Като подстригване брада — красива и уникална брада

Посоката на тренда брада спечели сърцата на мъже и жени. Много мъже решили да расте брада, но не всяка брада красива природа. За щастие, мъжете могат да използват различни трикове, за да се гарантира, че тяхната растителност се разглежда като по-изгоден.

Днес има много средства, предназначени за грижа. Също заслужава да се отбележи, че помага дневно разресването брадата, но за сметка на това той ще изглеждат чисти и спретнати. Ние трябва да говорим за нормални нокти, защото брадата трябва да даде някаква форма, а след това да го поддържа. Отреже брадата си, да се намери добър фризьор или да се научат операция себе си. Мъжете може да гледате видео уроци, които е пълно в интернет.

How to trim a beard — a beautiful and unique beard

Подготви лицето и косата за подстригване

Може да се режат брада на дома, най-важното, да се съобразят с условията. Така че трябва да знаете, че не се препоръчва да намалят мокра зеленина. Фактът, че на мокра коса и мустаци, съвсем различно. За да растителност изглеждаше повече или по-малко внимателно, трябва да проведе задълбочена подготовка за подстригване. Трябва да се подготви, първо трябва да разберете как да миете косата си по лицето и как трябва да се пара кожата на лицето преди бритьем. Косата расте по лицето, обикновено се характеризира с много фина структура, същото може да се каже за корените. От това може да се заключи, че не е необходимо да ги напълнете с шампоан.

Не трябва да се изключва шампоан, като цяло, е по-добре, за да го използва в минимални количества. Той трябва да даде предимство на тези режим, които съдържат натурални съставки. Най-доброто решение ще стане добре на пара лице в душата си. На суха коса, преди да бритьем, тя трябва намокри растителност с кърпа.

Движението трябва да се извършва отгоре надолу. Също така е важно да върже, и вържете инструменти ще бъде чудесен вариант за това. Това би било добре, за да изправите косата си, и да се избегнат ненужни великолепни ефекти на работната среда. Експерти казват, че трябва да се чисти по челюстта.

Като подстригване на брадата, под формата на брадата за вашия тип лице

За да получите красота, трябва да се разбере как подстригване на брада. Ние също трябва да се помисли за различни форми на лицето.

За круглолицых мъже ще бъдат приложими следните точки. Не предпочитам мустаци, не трябва да има никаква помпезности. По-добре да изберете дълги варианти, дълга форма ще бъде вашият спасителен пояс. Можете да обръсне растителност, което му триъгълна форма. Можете да изберете една от следните форми:

  Кози;патешко опашката;остров;козя брадичка;котва.

Такива решения трябва да се обръсне мустаците и ъгли, които трябва да бъдат пропуснати надолу. Такива възможности, обикновено колоездачи. Ако целта е да се отреже брадата на лицето е с овална форма, а след това всички разширяването не трябва да бъде. С тази форма на лицето трябва да се разшири лицето. В този случай, тя трябва да се даде обем. В частност, са подходящи следните варианти:

  Бръснене на растителност, оставяйки четина със средна дължина. Капитан. Класика. Кръгла брада. Широк бакенбарды.

Ако смятате, мустаци, специални препоръки в това отношение. Мустаци с подобна форма на лицето могат да бъдат абсолютно различни.

How to trim a beard — a beautiful and unique beard

Треугольное лицето

Треугольное лице-това не е присъда, с неговите недостатъци също така могат да изчезнат с правилна форма. И може да е красиво клип на регулиране, най-важното, за да се разшири визуално на долната челюст. За да се постигне този ефект, можете да използвате:

  Класически, Balbo, Холивуд, Испански.

Процедура за изключване трябва да бъде избран по такъв начин, че една трета от лицето, което стеснява, беше скрит растителност. В този случай вашият образ ще бъде хармоничен, завършен. Не забравяйте, че не трябва да има косми на труднодостъпни места. Ако говорим за хората, които са получили от природата, широки скули или правоъгълна форма на лицето, то най-добре да бъде гладко выбритым. Експерти казват, че те ще изглеждат добре четина.

Прическа машината у дома

С машинки за стригане нарязани на брада от себе си, без чужда помощ:

  За да бъде правилно подстригване на брада ножици за коса, вие трябва да изберете подходящи съвети. За начало премахнете излишните косъмчета с врата, бузите, е необходимо да се започне от ухото до брадичката. Да Не забравяме мустаци, които също трябва да се обърне внимание, премахване на проектиране на косата. Излишък трябва да бъде отстранен от страни на лицето. Трябва да се работи с храмове, те трябва да им даде някаква форма. След тези манипулации можете да премахнете излишната растителност, направи онези с бели връхчета, премахване на косми в зоната на ушите. За да се определи формата на косата, може да се прилагат мехлеми, гелове.

Ръководство за експлоатация на машинката за подстригване

Мнозина се чудят, как бръснене тример за оформяне на брада, тъй като това е доста удобен инструмент. Той е широко използван сред брадати мъже, за сметка на своята гъвкавост, удобство на използване.

Къде да купя:

Това трябва да се вземат предвид редица нюанси при използване на машинката е бил прав:

  Ако четина достатъчно голям, по-добре не го избират с много къс чучур. Едва ли дори един добър машинка за подстригване, може да обръсне всичката наголо. Можете да намерите най-евтини за подстригване за брада и мустаци бюджет до 3000 rv Евтини машинка за подстригване не означава, че това е лошо. Косенето трябва да се извършва така, че плоската част на дюзата плътно прилепнала към кожата. Този подход може да осигури възможно най-добрия резултат, когато става въпрос за лицето и шията. Ръководство машинка за подстригване, така че той тръгна в обратната посока на растежа на косата. Като се има предвид крайният етап в машинка за подстригване, струва си да се отбележи, че трябва да се отървем от останалата дължина на четина. Това може да се постигне, ако се премахне по-рано на избраната дюза. При това трябва да се повтаря проведени движение, нож на машинката. За тези, които искат напълно обръснат брадата си, тя трябва да премине през кожата и неопасной бръснач, в такъв случай можете да разчитате на перфектен резултат.

How to trim a beard — a beautiful and unique beard

Ако искате да изберете най-машинка за оформяне на брада и мустаци, а след това можете да погледнете класирането в интернет и да прочетат мненията на конкретен модел. Много хора мислят за това, как правилно да дъб машинка за подстригване на брадата. Тази манипулация трябва да се, както следва:

  За начало проверете дали даден продукт. Това е необходимо за вашата сигурност. Изберете най-подходящата дюза, която ще съответства на желаната дължина. Движението трябва да се извършва в посока, противоположна на растежа на космите. Важното е да гледате, за да получите гладка повърхност.

Като подстригване на брада ножица

За подстригване на брада можете да използвате ножица, правила, казват, че тя трябва да е малка, но остри предмети. В този случай е по-добре да се предпочитат инструмент, който е разработен специално за фризьори. Ако използвате ножици, техните верни зфукпс трябва да бъдат миди сен жак, без бради няма да бъде гладка.

Гъст гребен зъб ще бъде най-доброто решение, те позволяват да се постигне най-еднакви на дължина. С помощта на гребен внимателно разровняли растителност. Необходимото ниво на гребена спира, ножици, трябва да отсече излишни.

Би било по-добре, за да преместите гребен от износител до брадичката. Да се опитва, да не се вържете на прекалено твърд по отношение на кожата, така че може да се изключи прекалено къси прически. Последната прическа на уиски и мустаци, врата.

Инструкции стъпка по стъпка и видео за подстригване на брада:

[идентификатори admitadVideos=’23730′ карта на шаблон=“]

Опис бородач или това, което трябва да се отсече брада

Да ходят с мустаци, да расте брада средства могат да бъдат необходими. Специален инструмент е необходим за рязане и подрязване. Основните продукти, които ще бъдат използвани ножица и машинка за подстригване. Следните основни инструменти:

  Ножици. Това е стандартна опция, която е необходима за оформяне на брада и мустаци. Той е подходящ, за да се приведат в растителност, за да се намалят косми. Веднага трябва да се каже, че е добър фризьорски инструмент е скъпо. Ако изберете машинка за подстригване, можете да изберете модерен и достъпен вариант. По принцип продуктът не е предназначен за професионалисти. Има обичайните за подстригване, както и специални, предназначени за брадата. Съществената разлика се отбелязва в широк нож, различни дюзи. В обикновен приспособленец не може да бъде правилните дюзи. Гребен за брада. Това е един от основните инструменти, който изглежда като гребен. Веднага трябва да се каже, че массажка за този случай не е подходящ. Много зависи от гъстотата на брадата си, трябва да изберете правилния зъбите по дължина и ширина. Ако брадата гъста, съответно по дължината на зъбите трябва да бъдат повече. Огледало. Добре, ако по време на рязане имате огледало, най-доброто решение е наличието на две огледала — обикновен и че увеличава. Увеличението ще ви помогне да направите проблемни зони на по-гладка.

Как се лекува

Грижите за косата трябва да се предприемат редовни мерки. За тази цел може да се използва средство за оформяне на брада, които се предлагат в онлайн магазина са:

Най-важното е винаги да мият брадата си, този фактор е най-важен. Можете да използвате сапун, шампоан, пране може да се извършва през ден. Ежедневно измиване ще има отрицателно въздействие върху развитието на естествената смазка. Разгледайте следните принципи, които трябва да се спазват, ако искате да постигнете луксозен брада:

  Добра брада ще бъде, а ако използвате балсами и климатици. Те допринасят за намаляване на растителност. Разумно рядко бреюсь, не можете да направите това с всяко миене. Гарантира, че лицето е чиста, като цяло, това ще бъде достатъчно, за да се мият сутрин и вечер. Не е нужно избършете повърхността подсушете с брада, по-добре на мокро растителност кърпа. Кърпа поглъща по-голяма част от водата, която остава в косата. Не се препоръчва да използвате сешоар, тъй като тя допринася за суха кожа. Трябва също да се отбележи, че поради сешоар може да се появи пърхот. Суха растителност изглежда помия, тя започва да топорщиться. Вържете косата трябва най-малко два пъти на ден, тя ще запази своята правилна форма. Полагане се извършва по различни начини, и климатици, и устни, те значително ще облекчи процеса на вържете. Можете да използвате лакове, пяна, пяна. Те трябва да бъдат в състояние да създаде и да определи правилната форма. Също така за определяне често се използват специално разработени скоби, дъвка, щипки за коса.

How to trim a beard — a beautiful and unique beard

Ако човек реши да расте косата му, той трябва внимателно да се следи състоянието им. В противен случай, можете да се обърнете към края, когато брада изглежда разхвърляна, непривлекателни. Повечето мъже ценят този вид растителност, защото те ще бъдат сериозно да се подхожда към въпросите на инсталиране, поддръжка и външен вид. Често се случва, че мъжете стават истински майстори в своята област, като създава от шедьоврите на брадата.