стил

Като стилно и удобно се обличам за разходка на момичето?

Ви очаква пикник? Една чудесна възможност за творчество. Пикник не включва дрес-код. Затова, отправяйки се за магия. Важно е да се спазва правилото на две „У“ — Удобство и полезност.

Удобство

Пикник трябва да е удобно. Корсет и смокинг. Лято е, разбира се, воздухопроницаемый, за предпочитане от памучна тъкан. Бъдете готови на пън седна и пати се яде. Стреляй и бягай. Най-удобно за този спортен стил. Тази тениска, кецове, къси панталони и панталони.

Маратонки, между другото, е подходящ за създаване на елегантни образи за разходки, срещи или работа. Ако обичате да носите кецове

As stylish and comfortable dress for outing the girl?

As stylish and comfortable dress for outing the girl?

Забележка: в ярки този сезон цветове. Действително същата дебнещ лосины, дънки с окъсани елементи. Нова тенденция — тениска в два цвята.

Лятна класика – къси дънкови къси панталони, украсени с ожулвания, дупки, ивици и дори дантела.

Още един популярен пикник в стил сафари. Вашето оръжие в този случай ще елементи на военна форма, пагони и джобове с пясъчен цвят, хакове и всички нюанси на кафявото. Те само ще подчертае вашата женственост и е „необходимо в този случай, уязвимост“.

Забележка: тази година класическа сафари в летните колекции на дизайнери освежили цвят на леопард, жираф, крокодил и дори питон. Вплели в тема сафари и страусовых пера, но пикник-това е твърде много.

Можете да опитате в стил кънтри пикник. Вариации по тема на Дивия Запад и каубои. Това, разбира се, дънки, ( може би) кожени ботуши, свободни мека риза, и, разбира се, якета с мотиви pasanski, по невнимание изложени раменете и спокойна дебнещ момичета ранчото.

Забележка: най-популярни в сезон 2014 г. са отразени преки тесни дънки. Те също се наричат „тръби“ или тесни. Това, за съжаление, само дългокраки красавици.

Спешност

Голямо значение в избора на изображението, за пикник, място на провеждане на събитието и неговата програма. Ако сте поканени на разходка с яхта може да носят нищо друго, освен широка шапка. Това издухва във водата. В други случаи, като положението диктува.

Пикник в гората

Да се каже, на пикник в гората, за да вземе всички от дома с изключение на мравки, комари, и най-важното, злонамерени кърлежи. С такива съседи понякога не могат да се справят дори с доказан репелент.

Така че да се скрие под кожата големи ризи и широки тениски. Панталони могат плавно преминават в маратонки, а косата и раменете прическа затваря.

Пикник в близост до езерото

На брега могат да си позволят да бъдат по-отворени, лесно, безплатно. В хода на sundresses, върхове, олюлявайки се в полата на вятъра, струящиеся шалове. Последната е особено красиво, когато главата в езерото, което показва лъскав нов бански костюм. За да се избегне топлинен удар, уверете се за главата шапка. Обувки да изберете по-лесно. Джапанки, сандали без шипове или сандали.

Забележка: тенденция на сезона – ретро. Бански бански костюм с висока талия, удължаване на краката. В качеството на съответните елементи, като например плажен костюм, къси поли, къдри и balerinki. Те покриват бедрата, понякога недостатъците на брой и са от особен интерес за почивка на човека.

Пикник

Пикник в града-това е нищо и скъсяване на панталони и лосины и леки рокли. Всяка удобни обувки. Всичко, което е описано по-горе, но по-малко, отколкото на кей и тон по-светло, отколкото в гората. Дълга рокля да изберете само тогава, когато на мястото, където отиваш, за това има. Избирайки „модерен грах“, се чувстват по своите размери. Това не винаги е необходимо да се за модни дизайнери.

Пикник в страната

Опитът показа, че тревата в задния двор е най-популярното място за тематични излети. Близостта на къщата позволява на дизайна на интериора на подпори, и висока ограда, за да се скрие удебелен костюм, който изисква избраното изображение. Не забравяйте да попитате организаторите на събитието, тема на партията, за да не се окажат в положение на известната Бриджит Джоунс в костюм на зайче.

P. S. Не прекалявайте с грим и накити. Приятен престой.

As stylish and comfortable dress for outing the girl?

As stylish and comfortable dress for outing the girl?

Theme by Anders Norén