прически

Къдрици утюжком. Като утюжком направите къдрици?

Curls with a straightening iron. As the flat iron to make curls?Много момичета предпочитат да се създаде такава красива прическа като къдрици. Освен това, днес е прост метод за полагане на къдрици с помощта на гладене за ваше удобство. Ще се изненадате, но това е процедурата за създаване на къдрици е много популярен сред стилисти. Това позволява бързо да се формира най-различни обеми и форми от тях.

И днес ние ще говорим за това, как да създадете къдрици утюжком в домашни условия.

Класически метод

За създаване на красиви големи къдрици имаме нужда от преси за коса, тънка четка, за да се симулира на косата, термозащита за коса (спрей или пенка), и лак за коса. Така че, преди да създадете къдрици в косата си, е важно внимателно да вържете косата, не е възелчета. Тогава можете да получите гладки и красиви къдрици, като тази на снимката.

След това, трябва да запомните, че ако искате да създадете за правене на обемна полагане, първо трябва да начесать косата в корените и се заключва ефект на лак за коса. Ако количеството не е нужен, след това срешете косата си и нанесете термозащиту.

Освен това, важно е да изберете нещо, което ще се къдря. Ако тя е голяма, това са подвижни кичура коса на 5-7 сантиметра малка — 1-3см. След това вие трябва да решите какви ще са къдрите. Ако се приеме, че къдри от лицето, след това накручивать те трябва да бъдат също.

За това Тонг е над къдря отгоре надолу, задръжте кичур коса в основата и да започне да я дръпне назад. Важно опъване на направления, бавно протягиваем кичур коса, без да се движат накладки настрана. Можете също така да блокирате тампон на едно място и издърпайте конеца през него.

Как само навийте е готов, експерти по стил се препоръчват веднага да го скоба, тъй като докато е още топъл, навийте, той има лоша форма. След 5 минути свалете скоби, причесал къдрици, прекарвайки пръстите си и оправи прическата с лак за коса.

Обаче, ако вие не искате да направите това, просто срешете къдря гребен, а след това оформете го така, както искате и фиксирайте с лак за коса. Всъщност, повторете същото и с други брави, ако оформяме прическата си. И за да къдрици е удобно да създават. Curls with a straightening iron. As the flat iron to make curls?Разделете косата на две части: горна и долна. Горната част на замъка скоба и винт върху подложка от долната част на косата. След това повторете същото с горните направления.
Ето как можете да направите красиви къдрици за няколко минути.

Върху фолио

Къдрици също така може да се създаде върху фолио. Този метод е по-сложна и дава възможност за създаване на много малки къдрици.

Всичко, което трябва да направите, е да се прилага за термозащиты косата и да оправят ги няколко пъти свързване на кичури, след това увийте в алуминиево фолио. След това, вземете мат фолио и да се съхранява в продължение на 15-20 секунди, в зависимост от температурата. Махнете фолиото, да изправите къдрици пръстите на краката и нанесете лак.

В същото време, трябва да се помни, че фолио работи на принципа на щипки за коса и, следователно, е препоръчително да го изтриете и след 10 минути, след като е напълно изстинал. Нашите къдрици са готови!

Curls with a straightening iron. As the flat iron to make curls?

На опашка

За създаване на малки кудряшек, а-ла-плажна прическа с прости плитки. Всичко, което трябва да направите, е плитка няколко косичек в три направления, а след това нанесете на косата термозащиту. Curls with a straightening iron. As the flat iron to make curls?С помощта на гладене за ваше удобство е направен на плитки, като се започне от корените до върховете. Когато косата е хладно, коса може да расплести и малки къдрици са готови. Ето един лесен вариант за изграждане на малки кудряшек. И че косата по-дълго запазват формата, нанесете лак за коса с лека текстура.

Как да направите красиви къдрици утюжком?

Ако искате да създадете обемни къдрици, плътно навитой има още един начин да се направи полагане бързо и лесно. За да започнете, нанесете върху косата термозащиту. Сега вземете една малка част от косата и се повтарят няколко пъти. Вземете утюжок и бавно да го води през направления. В резултат на перекрученный къдря, в който трябва да се фиксира с лак за коса.

Как да направите големи къдрици утюжком?

В действителност няма особена тайна за създаване на големи къдрици на косата. Всичко зависи от това какъв ширина навийте, който искате. Ако искате голям къдря, след това да се вземе широка кичур коса от 5-8 см, ако става въпрос за малки кудряшек, след това кичура в 1-3 см, ще е достатъчно.
Като я закрие краищата на косата?
За да я закрие в краищата на косата, трябва да се промени позицията на пресоване, а именно, за да го държи в долната част на навийте, с ухватом. В този случай, замъкът ще работи само на краищата на косата.

Curls with a straightening iron. As the flat iron to make curls?

Как да направите къдрици утюжком видео

Ние ви предлагаме интересни ролки за това, как да създадете къдрици с помощта на гладене за ваше удобство, което ние сме намерили в интернет.

И така, нека обобщим. За създаване на обем и малки кудряшками много просто с помощта на гладене за коса. Освен това, тази прическа изглежда по-стилно. По-специално, с помощта на гладене за ваше удобство можете да създадете прически холивудски къдрици, големи и малки къдрици, обрат къдрици и много други. и т.н.

Theme by Anders Norén