стил

Какви цветя се съчетава розов цвят, дрехи?

От раждането, момичета, са придружени от розов цвят. Пленительные нюанси на роза отдавна се разглежда като прерогатив на сложни богинята Афродита. Бебето расте, и любов към розов много добро. И нищо чудно – той перфектно освежава кожата, прави обладательницу такива дрехи по-млади, по-привлекателни, по-деликатен.

Психология третира цвят по два начина. От една страна, съществува уязвимост, емоционална, че дори инфантильности. Друга стойност на ярка фуксия, например, показва, леко завуалированная сексапил, женственост, чувственост. Но като цяло, този цвят да изберете характер, добър, отзивчив, любезен.

What colors combined the color pink in clothing?

Преди да разберете как да комбинирате розово с други цветове, помислете за множество нюанси и, за които те са най-подходящи. Например, темноволосые момичета могат да изберат всички нюанси от бледо-розово до обичка на абоната. Бледо момиче със сини очи си струва да се обърне внимание на прасковен или розов цвят, чрез добавяне на лилаво. Сероглазые момичета с русыми коса подходящ гама топли меки персиковых, цвят бонбони Карло (класически розов) или малини.

Калейдоскоп от цветове: Избери ме

Появата на комбинация на цвят зависи от това какъв цвят се смесва с розов:

    Бежов; Сив; Лилаво.

Останалите са студени или бледо розов нюанс, или ярки „бонбони“ и малини.

Бежово розово играе с бои, която се намира наблизо. Ако те са леки, цвят на дава на целия ансамбъл светло розов акцент. Когато цвят се смесва с шоколад или ярка карминного цвят, придобива плът на сянка, който сега е много модерен.

What colors combined the color pink in clothing?

Комбинация от розов цвят в облеклото със сиви тонове в резултат на това мръсно розово. Въпреки скромно име, този нюанс е подходящ за почти всички видове женската фигура и лице в хармония с ахроматических цветя, най-вече се разкрива в такива ансамбли.

Друг нюанс ми харесва съчетание с лесен и кратък ахроматичен цвят-лилаво-розово. Много добре този цвят изглежда в коприна, плат сатен, органза; той има вид мистериозна мъгла.

Бледо розово лък подходящ за офис, като един чудесен заместител на бяло. Този цвят в комбинация с черно, синьо, сиво или синьо, много освежаващо образи, но само ако дрес код, изисква бяла яка.

Нежно розово или топъл праскова – най-благоприятно подходящ цвят. Ако трябва да се разрежда с прекомерна строгост, той изглежда страхотно в комбинация с черни или сиви. За младите хора, лук, могат да се комбинират праскова с нюанси на лилаво, млечно-бяло, лазурит.

Ярко розово-сладка малина. Го избират като основен цвят, само ако искате да шокират околните. Но най-вече предпочитам сенки като акценти или да се комбинират с по-леки, смирен тонове.

Класически розов цвят, като две капки вода прилича на всички любимите бонбони, съчетано с почти цялата палитра. Тихо ще звучи в дует с цвят на слонова кост, розово или лилаво.

Розова мъгла-това е просто подстава

Ахроматичен цвят – сив, бял или черен е подходящ за всички нюанси на розово. Например, белият цвят може да се комбинира с розов цвят, а горната и Долната част. Във всеки случай, тя ще бъде свежа и празнично. Но зрели дами комбинация костюми с различна степен на успех, докато при младите жени комбинация изглежда невероятно. За по-добра бизнес лък розово с бял не се използва, но на романтична среща под егидата на тези цветове ще са отлични.

What colors combined the color pink in clothing?

Строг черен и розов в комбинация в голям брой варианти. Тъмно значително заглушава твърде ярък, но в същото време зад него стои голям „кадър“.

What colors combined the color pink in clothing?

Сив цвят, с бледо-розов, като управление на Люк не е единственият вариант. Можете да го изберете от формата на сребърни аксесоари за една вечерна рокля или сив основан, за да осигури необходимите розови акценти.

What colors combined the color pink in clothing?

Котка с червени точици

Бежово – спокоен, уравновесен цвят. Розово, напротив, ярък, харизматичен. Следователно, противоположностите се допълват взаимно в тандемы и трио.

What colors combined the color pink in clothing?

Снимки на всеки ден:

    • Светло прасковен пола +

Бял пуловер

    + бежово яке; бежов панталон + яке розов цвят с цвят на слонова кост.

What colors combined the color pink in clothing?

Синьо-розова зора: да обедини сини и розови листенца

Тъмно синьо в комбинация с розов трябва да бъдат изключително внимателни, защото резултатът не е уникален, понякога твърде ярко. Следователно, колани, портфейли, обеци, шал или ръкавици цвят ансамбъл сапфир с бледо-розов ще е достатъчно. Въпреки че има жени, които обичат ярки цветове, така че близостта на два ярки цветове, понякога може да се (за специални случаи, партита).

Синьо с розов цвят, по-добре се разрежда, като например крем. Идеално изглеждат розови ризи или тениски в комбинация с дънки.

Снимки от аквамарин, тюркоаз и топазов сини цветове:

    Синьо сако и светло розови панталони; избледнели дънки и яке фуксия; светло Топаз панталони и бледо розово яке.

What colors combined the color pink in clothing?

„Индиго“ е розово: ярък дует

Светло лилав цвят комбинация с розово-добре да се избягват. На тези снимки изглеждат претоварени и неуместно. От лилава палитра е най-приемливо лилав оттенък. Той нежно накурено, така че в комбинация с тонове рози, особено в празнични лъкове. Но все пак си е добра идея, за да се разрежда бежово или сиво. Също така подходящ за класически черен с бял. Това могат да бъдат аксесоари или обувки.

What colors combined the color pink in clothing?

Шоколадови рози аромат: възможен дует

Комбинация от кафяв и розов има едно правило – мач тонове на тяхната топлина. Пурпурни дрехи + кафяви обувки или светло-шоколадови панталони и пепеляво-розов пуловер. Като цвят за аксесоари, подходящи сребристо-перлено.

What colors combined the color pink in clothing?

Лоша комбинация

Травянисто-зелено, ярко жълто, оранжево, тухлена, червен комбинации, които ние трябва да бъдем много внимателни, макар че, разбира се, вкусовете са различни. Особено сочетаемые с цвят на рози експерти смятат ярко червени.

What colors combined the color pink in clothing?

Във всеки случай, в тандем тези нюанси на розово-добре да бъдете внимателни, съчетавайки ги с не твърде ярък червен цвят или да го използват като аксесоари.

What colors combined the color pink in clothing?

В крайна сметка, в розов цвят и неговите нюанси стилисти се определя като сложна комбинация, макар и много модерен в момента на цвят.

Theme by Anders Norén