стил

Как се комбинират цветовете в интериора: Таблица с цветове

Цветовете са много важни за човека, защото именно с помощта на цветове получаваме информация за едни или други неща.

Днес ние ще ви кажем как да се съчетаят цветовете в интериора, как да изберете подходящи цветове за стаи, в какви цветове да вървят заедно, и като не се прекалява с цвета на експерименти.

Когато избираме цвят за интериора, това е подсъзнателно са привлечени от толкова цветове, че да ни харесва, да не мисля за това, като комбинацията от тези цветове в интериора, и това ли е комбинацията от цветове, за да изглежда красива.

Ние решихме да ви кажа как се комбинират цветовете в интериора на бани и жилища, цветен дизайн не само вие, но и да изглежда хармонично.

Според учените, комбинация от цветове е много, много силно може да повлияе на човек. Вероятно сте забелязали, че цветът на помещението, в което вие се намирате, в продължение на дълго време, за вашето настроение ще се промени.

Може с увереност да се каже, че всеки цвят се отразява на психическото и емоционалното състояние на различните хора по различен начин.How to combine the color in the interior: the color table

Ако знаете как правилно да се съчетаят цветовете в интериора, можете да направите дизайн на интериора е индивидуално, но при този уютен и комфортен за себе си и семейството си.

Формулиран съчетание на цветове в интериорния дизайн не ще щам вас. В къщата, където точните цветове, това ще бъде добре се отпуснете и прекарате време восстанавливая загубените сили в рамките на деня, и да се забавляват, когато имаш отлично, оптимистично настроение.

За да изберете правилните цветове за вашия дом, трябва Да се разделят на зони на пространството, тоест да се знае точно коя стая е предназначено.How to combine the color in the interior: the color table

Ако искате да изберете най-добрият цвят за интериора в стаята за деца, използват спокойни, приятни и нежни цветове като розово, бежово, жълто, синьо.

За интериора на спалнята на съпрузите е добре да изберете цветовата палитра на базата на сексуалните и психологически възможности на младата двойка.

Ако ние говорим за това, как да прави разлика между някои цветове, те могат да бъдат разделени на студени и топли.

Има превключване на цветовете, неусетно преминавате от топлите нюанси до студените тонове и обратно. How to combine the color in the interior: the color table Ако трябва да се определи цветът на интериора за голяма стая, изберете топли цветове, които придават на дома уют.

В случай, когато трябва да избирате цветове за тази малка стая, изберете цветове, които визуално разширяват пространството. За това ще отговарят на студени ярки цветове.

Избора на цвят за кухнята, трябва да знаете, че някои цветове ще стимулират апетита, а някои обратното – правят Ви по-пасивни в процеса на ядене. How to combine the color in the interior: the color table

За спални подходящ както за спокоен, романтичен цвят за почивка и релаксация, и по-ярки цветови комбинации, които оказват позитивно влияние върху сексуалния ви живот. Така че избора на цвят за интериора на вашата спалня, мисля, че за вас приоритетнее.

Под влияние на модните тенденции за дизайн и показани за цветови комбинации в интериора. Но модата е променлив, а интериорът трябва дълго време да радват своите стопани, така че не прекалявайте с експериментите. How to combine the color in the interior: the color table

Да не сгреши, използвайте много удобна таблица комбинации от цветове, която ще ви помогне да изберете най-добрият вариант е комбинация от нюанси за вашия интериор.

Не забравяйте, че всеки човек има свои предпочитания за цветове, така че можете свободно да експериментирате с комбинациите на цветове, които Ви харесват.

Таблица за съчетаване на цветовете в снимките, които сме представени по-долу са дадени насоки, които дават информация за това, какви цветове и нюанси vyigrashno да се комбинират помежду си. How to combine the color in the interior: the color table

Мисля, за никого не е тайна, че в стаята трябва да бъде в няколко цвята, защото един цвят ще бъде скучна и монотонна да изглежда в интериорния дизайн. Вашият дом ще изглежда различно, ако изберете хармонична цветова палитра.

Не по-малко интересно може да изглежда контрасти в различни цветови комбинации за интериора. Ако искате да създадете спокоен интериор, вие със сигурност ще се впишат в хармонична палитра от цветове. How to combine the color in the interior: the color table

С помощта на хармония от цветове ще са различни нюанси на един цвят или близки по цвят нюанси.

Интериорен Дизайн може да освежите с помощта на ярки и необичайни акценти друг цвят, но един стил. Не прекалявайте с вариации нюанси в интериора изглеждаше нелепо.

Когато сте в стая доминиращия цвят и неговите производни, такъв интериор ще изглежда добре, ако се използва не повече от пет цвята.

Малките детайли и декорация могат да бъдат изпълнени в ярки цветове. Например, червеният цвят в интериорния дизайн могат да бъдат допълнени от бледо-розово, вариации лилаво, оранжево.How to combine the color in the interior: the color table

И червен костюм яйца-жълт. Зеленият цвят в дизайна може да бъде допълнено от светло зелено, нюанси на зелено и синьо море, и т.н.

За разлика комбинация от цветове и нюанси в интериора ви позволява да играете с цветове, да експериментират с контрасти. За разлика комбинация от цветове, ви дава възможност да придобият интересен и оригинален интериорен дизайн.

Контрастните цветове също може да стане необичайно решение за декорация на помещението, например, контраст червено и зелено, контраст лайм и лилаво, жълто и лилаво и т.н. комбинация от цветове е от особено възприятие.

Избора на един или друг цвят, дизайн, човек веднага се формира във въображението на едни или други психологически Асоциации. В зависимост от наситеността на цветовете, всеки човек се появяват на определени емоции. How to combine the color in the interior: the color table

Така син или син цвят, са свързани с тишина, прохлада, спокойствие и безгрижност, в света.

Зажигательный и енергийно мощен червен цвят в интериора на жилища смущават обитателите на стаята, тонизиращи и чрез насърчаване на хората към действие. Но не забравяйте, че червеният цвят също може да предизвика гняв и възмущение.

Положителна енергия създава слънчев и весел жълт. Цвят на корпуса е подходящ за хора, които не могат да се отворят. Обикновено са жълти на цвят в интериора-това е много позитивно се възприема, тъй като за повечето е синоним на свобода.

Зеленият цвят в дизайна на стаята е подходяща за тези, които водят активен начин на живот. Зеленият цвят е много топъл, позитивен, защото той съчетава в себе си спокойствието синьо и свободолюбиви жълто. How to combine the color in the interior: the color table Надежден и стабилен зеленият цвят влияе благотворно върху настроението на тези хора, които ще прекарат много време.

Зелено ще се успокои, ще укрепи духа. Всички други цветови комбинации в интериора нюанси се наричат първични цветове.

Интериорен Дизайн може да каже много за човека, така че се опитайте да подходите към избора на цветове и съзнателно и отговорно, защото можете да промените цветово решение на интериора, по-специално на мебели, подови настилки и други части едва ли бързо ще успее.

Влияе на цвета на карти и какви материали за довършителни работи на дома, който използвате, защото всяка консистенция, по-специално текстура на стените, пода, тавана и т.н. в един и същи цвят може да изглежда по различен начин. How to combine the color in the interior: the color table

Моля, имайте предвид, че най-интензивен цвят в стаята трябва да бъде на пода, и сладки тавана.

Ако не знаете, какъв цвят да изберете мебели, ние Ви препоръчваме да изберете цвета, който ще бъде по-лек от пода, но по-богати, отколкото цвета на стените.

Аксесоари, декорация, текстил и други елементи на интериора са подбрани в зависимост от избрания контрастиращи или хармонични съчетания на цветове.

Сега разгледайте таблицата, комбинации, които бързо и ще ви помогнат да изберете Оригинално цветово решение за вашия неповторим интериора.

Как се комбинират цветовете в интериора: Таблица с цветове

 How to combine the color in the interior: the color table How to combine the color in the interior: the color table How to combine the color in the interior: the color table How to combine the color in the interior: the color table How to combine the color in the interior: the color table How to combine the color in the interior: the color table How to combine the color in the interior: the color table How to combine the color in the interior: the color table How to combine the color in the interior: the color table How to combine the color in the interior: the color table How to combine the color in the interior: the color table How to combine the color in the interior: the color table How to combine the color in the interior: the color table How to combine the color in the interior: the color table How to combine the color in the interior: the color table How to combine the color in the interior: the color table How to combine the color in the interior: the color table How to combine the color in the interior: the color table How to combine the color in the interior: the color table How to combine the color in the interior: the color table How to combine the color in the interior: the color table How to combine the color in the interior: the color table How to combine the color in the interior: the color table How to combine the color in the interior: the color table How to combine the color in the interior: the color table How to combine the color in the interior: the color table How to combine the color in the interior: the color table How to combine the color in the interior: the color table

Theme by Anders Norén