грим

Като за 64 изглеждате на 40 години: тайните на Кристи Бринкли

Ако не знаете нищо за Кристи Бринкли и просто да гледам на снимките си, а след това се досетите, колко всъщност е жена на години, ще бъде невъзможно.

Лъчезарна блондинка с елегантна фигура и ослепително бяла усмивка отдавна е решен в категорията „Без възраст“. Междувременно, през тази година тя навърши 64 години.

As for 64 look at 40: the secrets to Christie Brinkley

За Бринкли — моделиране на десетилетия кариера. И какво чудно: красота продължават да се запази скоростта и продължава да бъде изключително популярен в своята професия.

Типично сутрин

В интервю изрязани, тя ми каза, че всеки ден започва с чаша топла вода с лимон. След това, като модел изпие голяма чаша кафе с кокосово или бадемово мляко. Повече от всичко тя обича капучино: блондинката дори се е научила да прави рисунки по кожата и редовно публикува свои творения като Instagram под хэштегом #christiecappucino.

Ден на Кристи може да се пие до пет чаши. Безкрайни спорове за вреда на напитката, тя просто се игнорира. На сутринта тя предпочита да яде храни, които съдържат голямо количество протеин. Закуска не е без пробиотици са: предотвратяване на суха овесена каша, добавете плодове и ядки.

Спорт

Разбира се, за да има тялото на Бринкли много се поти във фитнеса. Това е в нормалните автомобили, но понякога можете да работите със свободни тежести. Кристи също както и предене. „Всъщност, аз бих казал, че любимите ми тренировки-това е бягане, но, уви, поради травми трябваше да се пусне кардио“ – признава блондинката. Но фитнес-клуб-не е единственото място, където Бринкли прави всякакви упражнения. Например, може лесно да се извърши серия от коремни преси по време на сушене на косата.

Основата на диетата

Когато става дума за вечеря, е знаменитост, приготвянето на салати с много зеленина, можете да добавите боб и ядки за поддържане на нормалния белтък. Що се отнася до вечерята, а след това тук малко се е променило, освен че можете да добавите за гарнитура: ориз, киноа, или зеленчукова паста. Както виждате, на месото в диетата на нашата героиня липсва: на 13 години, тя се придържа към вегетарианството. Но в строги рамки себе си не загоняю, а понякога можете да си позволите риба или сирене. „Животът е твърде кратък! И ако ми предложат апетитни парче сочна пица с моцарела, тогава аз казвам… защо не?“

Красота

Живей и научете: тази фраза е връзка с Кристи индустрията за красота. Например, един модел на детството беше сигурна, че постоянното излагане на слънце, няма нищо лошо. Освен това, руса, винаги е бил известен със златист тон на кожата, охотно давал съвети за това как да получите същия тен. Но след внимателно разглеждане на този въпрос, тя разбра грешката си и дълго извинение пред феновете, като каза, че слънце води до преждевременно стареене на кожата.
Преставайки слънчеви бани, така често, както преди, и да се мисли за запазване на младостта на кожата си, Бринкли стигна до извода, че няма по-ефективни процедури, отколкото ултразвукова терапия. Тази процедура помага за затягане на овал на лицето, Кристи се превърна в истинско откритие, и сега звезда прибягва до нея толкова често, колкото е необходимо. „Аз не правя никакви инжекции: за контура на лицето, шията и деколтето в отлично състояние благодарение на ултразвукова енергия“ – споделя звездата.

As for 64 look at 40: the secrets to Christie Brinkley

Също така тя признава, че често прибягва до използването на Ксеомина лекарство, разглаживающий бръчки, но не е вредно като ботокс. И, разбира се, известни личности, активно използват грима кожата — най-вече личната му марка Кристи Бринкли.

Централен съвет

Основното правило Кристи — на живо и в движение. Тя непрекъснато се опитва да направи нещо полезно и катастрофално се страхувах от безделие. „След 50 години след като спрете да се движат, започваш да „ръжда“. Тялото ви трябва постоянно да бъдат в добра форма“, казва Бринкли. И няма какво да се добави.

Theme by Anders Norén