стил

Какви цветове на облеклото кафяв?

Браун е наречен така заради приликата с пикантна канела или тъмна кора. В действителност, има много нюанси и имена – пясък, шоколад, кафе и други.

Комбинацията от кафяв цвят на дрехи привлича много дами, но не всички – има категоричен противник на този оттенък. Но най-вероятно те просто не са намерили своя тандем.

What colors of garments brown?

Значението на цветовете е от гледна точка на психологията, здравина, консерватизма, скрита страст, стабилност. Психология категоричен – кафяви тонове, не легкомысленная и взбалмошная и надеждна, колкото самата земя. По този начин, комбинацията от съоръжения към тях може да се разчита. Освен това, тя винаги е на мода и е актуално.

Комбинацията от кафяв цвят на дрехите нюанси

Основните пет цвята. Първият и последният се различават един от друг по степента на яркост, и три други, особено тези, които се смесват с други цветове:

    С жълти. Червен, тъмно-горчица; и червено. Теракот, махагон

Тъмно кафяво (шоколад, кафе), за отслабване, и най-класически вариант от всички нюанси, изглежда аристократично.

Светло кафяво (пясък) се съчетава с почти всички цветове, той създава множество комбинации от цвят на домашния уют, разполагане на общуването.

Кафяви и леко жълто, подобен на портокал, но по-малко ярки. Добър за аксесоари: шалове, ръкавици, чанти, очила, гривни, колани.

What colors of garments brown?

Червен с шоколад – теракот благороден. Великолепни цветове, особено красива В кожата, козината и копринени дрехи.

Сиво-кафяво-това е най-невидим, може да се каже безлични, но въз основа на него може да се създаде ансамбли от всяка яркост: цвят отлично оттенит всеки цветни дрешки.

Беж и шоколад: мека топлина

Комбинацията от бежово – това е, по същество, братски тандем, защото последната е нещо като олицетворение на светло кафяво. Те не се нуждаят от други цветове, като перфектно се допълват взаимно. Единственият съвет е да експериментирате с текстури от плат, като са избрали бежово като база.

What colors of garments brown?

Вижте следните снимки:

    Рокля цвят на тъмен шоколад + беж лабутены, пясък палто и ботуши + бежово рокля и ръкавици; костюм цвят на кафе с мляко + кафява чанта; рокля крем + тъмно шоколадова козина.

What colors of garments brown?

Преустройство може да се за празник или ден, но във всеки случай, в тандем изглежда изгодно.

What colors of garments brown?

Към съдържанието ↑

Оранжево през есента на тъмен фон

Оранжево-кафяв подходящ е почти толкова безпроблемно, като бежово, но дуото по-лек и весел. Важно е да оттенък на оранжево тъмен шоколад, за да се покаже контраст. За да се даде по дълбочина и настроението ви може да се добави малко мляко бележки.

What colors of garments brown?

Изглежда перфектно тъмен шоколад пола с голф, а най – малко приглушена оранжева жилетка. Носете го с високи кафяви ботуши. Такова облекло е подходящо в офиса, на разходка, среща с приятели и дори на романтична среща.

What colors of garments brown?

Есенен комплект може да включва в себе си оранжевото рокля, кафяви палта в клетката малки оранжеви и обемна чанта цвят какао.

What colors of garments brown?

Жълт цвят, леко разреден, добре се съчетава с цвета на канела, но изглежда по-спокойна. Обикновено е спокоен и козирка от Слънцето зависи и аксесоари изберете от множеството вариации на шоколад. В горната дреха този ансамбъл е особено добър – ходи есен в злато на листата ще бъде незабравимо.

What colors of garments brown?

Кураж и спокойствие: мач с червено кафяв

Цвят-съседи се допълват и подкрепят взаимно, но не се конкурират. Бране на топли тонове оттенък, може да се постигне успешни комбинации.

What colors of garments brown?

Често тези комбинации в облеклото се използва през есента, но през лятото е светло пясък рокля с Червена шапка е идеален за всяка мода. За омекване в тандем включва бежово или мръсно бял.

What colors of garments brown?

Представете си няколко истински лъкове:

    Светна червено панталони + кафяв „кожени якета“ + съраунд тъмно прикачване; горчичные панталони + червено яке + крем блуза; Червено палто + панталони пясък и кафяв шал; дълги карминовая пола + тъмен шоколад за голф.

What colors of garments brown?

Луксозен празничен вариант – червено молив рокля и тъмна кожа палто сребро или шоколадово-кафяво облекло, допълнено с Червено високи токчета и клатч. Варианти много, всички те се допълват стил, това е модерен, чаровна, винаги в движение.

What colors of garments brown?

Но с нюанс на червено – бледо розово, не е така сочно, но за ежедневни бизнес контакти. Комбинация от розово и кафяво мека елегантност, крехкост, заедно с надеждност и дълговечност. Розово, граничеща с бежово, блуза, Голф, риза, заедно с шоколад панталони или пола, да докосвате рокля с кафяво кожено яке или палто пясък в тази премяна можете да отидете почти навсякъде.

What colors of garments brown?

Пясъчен следите на стилните дънки

Синьо и нюанси на канела, отлично прилепване и отдавна се превърна в класика в модата. Изображението работи в продължение на десетилетия, дънкови панталони, и високи велурени ботуши с цвят на тъмен шоколад и същата колан и шапка. Секси, стилен, модерен.

What colors of garments brown?

Но от обикновен лук, може да премине и да експериментирате с нюанси на синьото – от светло синьо до метличина. Освен това, много известни филмови звезди са приели този дует, дефилируя по червения килим в шикозни рокли.

What colors of garments brown?

Син може да се използва не само в тандем, а-ла-скъсаните джинси и кафяви кожени якета, но в по-елегантна версия. Например, тюркоаз поли-панталони + реколта тъмно шоколадови пуловер + пясък наметало от кожа не оставят на пътя шанс да бъде незабелязано.

Светло лилави панталони и палто цвят camel мека кафява кожена чанта – връх на съвършенството и вкус. Панталони цвят какао, бял Голф тъмно синьо велюровый сако ще изглежда свеж и оригинален.

What colors of garments brown?

Забележително е, че за да се постигне най-добрия резултат е възможно преминаване на тъмни и светли тонове в облеклото.

В крайна сметка, комбинация от посочените цветове в облеклото добре от техните различия. Това като плюс и минус в математиката, смесване на синьо и кафяво студен топлинен ефект е винаги положителен.

Малахит кафяв цвят: зелен и шоколад

Цвят завинаги преплетени в природата, и така отлично в хармония и в облеклото. Студен изумрудения цвят на листата и надеждна топло дърво багажника – ето как може накратко да се опише този тандем.

What colors of garments brown?

За да се направи уточнение Fit тъмно малахитово, и по-непринудена, спокойна вариант, хакове, маслинови нюанси. Ето какво може да се случи:

What colors of garments brown?

    Вълнена пола цвят канела + изумрудено-зелен; Голф панталони с цвят на млечен шоколад + риза цвят каки; маслина пуловер + тъмно-кафява пола + пясък палто; шоколадова Голф панталони + светло emerald жилетка.

What colors of garments brown?

Такива дрехи ще пасне без проблеми етнически бижута – те-последните щрихи към оригиналното изображение.

What colors of garments brown?

Черен и кафяв: това е съюз?

Черният цвят е много гъвкав, но е тъмно-кафяв със здравословна доза нуара може да изглежда безвкусен и унило. За да се избегне това, в няколко черен изберете ярки цветове, например, горчица или теракота. В крайна сметка, тандем интересно, ето защо Ив Сен Лоран не е срамежлива в такава комбинация при създаването на техните находчива колекции.

What colors of garments brown?

Между другото, това е полезно, за да добавите ярък акцент – червена чанта, оранжева гривна или тъмно синя каишка. Лук създаден с помощта на дует черно и кафяво, популярни за ежедневно носене, но има няколко празнични възможности – облекло в кафе и дизайн злато с черни акценти или черни директни рокли с горчица нос и високи ботуши.

What colors of garments brown?

И до кафяво роклята може да добавите бяло и не само като разреждане компонент. Например, бял пуловер или млечни риза с Много елегантен вид с шоколад/пясък слаксы.

What colors of garments brown?

Кафяв цвят с всички консерватизъм представляват надеждна опора, стабилност и просперитет.

What colors of garments brown?

Ако правилно да го комбинирате с по-ярки тонове, такива дрехи отлично разнообразяват гардероб.

Мач кафяв с други цветове в облеклото е лесен, ако се подходи към въпроса с ум! Коя е любимата ви комбинация?

Theme by Anders Norén