Какви цветове на облеклото син?

Синьо — аристократичный, спокоен и дълбок. Благодарение на големия брой нюанси може да се нарече универсален. Комбинация от син цвят в облеклото с палитра спектър изглежда изгодно и вярно. Ако изберете подходящ тандем.

What colors of garments blue?

Класика в жанра: синьо небе и бели облаци

При самото споменаване на тези цветове идва на ум морски стил: характеристики на двухкомпонентного газ. Но това не е единственият вариант. Сега в тенденция неща, които са създадени от бялата тъкан, боядисани с филигранни мотиви от всички нюанси на синьото.

What colors of garments blue?

Те често симулират украшение, създадена на крехки посудины. Забележително е, че бялото е успешно съчетава като тъмно лилаво и по-светъл тон. В резултат на това се получава лека, динамична и високомерие.

What colors of garments blue?

Като цяло, белият цвят се асоциира с чистота, простор, така че често служи като фон за по-ярки цветове.

Море и пясък: хармония на природата

Психология на възприятието син цвят се основава на дълбочина, така че тя се свързва със стабилност, идеята се събужда, дава простор на фантазията. Нюанси се съчетават хармонично с жълто. Това е доста рисковано, много по-комерсиално решение. Тук има един нюанс: важно съвместимост степен на богатство. Това е, бъдете сигурни, за да изберете светло синьо, тъмно жълто, защото в противен случай е нарушена хармония.

What colors of garments blue?

Интересното е, че каза, че е смесица и от гледна точка на психологията – ярко жълто се разглежда като лъчистата енергия, свобода, жажда за общуване и дълбок син цвят, перфектно балансира. Така че оригиналната симбиоза в различни комбинации дава отличен резултат. Например, един добър следните тандемы:

What colors of garments blue?

  Метличина синя тениска + жълта пола; пуловер Аквамарин + слънчева шорти (панталони); жълто яке + синя рокля; – възпламенен пола + жълта риза.

What colors of garments blue?

Най-общо казано, attentiv модерни дрехи, които свеж и модерен. Как да се съчетаят синьо с други цветове, прочетете по-долу.

Малахит в Васильково-Синьо кадифе: смесете зелено и синьо

Стойност зелен цвят отношение на човешкото възприятие на покой, на съзерцание, което да отговаря на тъмно-синьо. Въпреки че в по-строги правила на модата, както и комбинации от дрехи, тази комбинация се избягва, тъй като се е смятало, че същите ярки цветове отричат достойнството на другия.

What colors of garments blue?

Сега този бъг поправи – зелено синьо активно и смело правете това. На Практика следните комбинации:

What colors of garments blue?

  „Емералд рокля с люрексом + лилаво палто; син костюм + светло зелено наметало; зелена вечерна рокля +клатч в сянката на ириси Коприна зелен гащеризон + тъмно гамаши; пола-лале + синя риза.

What colors of garments blue?

Изглежда страхотно със златни аксесоари: верига съединител, колани, копчета за ръкавели, брошки. Подходящо за украса с естествени камъни – тюркоаз, малахит, изумруд, александрит.

Пламъците и студ: риск, ако си посмял!

Червеното – цветът на страстта, хмельное вино, внезапен, непреодолим порив. Той е много активен, затова в тандем със син, той трябва да се използва с повишено внимание. Жените в Червени рокли невъзможно да не се види, а в съчетание с студени, тъмно синя рокля изглежда просто зашеметяващо.

What colors of garments blue?

Това е и двамата цветове по свой начин силен, така че с господстващо положение може да бъде само един от тях. Например, ако целта е да се даде начин на фатални нотки, в този момент в тандем трябва да бъде червено, в случай на по-студена, Загадъчни вариации – доминиращ син цвят. За отглеждане на не по-малко мощен „врагове“ – това е идеалният бял – често се включват като шарка: ленти, грах, модели. Също баланс на бялото аксесоари-шал, чанта, колан.

What colors of garments blue?

За създаване на сексуално привлекателен начин на подходящи ярко червена пола-молив и малка шапка, а е допълнение ще луксозна кожа наметало тъмно-лилави тонове. Случайни лук: сив пуловер + червена чанта + палто приглушенно-син кашмир и светли панталони-дудочках с тъмно васильковый прозрачни блузу.

What colors of garments blue?

Сива пепел, Аквамарин, хармония в сиво и синьо

Сив-това не е „мишка“ и скучно, и е универсален, е подчертавайки други, по-наситени цветове. Топаз или скромен тюркоаз, светъл аквамарин, лазурит, нежна и красива сапфир – всеки нюанс на сребристо-сив кадър, той ще се държи по-тънко, то ще изглежда завършена.

What colors of garments blue?

Но имайте предвид някои важни нюанси. Първо: не използвайте „униформа“ нюанси на двата цвята, които са свързани с дрехи една или друга професия. Второто произтича от предходния параграф, – трябва да изберете не е в глух сянка, а pearlescent или сребристо сиво с тъмно синьо. Разумна стъпка ще бъде добавянето на ярки акценти, като шал, боядисани с малахитом, чанта или гривна.

What colors of garments blue?

На практика формирането на жените лук, използва двете противоположности, както следва:

  Сатен тъмно син гащеризон + Яке перли; синя риза с черно и сиво яке; светло сив костюм + синята блуза; палто цвят радужки сив шал буци възли.

Най-важното, не купувайте дрехи от евтини сива тъкан, а също и да играе на разликата фактури: трико, букле, пайети, полупрозрачни.

Шоколад в обертке тюркоаз: практичност и благородство

Богат, плътен кафяв в комбинация със синьо винаги ще бъде на второ място роли, но той ще нюанси сапфир и лазурит липсва стабилност, здравина, придават пикантност на подправки студен Аквамарин. Кафяв цвят може да бъде с различна интензивност, а също и син, но можете да го използвате по различен начин. Например, в такива комбинации:

  • Шоколадова пола + прозрачна синя блуза; Синьо половин дължина на роклята + кафяви аксесоари: обемна чанта, колан; гащички цвят на кафе с мляко +

Синя риза

  .

What colors of garments blue?

Във всеки случай, в тандем тези цветове не оставят никого безразличен и не остават незабелязани. Елегантността винаги е на мода.

Ноар и синьо: комбинация от несочетаемого

Черно и синьо – това е рядък тандем. И двата цвята са страхотни, загадъчна, безкрайна. Затова основното правило тук е-внимателни. Но хармонията е възможна, само трябва да знаете, че тайната. Един от цветове в облеклото трябва да бъде приоритет, и разумна, когато тя посинеет.

Например, много успешно и модерно изглежда дълбок лилав цвят с черни акценти: приталенное рокля с тесен силует ленти + малко черен клатч. Също така в тенденция следните образи:

  • Тесни черни панталони + синьо яке, средна дължина;

Черни дънки

  и вязаный син пуловер; пола цвят на сапфир + строг черен жилетка; кожени палта с тъмно край.

What colors of garments blue?

Някои дизайнери (Ив Сен Лоран, например) любов-това е рисковано комбинация.

Синьо-розово: дерзком романтика

Парадоксално, смесване, нежен, романтичен, малко наивен, розово и концентрирана, бездънни сини – на изхода се получава доста смели образи. Последователност и лекомислие, юношеството и зрелостта, да мечтаят и надеждност невъобразими комбинации, създавайки хармония. Какъв Люк най-успешен?

What colors of garments blue?

  Класика: дънки и розов пуловер; консервативно: тъмно синя рокля + праскова яке; докосване: скъсани дънки + блуза розово с цветя; ежедневни: пола масло от сьомга цвят + тъмната коприна блуза.

What colors of garments blue?

Но каквото и жена не избра посочената комбинация ще бъде печеливша и по-ярки.

What colors of garments blue?

Важно е да запомните: цвят притежава огромна сила – той може, как да се моля стройностью и задържа умишлено разнообразие от дрехи, крещящи цветове.

What colors of garments blue?

Така изкуството-това е правилното съчетание на цветове е в основата на всяко оплакване. Внимателно да комбинирате синия цвят с другите!