стил

Какво да се носят в офиса?

Лятото свърши, ваканции само за снимки и сувенири. Мисля, той се върна в офиса за включване в работа. Преминаването от празно настроение, за да може един бизнес да е лесно, трябва да прегледате гардероба си и отново да създаде бизнес-капсула. Как да го направя — казва нашият експерт мода.

Много жени се сблъскват с този проблем, когато гардероб пълен, а няма какво да облека. Такава ситуация възниква, когато правилата не се спазват съчетаване и подбор на дрехи, аксесоари и обувки. Мода-е, минаваща явление. Че по-важно е, мисля, се определят с индивидуален стил, който просто ще бъдат независими от постоянно променящата се през последните десетилетия мода.

Какво да се носят в офиса

За да изглеждате елегантно, стилно и разнообразно, отколкото много неща: малка черна рокля, черна пола-молив, панталони добре, с няколко блузи и тънки блузи, класически сака и палта. Нашият климат е много подходящ ватирани палта в руски стил, пълни с цвят и радост. Под сако, можете да се облечете малка черна рокля или дантелен топ, ще трябва да се променят в зависимост от модните тенденции. Завърши придобиването на компактен шкаф от две или три чисти, елегантни вечерни рокли.

What to wear to the office?What to wear to the office?

Усъвършенстването на начина на бижута и аксесоари. Те го правят пълна. Всички видове чанти, обувки, колани, шалове и вратовръзки. Елементарен пример-черна рокля, естествен цвят чорапогащи, черна лачена чанта, цветни обувки и шал. Нищо повече не е необходимо, всичко е приключило и биологично. Много важно е и този цвят чорапогащник, който може да бъде в цвят, визуално удлиняя краката, и обратно.

What to wear to the office?

Аз обичам червено, аз в червената стая на имението активна сочен червено на цвят. Това е празник, сила, мощ. Тя е винаги печеливш вариант, ако искате да се открояват. Но това е подходящо само за онези, които самият той се чувства удобно в центъра на вниманието.
Идеалното решение за съвременната жена — бяла блуза, пола и червено червило.

Бизнес стил — това е стил за всеки ден

Вдъхновен от бизнес стил, можете да въведете в костюм елементи на женствеността и романтиката. Въпреки очевидното предимство в руската култура, бизнес облекло в черен цвят, да го замени тъмно синьо, например.

Любим костюм, панталон или пола, мека приталенного силует с подчертана линия рамо. Яке в английски стил с ревери на права или заобляне форма или с яка Alcoy. Дължина на сако, може да варира в зависимост от модата, както и дължината на полата. Но пола не е прекалено мини или твърде Макси, най-често с дължина до коляното или малко по-висока. Любим панталон-прав, тесен, със стрелки, леко зауженные. Класически сако-това сако на умерен обем, полуприлегающего силует с вытачками, идващи от раменния шев или от отвори за ръцете и вытачками по талията и гърдите. Основният принцип е в яке на фигурата.

What to wear to the office?

Дължина якета варира и се определя от модата. Възможни са кратки класически aceticum или модерна трансформация в сако-палто, доходящий до средата на прасците и изцяло покриващи пола.
Дължина и поли до средата на прасците. Тя варира от глезена до средата на бедрото. Сега може да се смята за класическа дължина малко под и малко над коляното, но най-удобно и любимо нашите съвременници-дължина до средата на коляното.

What to wear to the office?What to wear to the office?

Форма на полата е права, може би, леко разкроена, не стесняя движения. Полата трябва да бъде стриктно по силуэту и по дължина. В съвременния класически cut костюм от пола става все по-разнообразна: полата с миризмата, с цепки, шлицами, в сгъвката.

Категоричността на избора на костюм от блуза, выглядывающий яка и маншети, да освежи и украси костюм, което му придава завършен вид и женственост. Класически костюм с висока закопчалка може да се извади без блуза. Възможни са допълнения под формата на шал около врата. Класически костюм може да бъде допълнен блузкой-топ, водолазку.

Класическа суитчър — суитчър с яка (най-често с висока-воротом) или суитчър без яка, с леко заоблен задълбочаване на шията. Стил капан: има опасност да изглеждат твърде правилно, е, строго, което се подчертава от разстояние и се възприема като арогантност, лишава начин на естественост, на артистизъм.

What to wear to the office?

Theme by Anders Norén