прически

Като стил удари страна?

How to style side bangs?Бретон винаги са били на мода, но, честно казано, бретон много често е проблем, защото им е трудно правилно нарязани, стил и поддържа в добра форма.

Ако имате страната или succesively настрани бретон, това е напълно възможно, че вие се чудите как стил, така че тя изглеждаше страхотно в продължение на целия ден. Жените с коса на всяка дължина и за всеки тип коса може да се справи с бретон, Ако отделите достатъчно време и усилия.

1. Изберете бретон, който изгодно да изглежда с формата на лицето си и останалата част от косата. Стил, бретон трябва да бъде такава, че сте готови да се поддържа в добра форма. Извозването на бретон винаги носеше в себе си. Но ако искате да имате избор, да носиш бретон на разделиха, и прави, попитайте вашия фризьор правят гладка косата, така че можете да го носите в страна, когато отидеш.

2. Суха коса, само когато те вече са наполовина сухи. След това прогладьте ги с помощта на кръгла четка. Ако смятате, че бретон е нужно друго ниво или гладка, ударете го веднъж или два пъти изправяне на косата. Не се дръжте ютията е твърде дълго, за да не изгори от краищата на косата.

3. Спрей за коса, с лак за бретон държеше на формата в рамките на деня. Ако имате суха коса, нанесете малко серум за блясък на дланта си, разтрийте между дланите и нанесете върху косата. Но да не се прекалява с количеството суроватка, че косата да не изглежда мазна.

4. Редовно ходя на стилист, той да оправи отросшую бретон. Ресни изглежда най-добре, когато той пада около очите, защото това придава на изразителността на очите и привлича към него вниманието. Без редовно корекция на бретон ще изглежда неравна и занемарен.

5. Ако бретон нарасна твърде дълга или ако е ветровито, отсече две игли-невидимки на кръст. И все още има моменти, когато просто не искам бретон пада върху очите.

Забележка:

— Ако имате наклонена бретон, вие няма да можете да съберете обратно всички на косата.

Theme by Anders Norén