грим

Каква е формата на устните сега на мода снимка 2018-2019-добри примери

„Утиными“ устни-това не е тенденция! Модерна форма — тази, която изглежда естествено. Понякога казват, че модата на устни — ефект „влажност на въздуха“. Как да постигнем това? Като цяло, с помощта на филъри, които само леко да увеличи обема на устните си, да ги попълните и, при необходимост, да се премахнат липса на симетрия. Дългосрочни резултати в промяна на формата на устните, дават препарати на базата на хиалуронова киселина (филлеры). За да направите устните блестяща, гладка, подобрява тонуса и да им даде много модерен ефект „влажност на въздуха“, използването на филлеров на стабилизирането на базата на хиалуронова киселина. И за придаване на желаната форма и обем — стабилна основа.

What is the shape of the lips are now in Vogue photo 2018-2019 perfect examplesWhat is the shape of the lips are now in Vogue photo 2018-2019 perfect examples

Модерна форма на устните 2018-2019 тенденции снимка

Съотношение на размерите на горната към долната устна трябва да се насочват към съотношение 1:2, т.е. визуално долната част два пъти повече, отколкото горната. Най-добрият вариант. Без значение колко пълен е устни в средата, ъгли, те трябва да се доближава във формат 1:1, ще бъде приблизително същото. Това помага да се избегнат изкривявания, присъщи на изкуствена Бийвър. Ясно определена зона, наречена „излучины на река Амур“, в горната част на устните. Всичко това заедно образува „три точки“ — козметика, гримьори и пластични хирурзи просто трябва да се изгради стратегия за своята работа, като се позовава на тези основи. При всяка корекция на устните трябва да се стреми да запази естествения си вид, това е аксиома. Уловката е, че терминът „естествени“, се е променило с течение на времето се променя възприятието на това, което е ясно на „изкуствен“ и какво е „нормално“. И днес ключов параметър, по Эшо, това е запазване на завой на река Амур в оформянето на устните. Или да го създадете за тези, които е изневерявал на майката природа.

What is the shape of the lips are now in Vogue photo 2018-2019 perfect examples What is the shape of the lips are now in Vogue photo 2018-2019 perfect examplesWhat is the shape of the lips are now in Vogue photo 2018-2019 perfect examples What is the shape of the lips are now in Vogue photo 2018-2019 perfect examples What is the shape of the lips are now in Vogue photo 2018-2019 perfect examples What is the shape of the lips are now in Vogue photo 2018-2019 perfect examples

Каква е формата на устата ще бъдат прекрасни снимки 2018-2019

Тъй като момиче иска увеличаване на устните с боя, червило, нанесете блясък, ментол (предизвиква приток на кръв и малко подуване), в крайна сметка става дума за ваксини. Подпухнали устни — на всяка цена, за това така се харесва на мъжете! Калифорнийски пластични хирурзи дори има формула за перфектния устни: спускане трябва да бъде 2 пъти (ние не се шегуваме) по-пухлая, отколкото горната. Това е стандарт, използван от повечето пластични хирурзи в САЩ.

What is the shape of the lips are now in Vogue photo 2018-2019 perfect examples„Класическа“ форма на устните абсолютно всичко, и затова остава търсен. Тези устни трябва да бъдат симетрични, с еднакви пълнотата и ясен контур червени джантите. Размер на горната и долната устна трябва да е еднаква. Между другото, тази форма на класическия Холивуд, така че те са за тези, които всеки ден е готов да „червения килим“.
„Френски гъби“ – това е новата тенденция в света на естетиката на лицето. Френски устните изглеждат свежи и здрави, просто на дъното с тънък ложбинка. Самостоятелна форма на устните почти не се променя, но, изглежда, по-пълни и свежи устни. Той каза, че този начин на корекция е дошъл от Париж, когато обемът на гел се инжектира специална техника, микро-дози в Червената кайму на устните, придавайки им пищност.

What is the shape of the lips are now in Vogue photo 2018-2019 perfect examples„Крилата на ангела“ е една от най-изящните форми, която може да изглежда малко детска или капризна. Подпухнали устни с ясни контурите, добре изразена отметка на горната устна, които, след като пластмаса по-вытянутым. С криле на ангел в тази форма обединява обграждат централната част на горната устна и тесни страни.

What is the shape of the lips are now in Vogue photo 2018-2019 perfect examples

„Pearlique“ най-популярни форми: долната устна на по-горната. Този ефект се постига чрез концентриране на вниманието върху две „капки“. Ако сравним тази форма с „крила на ангел“, тя е в обратната посока. Придава на лицето мекота и усмивка става все по-привлекателна.

What is the shape of the lips are now in Vogue photo 2018-2019 perfect examples What is the shape of the lips are now in Vogue photo 2018-2019 perfect examples „Рубин“ за смели момичета, които не се страхуват да изразяват чувствата си — обем и контур едновременно. Той е подходящ за момичета, които са на разстояние от основата на носа до брадичката, достатъчно голямо.

Каква е формата на устните са най-красивите снимки 2018-2019 тенденции

Женските устни са винаги в ума. Според психолози, в тази част на лицето, на първо място обръщат внимание на мъжете, да преценявам на сексуалната привлекателност на жената. За да се убедите в това, достатъчно е да се припомни за известната актриса анджелине Джоли. Това е всичко мъжко население на планетата смята за еталон за женственост – тя е красива подпухнали устни. Снимка често се появява в кабинети на пластичните хирурзи, тъй като много момичета идват на прием с надеждата да получи същото, което намалява околните с ума на мъжете, че устата. Но трябва да се разбере, че операцията-това е доста рискован ход, защото успехът на тези дейности зависи от професионализма на лекаря.

What is the shape of the lips are now in Vogue photo 2018-2019 perfect examples What is the shape of the lips are now in Vogue photo 2018-2019 perfect examplesWhat is the shape of the lips are now in Vogue photo 2018-2019 perfect examples What is the shape of the lips are now in Vogue photo 2018-2019 perfect examples

И най-малката грешка може да доведе до това, че дори и роден и естествено атрактивни устните се превръщат в свръх и напълно отвратителен торта. Освен това, нито един от изкуствено се инжектира под тънък материал, на кожата, независимо дали е силикон или хиалуронова киселина, може да има ефект на уголемяване, близки до естествените. Ето защо, след внимателно разглеждане на други веднага става ясно, че магическа трансформация-резултат „инжекциите на красотата“.

What is the shape of the lips are now in Vogue photo 2018-2019 perfect examples What is the shape of the lips are now in Vogue photo 2018-2019 perfect examples

Каква е формата на устните е на мода в миналите векове снимка

Модата влияе не само на дължина пола и цвета на косата. Тенденциите са изложени и стандартите за красота. Сладостна елегантност на 20-те години, преувеличенная женственост 50-те или най-ярко лудост на осемдесетте години – за гледане на изображения последните десетилетия са изключително интересни. И дори по-вълнуващо да се наблюдава как се трансформира женско лице. И като най-изразителен е част от лицето на красивите жени на всички времена и народи се считат за устните. Египет – малки и изящни устни. За да направите това, те са били боядисани в тъмен цвят. В средновековна Европа, prinesennoy дух на строга религиозност, красиви устни – толкова строги, тънка, плътно стиснал.

What is the shape of the lips are now in Vogue photo 2018-2019 perfect examples (27)What is the shape of the lips are now in Vogue photo 2018-2019 perfect examples (28)

С течение на времето, когато природните закони се превърнаха надделее над Църквата, модерни са станали по-дебели и чувствени устни. 20-те години на миналия век бе белязан от модата на доброто гъба, боядисани по вътрешния контур или дори по-малко. През 20-те години е бил изобретен от Макс фактор, във формата на устните, наречена „розова пъпка“ трайно се настани в Арсенал дразни. До 1940 устни, не се оцветяват по краищата, но има център с тъмно червило, позволява да се постигне няколко ефекта: подчертая устата и да намали нейния размер. След войната се жени искат да изглеждат ефектно. Толкова тъмно-малки устни бяха отхвърлени в полза на голям и ярък устата.

What is the shape of the lips are now in Vogue photo 2018-2019 perfect examples

Каква форма на устните е подходяща за кръгло лице снимка 2018-2019

Кръгло лице е лъскав, гладък контур и на приблизително същото разстояние от центъра до всяка точка на веригата. Най-широката част на лицето — по линия на долния ръб на очите, линията на средата на челото и челюстта значително. Кръглата форма на лицето често погрешно се определят с обща пълнота, когато закръглени бузи и размазани очертания на брадичката, за да създаде впечатление на кръга. В самостоятелно, обърнете внимание на пропорциите на: кръгло лице, съотношението на дължината към широчината на лицето 1.3 и по-често близо до 1. Не е изразена брадичка, често той scroogled, челото е сравнително ниска.

What is the shape of the lips are now in Vogue photo 2018-2019 perfect examples (8)What is the shape of the lips are now in Vogue photo 2018-2019 perfect examples

Поради нарушаване на пропорциите черти на лицето (очите, устата, носа) могат да изглеждат несъразмерно големи спрямо размера на лице, или обратното — малко, и се фокусира върху бузите. Гримът на очите трябва да се избягва дълги стрелки. На кръгла лицето добре ще изглежда грим със специални очи, или на очите и устните едновременно. Нанасяне на грим за кръгло лице, Вие не трябва да използвате молив за контур на устните. Прилагането му може визуално да направите лицето си по-широк. По тази причина, по-добре не използвайте тъмни и светли червила за кръгло лице по-подходящо прозрачен или перлен гланц за устни. В случай, когато решите да използвате червило, обърнете внимание на неброские цветове и наситени цветове.

What is the shape of the lips are now in Vogue photo 2018-2019 perfect examples (24)What is the shape of the lips are now in Vogue photo 2018-2019 perfect examples

Theme by Anders Norén