стил

Какво да се носи с пола през 2020 г.: 9 стилни лъкове

Модерна и стилна пола – това е на практика задължителен елемент от гардероба. Без тези неща една жена не може да направи, в края на краищата, това е толкова важно в нашия модерен свят и эмансипируются изглежда все още женствени.

Ние предлагаме няколко възможности за стилни и модни лъкове с пола през 2020 година.

Плисирана пола с риза плюс

През 2020 г. ще станат още по-популярни плисирани поли малко под коляното или midi. Тези поли могат да се комбинират с различни дрехи, но най-добре е те ще изглеждат страхотно с бяла кора и класически токчета. Начин на бизнес, но в същото време женствена.

What to wear with a skirt in 2020: 9 stylish bows

Пола пакетче и тениска

Поли и пачки не напускат списък на текущите тенденции. Тази пола могат да се комбинират с дамски блузи и обувки на висок ток и със спортен стил. За разходки и неофициални срещи предлагат да носи пола, с тениска и маратонки.

What to wear with a skirt in 2020: 9 stylish bows

Голф плюс кожена пола

За по-хладните вечери подходящ кожена пола и голф. Тези материали са добре контрастира и взаимно се допълват, създавайки необичайна и стилен лук. В допълнение към това заедно може да се облека и обувки на висок ток или с обувки на ниско движение.

What to wear with a skirt in 2020: 9 stylish bows What to wear with a skirt in 2020: 9 stylish bows

Топ плюс плиссированная пола

Момичета, може да подчертае своята форма с помощта на този дует – топ и къса плиссированная пола. Това облекло акцент върху талията и бедрата ще бъде добре прилепнали поли. Така че можете да отидете на парти или в ресторант. Отгоре може да се хвърли сакото и допълни начин на клатч или мини чанта.

What to wear with a skirt in 2020: 9 stylish bows

Кожена пола, риза плюс

В мода от новия сезон ще се превърне в къса кожена пола с цип в предната и различни други предмети. Комбинират тези прагове могат да бъдат с обикновена риза. Лук ще стане още по-стилно, ако носите масивни обици.

What to wear with a skirt in 2020: 9 stylish bows What to wear with a skirt in 2020: 9 stylish bows

От деним, права пола плюс ярка яке

За начина на уличном стил е подходящ деним пола. Сега на мода поли отделяща се или зауженными брючинами. Мач деним пола за фантазия горната и крака, може да носят маратонки или, за по-женственного, високи сандали на ток.

What to wear with a skirt in 2020: 9 stylish bows

Мини поли и велур в горната

Велур-това е много интересен и фактурный материал. До 2020 г. ще станат велур мини-полите на топлите цветове: светло кафяв, охра, бургундско червено. Да се носят такава пола, можете да потници и тениски от неутрални цветове: бял, сив, черен.

Пола с мирис и суитчър

На лято непременно се нуждаят от ярки щампи, и полата е просто идеална за тази цел. Пола от светли и леки материали ще изглежда добре с блузи простото намаляване на светлата или пластична тъкан. Ще завърши този летен лук сандали с тънки джапанки и ярки детайли.

What to wear with a skirt in 2020: 9 stylish bows

Theme by Anders Norén