стил

Като носи деним яке

How to wear a denim jacketИма два подхода при формирането на кабинет — рационален и ирационален. В първия случай, вие ще получите първите основни неща, които лесно се съчетават с други дрехи, и едва след това (или едновременно се измерва) допълват техните изключителни. Второ — ти си буен покупка никакви ярки и модни дрехи, без никакъв конструктивен план, в резултат на което вашият гардероб е пълен с „интересни“ ризи, сака и панталони, комбинация, която е болка.

Моят съвет е да се улесни задачата ежедневно сутрин такса — започваме да попълните гардероба с дрехи, които имат най-голяма ефективност.

Ако за интегрирания подход, на първо място трябва да се обърне внимание на тези елементарни неща, и те, като цяло, отговарят на трите критерии: да имат история, имат широк диапазон на оперативна съвместимост, са актуални и сега.

В един такъв обект, а именно деним яке ще бъде днес.

История

Той се появи повече от сто години, и е период, когато дънкови якета изчезна от поглед. До ден днешен това е един от най-популярните облекла. Както обикновено, той е бил първоначално носеше строго по предназначение, строители, миньори, механика, каубои (между другото, едно от имената на английски език звучи като Ферма за яке) — изобщо, обичайната работна версия. Впоследствие яке се превърна в любима дреха шофьори на камиони — от тук още едно име — на шофьора яке.

How to wear a denim jacket

Известни актьори и икони за стил, като на Робърт Редфорд, Стив Маккуин, Харисън Форд и Дейвид Бекъм, многократно е бил забелязан в якета от деним. Рокери, пънкари, рок-звезди — никой не пропусна възможността да даде своя принос в изграждането на деним яке в култ. Днес това е култов обект, без никакви резерви.

How to wear a denim jacket

Каква е тайната на популярността? Всичко е много просто: след като деним яке, вие се чувствате готино. Не е ли така? Усещане за мъжественост и брутальности не мога да ви посети, след като се хвърли синя груба тъкан, дебнещ раменете, къси Леви Тип 3. Разгледай Мартин Шийн във филма „Пустош“ 1973 г. — ще разберете какво имам предвид. И аз мога да се опита да повтори своя трик с надеванием якета (аз не успях).

Допълнителен фактор за стабилността на търсенето — повишена якост и гъвкавост: използва се в продължение на дълго време и с течение на времето става още по-добре и да комбинирате сакото може да се с огромно количество дрехи и обувки, и често освен работно облекло, но за това по-късно.

Сега е време да кажа защо Тип 3? 2 и 1.
Предшественици третият модел е от тип I (506XX). За конкретни детайли: девет-unsavy дънки, редовни засаждане, ниско в ляво джоба, две вертикални гънки отпред и защипами на гърба и регулатор колан с метална катарама. Яке се появява в началото на 1900-те години.

How to wear a denim jacket
През 1953 г. той е заменен на Ливайс яке тип II (с 507XX). Плат и наемане остават непроменени, добави втори джоб отдясно. Премина по езика, на гърба, но дизайнерите са компенсирани за това, за сметка на оборудване на колана две къси джапанки от двете страни с бутони.

How to wear a denim jacket

How to wear a denim jacketЛивайс: „тип III“ якета са представени като 557XX, това е по-нова модификация, която беше пусната в началото на 1960-те години. име яке деним, което е свързано с това разнообразие. Ще ти посочи в джоба клапи, намаляване в сравнение с предишните версии е настроен (тънък Fit), дънки — по-плътен (14 унция). От средата на 80-те добавено на долните две странични джоба.

Пионер-това, разбира се, легендарния levi ‘ S, но сега този модел, понякога с малки вариации в дизайна са произведени от много производители: Юникло (икономичен вариант), Желязното Сърце, акне студиа, П. А. В., Orslow, и много други.

Като седне деним яке?

Зависи от това, какъв стил предпочитате — събрани или спокойни. Първият включва ясен силует и кацане (моят личен вариант). Яке не е прекалено стегнат, но и не виси на раменете подбрани по размер са точно такива, че не стесняет движения — не повече. Ръкави до началото на четката, при желание, те могат да бъдат малко баста. Дължина до около колана на панталона или малко по-долу в зависимост от това колко висока талия.

How to wear a denim jacket
Някои видове фигури изглежда малко по-обемно, тенденцията в последните години — свободни ръкави, раменния шев на няколко сантиметра извън тяхното нормално положение (на снимката по-долу). Има по-крайни варианти, но те са, по мое мнение, изглеждат добре най-вече на момичетата.

How to wear a denim jacket
Не трябва да се цип, деним яке завършен до всички бутони. Един, два, три средни — оптимално, за да изглежда спокойна. Или можете да го оставите напълно разкопчана. Като за възникнал яка, няма нищо бъдат демонстративно за разлика от Polo; повишаване или не — изборът е ваш.

How to wear a denim jacket

How to wear a denim jacket

С какво се носят деним яке

Потенциал на съвместимостта е доста по-голям. Яке изглежда страхотно, като в околностите свързани елементи стил — дънки, тениска, маратонки, и е отделен от него от няколко точки по скалата на официальности — ризи, стрели chinashow, мокасини, а дори и вратовръзки. Това е красотата на джинсовки — полигон за експерименти невероятно плодородна.

Какви панталони?

Любимите ми панталони-chinos или панталони избор на цвят, различен от цвета на якето. Комбинация от високо и ниско, както е в случая с непарным пиджаком, аз препоръчвам да се съобразят с контраст. Светлина каки, бял, кафе с мляко, червено-кафяв, което нюанси панталони, които в хода на мен, когато се комбинира с тъмно син деним яке.
С яке светъл деним балансиран изглеждат по-тъмни на дъното.

How to wear a denim jacket

Деним с денимом

Претоварвайте начин от деним-не е най-доброто решение: отгоре, отдолу, да долният слой под формата на ризи изглежда тежка. Обаче, това се отнася и за повече от две точки от деним. Ако сте решили да носите яке и панталони от деним, в същото време, нека те се различават поне по няколко тонове.

По принцип няма нищо за престъпността в така наречените канадски смокинг (канадски смокинг), комплект яке и дънки от същия материал, но на първо място, това не е толкова интересно изглежда; на второ място, този образ все още ни връща в древни времена и днес не е твърде уместно, по мое мнение.

How to wear a denim jacket

Какви са тези обувки?

How to wear a denim jacketТрябва да разберем, че ярките цветове с ожулвания и дупки изглеждат неформално. Към тях да вземем обувки, предимно маратонки и кецове. Също много ще се побере в образа на светло-кафяв велур лоферы или дезерты. Тъмно синьо яке без scuffs изглежда по-строги, така че ще бъде добре да се комбинира с много видове кожени обувки (пример снимка). С изключение, разбира се, черни oxfords от гладка кожа.

Смесване на стилове

Основен, и е с минималистичен, така че е печеливш вариант-това е бяла тениска или тънък пуловер под якето си. По-долу — гъст, лъскав панталон „пет джоба“ или тънък от рипсено кадифе, в дребния рубчик. В този случай, вие карате по-гладка асфалтов път с прясно оформление. След като се опитате да добавите елементи от други категории, вие правите грунтовую ухабистую път без ясно предназначение. И тук ние трябва да бъдем внимателни.

Спомням си ясно, строго облекло с деним яке ще изглежда нелепо. Риза с твърда яка, лесен широка копринена вратовръзка, класически панталони със стрелки — всичко това е твърде очевиден дисонанс с жесток и спокойно отношение, което се задава деним яке. Смесването на стилове, изисква по-фин подход: ако вратовръзка, а след това само неофициални; ако стрелката, само по панталони, Ако ризата, по-добре с бутон надолу яка-часова.

How to wear a denim jacket

Деним яке като междинен слой

Ако аз вярвам, Жан якета, връхни дрехи? Да, разбира се. Обаче, това не е цялата истина. Фактът, че при желание, може да се превърне в междинния слой — ето още едно по-широко поле за фантазия. Бомбер, дубленкой, палто — всеки валиден връхни дрехи в комбинация с дънки, палто, без съмнение, да доминира, като последен шанс да действа в скромна, но важна и забележителна ролята на втори план.

Опитайте: не трябва да се ограничи затоплянето през студения сезон, единствено с пуловер или яке. Деним яке, за да бъде отличен вариант.

How to wear a denim jacket
Радвам се, ако статията е помогнал да се отговори на въпроса, с да носи деним яке, и дори ако това е интересно да се прочете. Има съмнения или пропуски? Има какво да се добави? Попитайте в коментарите.

How to wear a denim jacket How to wear a denim jacket

How to wear a denim jacket How to wear a denim jacket How to wear a denim jacket

How to wear a denim jacket How to wear a denim jacket

Theme by Anders Norén