грим

Като нанесете сенки за очи стъпка по стъпка: красотата-урок

Сенки за очи-една от най-популярните козметични продукти в косметичке всяко момиче. Как да ги използват правилно — те не знаят всичко. Говоря?

Грим на очите — това са различни текстури. Един метод, можете да използвате матови сенки, за да подчертае им „влажен поглед“ през очите. Днес ние няма да говорим за сложни техники, но се фокусира върху един прост, но много красиви версия на приложението.

4,7 5 1

Cheat sheet красотата е била дебитирана!

На сянка, на сянка

Основа или сянка-това е първата стъпка, която ще помогне да се създаде силен грим на очите. Структурата изглежда по-богати и по-ярка. Това е страхотна находка за притежатели на мазна и комбиниран тип кожа. Тези средства са малко изсушава кожата и затова предотвратяват хлъзгането на сенките.

Сянката може да бъде заменен с прозрачен прах.

Какви четки се използват за грим на очите

За да направите красив грим, достатъчно, за да имат в арсенала на два основни четки: плоска извозването на кръгли и пухкави. Първо да се „помогне“ да се постави текстура на движещ се на клепача, а вторият е удобно растушевывать основната граница. По-добре да изберете четка от естествен кърпичка. Те са равномерно разпределени пигмент.

Техника за нанасяне на сенки за очи

Има много различни техники за нанасяне на сенки за очи. Ще разгледаме най-лесният. След прилагането на база, използва хайлайтер или светли сенки във вътрешния ъгъл на очите и над веждите. Най-важното е, че текстурата не е било на по-големи частици. Това ще реша на мнение и да го направи по – „отворен“. С помощта на окосената четка на спирала на горната част на капака като основен цвят. На следващия етап-спиране на тока на външния ъгъл на очите се използва тъмен пигмент. Смесете всички лица на четката. Преходите трябва да са меки и гладки!

Ако искате да направите погледа по-изразителен — използвайте тъмни сенки във външния ъгъл на окото, като очите. Нанесете и смес пигмент, с помощта на плоска четка.

Направете грим стъпка по стъпка?

Theme by Anders Norén