стил

Какви цветове на облеклото зелен?

Зелен-цвят актуализация на мир, хармония и енергия. Стойността му е отдавна познат на човечеството, така че психолозите често препоръчват да се използват нюанси на листа за придобиване на душевно спокойствие и равновесие. Комбинация от зелен на цвят в облеклото е много популярен и се реализира по много начини, като се започне с оцветяване комбинации и завършва 3-Цвят ансамбли, където Малахит свири първата цигулка.

What colors of garments green?

Разположен в зеления спектралната диапазон на върха между топъл и студен цвят леко встрани син, и дишането е значително прохлада, близо до жълтия и приятно топло радва окото богатство от нюанси. Богатството на палитрата позволява да съчетаете зеленото с други цветове в различни посоки.

Комбинация от ахроматического доказана класика

Тъмно зелен, меланж, фъстъци, цвят на мъх или мента, смарагд, малахит, зелен лимон – всичко, разнообразие от цветове еднакво добре хармонира с бяло, черно и сиво на цветя.

What colors of garments green?

Например, ако комбинирате бяло и червено, ще получи свеж образ, предизвикват по-оптимистичен, весел тон. Тандем бял бизнес костюм със сако – сигурно бизнес имидж, и е подходящ за церемонията.

What colors of garments green?

Сиво-зелен-това е квинтесенцията на знатен произход и някои откъсване от света. Заедно те тъпо и баланс помежду си и да се смесят, за да създаде образ на жената, малко по-консервативни, но елегантен. Комбинация от правила в дрехите на цвят, мач от оттенку нюанси на топлите и студените зелени слива група със същата сива гама.

What colors of garments green?

Черен цвят-гъвкави, еднакво успешно се съчетава с всякакъв оттенък на спектъра. Не е изключение и “ емералд. Вечерни рокли изглеждат чудесно в тандем тъмно зелено с черно, но за ежедневна лук строги и няколко мрачен тон по-мъдро да се разрежда фисташковым, мента, светло Малахит.

Сапфир, топаз или аквамарин: търся партньор

Комбинацията от всеки нюанс на синьо със зелено – спорен вариант, но при правилното съчетание изглежда невероятно.

What colors of garments green?

Дизайнерите са установили печеливш тандем – сочни синьо – цветът на кралската сапфир и наситен тъмно зелен Малахит. Това е празничен, елегантен и запомнящ лук.

What colors of garments green?

Ако комбинируете дрехи в зелен мъх, цвят каки или лимонов сок с наситен синьо, ярко лапис-лазур или аквамарин, в резултат на картината ще стане актуален, е идеална за жените, които искат да изглеждат модерни, свежи, това също е чудесен вариант за свободно светски партита.

What colors of garments green?

Но зелените и виолетово (лилаво и лилаво) прост и луксозен външен вид, особено в празнични, вечерни варианти.

What colors of garments green?

Благороден рубин подвиг. балансиран турмалин: компетентен комбинация от червено и зелено

Червен цвят, заедно с тъмно Малахит е свързана с Коледа, но след това, въз основа на маса добри изображения. Това е обяснение, от областта на цветовете. Смята се, че перфектната комбинация от цветове, които се намират един срещу друг. Ако обхват се намират под формата на кръг, след това зелено е разположен срещу червено.

What colors of garments green?

Комбинацията от тези цветове дава зашеметяващ резултат в следните Лука:

What colors of garments green?

    Тъмно зелена рокля + приглушенно-червено наметало; Малахитовая палто + зелено червено цвете рокля; вечерна рокля винен цвят тюркоаз аксесоари; casual хакове + ярко червени обувки; коралови пола-молив + зелена коприна блуза.

What colors of garments green?

Също така е подходящ за комбинация със зелена, близо до бургундско червено и розово. Например, първата добра свежа салата и сочен Бордо – същите зелени. Основният цвят се разрежда с аксесоари Бордо шал, гривна, ръкавици, чанта, шапка.

What colors of garments green?

Розови дрехи, по-добре да изберете светли нюанси – тогава лук ще бъде на мода. Мента добре се съчетава с корал и тюркоаз, фъстъци с киселинно розово. Печеливш вариант – два не по-малко наситени цветове.

What colors of garments green?

Зелен и кафяв: природата не могат да бъдат измамени

Психология говори за този цвят като надежден, фундаментален. Кафяв багажника и пресни билки – най-често комбинация от физическо, така че отблъскват един от друг, тези цветове не мога.

What colors of garments green?

Консервативното и строгост на тъмно шоколадов цвят, малко се успокои прекалено яркостта на смарагд. Цвят на ръжда изглежда перфектно с маслини, например, леопард яке със светло зелени дънки, допълнени обемни тъмно кафява чанта-чудесен лук всеки ден.

What colors of garments green?

Цвят каки в комбинация със светло кафяво, почти бежово. Най-добрият вариант ще бъде да използвате шоколад под формата на различни аксесоари и обувки.

What colors of garments green?

Лимон-Оранжевото настроение

Завладяваща картина сочни лимони или портокали peeking от свежи зелени листа. Това е комбинация от тези цветове. Невинност и оптимизъм и радост-това са чувствата, които възникват при формата на млада дама в жълто-зелена премяна.

What colors of garments green?

„Свобода“ е всяка комбинация нюанс е подходящо. Дали това е ярък лимон вязаный пуловер и панталони-клеш тъмно малахитово цвят и жълти панталони с тениска каки. Можете да играете с аксесоари – очила в жълто поле лимон козметични чанта, цветни шалове, пластмасови, обемни гривни.

What colors of garments green?

Що се отнася до оранжево, зелено, така че картината излъчва енергия, енергия и неистов възторг, дава настроение. Използва всякаква комбинация от цветове: като богат и приглушенно:

What colors of garments green?

    Годишният лук: оранжево Поло + сочни зелени шорти, с елегантен външен вид: дъждобран маслина + жълто-оранжево пола; фестивал на: спокоен оранжево рокля-молив + обувки ментов цвят.

What colors of garments green?

Оранжеви аксесоари, наистина подправка на тъмно блато – начин получава липсва вкус.

What colors of garments green?

Грийн, тъй като почти всичко, успокоява, навежда на размисли. Неговата комбинация от дрехи в зависимост от палитрата може да доведе до прохладата на есента, или да събуди мисълта за топлите брегове. Но в никакъв случай-добър избор.

Theme by Anders Norén