметка парите за същия период, харчат повече и никакво удоволствие.

Нека влязат в концепцията за гъвкавост на обувки, каква обувки може да се счита за универсален. Универсална обувки-това е класика, доказани в продължение на векове обувки. Класически обувки, от своя страна, могат да се разделят на формални и неформални. Вечерни класически обувки, които обикновено се носи за официални поводи, той отговаря строг дрес-кодове бяла вратовръзка, черна вратовръзка, бизнес, тази обувки отговаря на делови стил. Класически неформални обувки могат да бъдат използвани в неформални събития и във всички други случаи, където няма изисквания за дрес-код.

Официално класически обувки

Оксфорд – това е най-официална обувки, които са подходящи за облеклото на черна вратовръзка, бизнес. С лак смокинг рокля oxfords.

Classic mens shoes 2019

Дерби по-малко от официалната обувки, подходящи за бизнес стил на обличане бизнес

Classic mens shoes 2019

Монах – в Италия, този модел се отнася до официални обувки, Великобритания и САЩ е неофициална.

Classic mens shoes 2019

Моля, обърнете внимание, че посочените по-горе модели на официални обувки, при условие, че двойката ще черно или в цвят на тъмен шоколад, гладка кожа без довършителни работи. Стабилни обувки от дубленой обувки от конете на кожата ще продължи по-дълго, отколкото кожата на едрия рогат добитък. Тази същия модел и в други цветове, други материали и декоративна украса ще се смята за неформална, да научат повече за декориране, цветове и материали, четете в статията на „Правилното обувки“.

Обувки броги се отнасят към неформална обувки, Тези модели могат да се носят в офис с костюм, в случай, че в компанията няма строго задължителен дрес-код. Също броги ще изглеждат страхотно с chinos дънки и. Изберете броги кафяв цвят, черен цвят обувки са по-подходящи за официални обувки.

Classic mens shoes 2019

Обувки, мокасини, ботуши Чука и Челси – това е класика неформална на обувки, без значение от какъв материал, цвят и наличието на декоративни детайли. Наличието на декорации само показва вашия профил от консервативно до креативно.

Classic mens shoes 2019Чука ботуши

В нашия по-хладен климат през зимата, можете да носите изолирана обувки Чука и Челси с топло палто. В офиса е по-добре да се промени за по-официална обувки.

На носа на мъжки обувки, за която писах в предишния пост, но пак повтарям, че в момента са актуални полукръгли носове, не са прекалено тесни и не са твърде широки. Грузный мъжете не трябва да носят прекалено зауженным носовете на обувките си.

Theme by Anders Norén