How to design eyebrows

Често се случва така, че „родно“ форма на веждите, това момиче по природа, тя не е. С тази предизвикателство пред по-голямата част от нежния пол. Разбира се, можете да я оставя в борбата за натуральность, но по-късно решите да се елиминира този недостатък, така че това ще бъде по-трудно. Корекция на вежди-това е комплекс от процедури, провеждани както в дома, така и в салони за красота. Тя включва корекция, моделиране и боядисване на вежди. Всеки етап има своите препятствия, така че ще трябва пот, преди да постигнете желания резултат!

Какви са идеалните вежди?

За съжаление, универсален вариант, като рисуването на веждите, не. Формата се избира в зависимост от индивидуалните особености на човека, а именно, размер черти на лицето, форма на лицето.

How to design eyebrows

Както в облеклото, задачата на художника, който работи с веждите си, за да се подчертае, че слинял, и да скриете недостатъците на:

Често момичето се разстрои, мисля, че имат голям нос. Този визуален ефект е създаден секрети от носа на фона на цялата останала част от лицето. Ако се фокусирате върху бровях, изглежда, че носа е по-малко. Така че клиенти с едри черти на лицето, на което не съветвам да се извади вежди. Но в миниатюра пречка лице, гъсти тъмни вежди изглеждат много нещо уникално. За да не изглежда като планина момиче от стихотворение Гамзатова, по-добре да рисува веждите, като към тях са тесни и огъване. Момичета, с овална форма на лицето са подходящи вежди директен или с малко завои. С кръгли лица са добре веждите с ясно се огъне. Той трябва да бъде остър, но забележим. Ако лицето е с триъгълна форма, на веждите трябва да бъде средна дебелина, с леко плавно извити.

Възстановяването на вежди

Много хора имат вежди на повредени участъци. Кожата на лицето е тънка, и, следователно, не може дори да отида следи от малки драскотини.

How to design eyebrows

Такива белези (или просто рафтовете на кожата, където космите не растат) развалят визуално възприятие. Има няколко варианта, за да се отървем от тази болест:

Татуаж вежди. Разбира се, този вариант има своите недостатъци: форма след това ще бъде трудно да се промени с течение на времето татуировки губят своя ярък цвят, и т.н. Въпреки това, татуировки доста дълго държи на сянка, не се отмиват с вода, и така спестява време, по отношение на грим. Постоянен или papermart. Начин нанася върху увредените участъци на боя, която дълго време не изчезва. Боя се задържа около месец, може да се прилага при белези, за разлика от татуировката, която не се отнася за такива сайтове. Оформяне на веждите с къна работи на същия принцип, че и постоянни. Основното предимство на къна е с естествен произход. Той също така дава вежди и оцветяват кожата си естествен червен цвят, ако изберете по-тъмен цвят.

Дизайн с къна: най-добрите практики

За разлика от хипоалергичен payperminute, къна изисква тест за наличие на алергии. Нанесете върху кожата за око част в рамките на 24 часа да лекува. Ако кожата воспалена, тогава е налице алергия. Зад ухото на най-горния слой на кожата е изключително чувствителна и затова теста трябва да бъде там. Къна-това е лошо боядисани, така че ако мислите по въпроса, Как да направим веждите у дома, бъдете сигурни, за защита на всички повърхности. В противен случай вашата статия ще ви помогне не само за веждите, но най-вероятно и напълно оборудвана баня. Да Не се прилага веществото на увредената кожа и мигли. Използвайте само прясно приготвена смес.

How to design eyebrows

Корекция на веждите: корекция на обучение

Коригиране на веждите е възможно по няколко начина:

Ами всички знаят, скубане на веждите с пинсета. Бърз, не отнема много време, но след 4-5 дни резултат изчезне, повторете процедурата. Търговия, конци корекция на веждите. Не боли толкова като скубане, по-малко дразнят кожата. Но в резултат ще изчезне за 4-5 дни. Депилация. Нанесете ивица от восък, изчакайте, докато той се втвърдява и смъквам заедно с косми. В резултат на това по-ефективно, ако не выщипал веждите в продължение на дълго време. В противен случай, пресни косми се появяват на следващия ден, защото грабна с кола маска. По-скъпо, отколкото други видове корекция.

Ако депилация и выщипывания ясно е, че говори за право на търговия? Ако се интересувате художествено оформяне на вежди, видео ще ви помогне да се научи да изпълнява корекция на веждите зъби:

Прическа или химическо полагане?

Космите на веждите не винаги растат в точното количество и в правилната посока. За да реши този проблем, ние трябва да действаме точно като с коса на главата или баста или отрязани.

How to design eyebrows

Прическа – най-бързият начин да се отървете от курчавых косми. Ако не го направите, веждите ви ще изглеждат помия, колкото и да не ги выщипывали.

Отрязани по най-веждите трябва малко гребен прерови космите нагоре и внимателно, за да работи с ножица.

Химически полагане на същата изправяне на косата. Вие не трябва да ги намалят, те плавно да лежи за известно време.

Разбира се, ако решите прическа, вие най-вероятно ще трябва периодично да отрежете вежди. Въпреки това, това е безопасней, за разлика от химически обработки, която разваля косата. Като аргумент може да се посочи Продължителността на ефекта от процедурата. Нека да отреже косата си и да имам нужда, но не повече от два пъти в седмицата, както и ефекта от химическа процедура трае 1,5-2 седмици, а начин е много по-труден.

Цвят на веждите

Може би трябва да се започне с цветове. Веждите трябва да съответства не само на цвета на косата, но цветът на лицето. Кестен цвят е много красив със същия цвят на косата, или червен оттенък, но само за светла кожа. Ако сте късметлия достатъчно, за да правят слънчеви бани на морето, не се страхувайте боядисване на вежди в по-интензивен оттенък – това е по-добре, отколкото когато и те се сливат с лицето.

How to design eyebrows

Не се притеснявайте дами с бяла коса, защото сребърни косата им дава нова перспектива, а именно сива коса на бровях. Ако внимателно ги рисува, ще бъде много страхотно.

За редки молив за вежди подходящ. Трябва внимателно нанесете на щрихи по посока на растежа на косата, след това се смесва с четка за зъби. Ако искате визуално да обедини вежди, за да подчертае база с по-тъмен нюанс и светъл съвет за визуалното разделение, а напротив, да се концентрира на върха, което прави избора по-лесно.

Общи препоръки

Ако сте щастлив собственик на чувствителна кожа, преди скубане, не забравяй омекоти косата с водно пара или специални козметични средства. Освен това, избирайте меки пинцети: той трябва да не се надраска кожата и лесно да вземете космите. Често новаците в декорация, като правило, за да копирате някои от най-популярните форми, не знаят как да направим веждите у дома. Ако вашият Тип човек, трябва да се извиват, най-високата точка на веждата трябва да е над външния край на очите, както и дължината на веждите е ограничено до линията, минаваща през крилото на носа и на външния край на очите. Корекция на веждите конец – процесът е тежък и изисква опит. За първи път, най-вероятно ще направите това, няма да успеят (и някои едва десети). Ако сте решили да се извади в сутрешните часове в нужда, опаздывая на работа, по-добре да се откаже от идеята да опитате нещо ново. Извади вежди с пинсета, разбира се, по-болезнено, но по-бързо. Преди боядисване на вежди, опитайте се да ги във формата на сянка. Опитайте различни ъгли и се накланя, за да изберете най-подходящия. Набързо тук нищо – най-вероятно ще трябва да отида с определена форма, не по-малко от месец. Ако искате да рисува дълго време не се пази, при пране, избягване на цветни област. Най-вероятно водата ще бъде никаква реакция, но специален тоник за лице, за да отворите порите, може значително да скъси боя. Начинаещи, които не могат да рисуват и веждите, веднага се препоръчва внимателно да определи обхвата на работа, молив за вежди, както и в случай на щипания, а в случай на живописта. Размазване или е твърде трудно да изтрие, но ти ще бъде спокоен за целостта на веждите.

How to design eyebrows

Какъв е резултатът?

Очите ви стават по-изразителна. Ясен цвят на веждите привлича внимание, и затова Вашето мнение става неустоимо. Веждите имат еднаква дължина, за да се скрие ассиметрию очите и носа. Големи лицето стават по-малко видими.

Как се рисува веждите: в къщи или в салон?

От веждите в къщи, има и редица съществени предимства: трябва да отида където и да е, всички инструменти са ви познати, вие стерилизуете себе си купувате качествени бои, защото сте избрали го за себе си, а не спестявам, и да прекарват толкова време, колкото ви е необходимо, и да получите безценен опит грим си скривалище. Друг забележителен плюс е безплатен. Разбира се, за боя и оборудване ще трябва да плащам доста пари, но всичко ще бъде в състояние по-късно да се използват не един път, но капитана не е нужно да плащате, защото всичко се прави на себе си.

Салон дизайн ще ви струва по-евтино по отношение на времето. С всички очаквания, процедурата отнема максимум 30-45 минути, а салон ще присъстват 2-3 пъти в седмицата, а като у дома си може да се нарани повече от час, за да се гарантира точността. Но не трябва да забравяме, че вътре и още трябва да се направи! Средната стойност на процедурата в салона – 600 рубли, така че сесията не може да се изплати, дори и резултатът ще бъде по-плавен, отколкото у дома.