Какво е аромат?

What is fragrance?

Често струята на аромат може да се разкаже много повече за човека, отколкото неговата външност, държание. Елегантен, нежен аромат ще покаже, че човек притежава отличен вкус, ценят качеството и не спестяват за него. Това е много благоприятна за човека, помагат му по-лесно да се постигне на определен статус в обществото и в услуга. Луксозни парфюми с участието на факта, че миризмата остава в паметта, свързани с конкретно лице. Постепенно сме се използват за това, че този дух не е нещо непостижимо. Но ако преди 10 години терминът „елит“ означава само оригинални продукти на известни марки, днес това понятие постепенно се очертава по-различен начин.

„Елит“ означава „най-доброто“

Така че понятието „елит“ в превод от френски. Най-доброто-това е един изключителен, изискан, стилните аромати и композиции, в продължение на много години, е разработен от парфюмери със световна известност. Луксозни красота включва в себе си скъпи компоненти и високотехнологично производство. Скъпи правят този парфюм и на естествени природни съставки, понякога са много редки. Тези съставки и гарантираме безопасността на аромати в продължение на дълго време.

What is fragrance?

С развитието на химически технологии са се появили изкуствени аналози на тези компоненти. Мъжете мигновено разбрах разширени възможности да се подчертае своята бруталност и индивидуалност. И жените започват да предпочитат леки аромати, се променя настроението си през целия ден. Всеки уважаващ себе си красотата реагира на това, като предлага парфюмированную тоалетна вода, а не тежки и трайни, тъй като парфюм. Но въпреки това прекрасен аромат запазва правото си на съществуване. Просто смисълът на думата „елит“ е изместен към „оригиналност“. Докато най-високата цена остава атрибут на продукти в този сегмент. Като принадлежащи на световните марки, които гарантират качеството.

Сред тях непременно ще Chanel, Christian Dior, Giorgio Armani, Ланком, Ив Сен Лоран, еstee lauder, произход, Москино, Нина Ричи, „Прада“, Валентино и др.

Парфюм „не е за всеки“

Експерти-парфюмеристите са отделят сред луксозни парфюми на няколко големи групи.

Реколта. Това е стара или стилизирани старите вкусове. Много редки нотки, които придават фин Чар в духа на „сандъка на баба“. Най-популярно име – Пенхалигон на английски език, който внимателно пази някои нотки в парфюмерията още от 1872 година. Селективен. Това е за разлика от вече известните аромати — оригинален, контрастен. Този парфюм се предлага в малки партиди и се изсипва в дизайнерските бутилки. Най-често подобни продукти може да се намери в търговските марки Hermessense де Хермес, хотел Les Exclusifs de Chanel и том Форд Частен микс. Тези продукти са търговски марки в своите бутици, не позволява да се изпрати и в красотата. Ниша. Понякога този парфюм в комбинация със селективен, въпреки че би било добре да се брои самостоятелно. Това аромати-емоции, аромати, асоциации и аромати-под настроение. Тук можете да намерите съзнателно наситените парфюми на базата на източните аромати от isn ‘ t amouage и истински класически Чар

Къде да се купуват луксозни парфюми

Първото нещо, което идва на ум, бутици и специализирани служби. Днес можете да си купите парфюми онлайн, но само при доказан сайт, за да се избегне фалшифицирането. Защото фалшив парфюмы не по-малко от чанти. В разпространените мрежови магазините за селективна или нишевая красота е почти невъзможно да се срещнем. Че в Рийв Гош или Летуаль.

What is fragrance?

Дълбоко се заблуждава, че за луксозни парфюми можете да си купите в павилиони в препратките. Почти винаги, парфюми, закупени по „уникално ниска цена“ в такова място, само бегло са в съзвучие с оригинала, но качеството е под всякаква критика.

Само навязанными клишета за липса на маркови бутици пречи на купувачите да пазаруват там. Те се страхуват оглед определяне на продавачите, се очаква космически цифри на етикетите с цените. Но всяка красота има редовни промоции и разпродажба, по време на които можете да направите сполучливата покупка на ценните бутилки.

What is fragrance?

Говорейки за бутилки. Луксозен парфюм известни за този конкретен дизайн на опаковката. Често бутилки може да се насладите, като истински произведения на изкуството. Тези бутилки изглеждат чудесно във всеки интериор, като подчертава вкуса на собственика.

Избор винаги има

Избор на красотата може да направи дори най-придирчив човек.

Освен това, този избор не винаги е „любов от пръв поглед“. Истински „своя“ аромат може да се отвори с течение на времето. Той просто се докосва до струните на душата си и ще ви накара да забравите за всичко. И това е още един знак, особен дух.