мода

Как съчетавате ярките цветове в дрехите съветва стилист Елена Galant

How to combine bright colors in clothes: advises stylist Elena Galant

Как да се съчетаят модерни цветове пролет 2019, какви цветове ще са на мода през есента на 2019 г., с което мач на жълто и как да носят розово, за да не изглежда като Барби – fffeh! В крайна сметка, ние сме напълно объркани в целия този цвят бъркотия и решихме да поканим специалист. Запознайте се с експерт в ярки дрехи, стилист и автор на блог Елена GalantGirl мода.

Лена започва да води блог, когато съм била дълбоко в декрете. Единственото нещо, което липсва, за щастие-това е ежедневно сутрин търсене на идеалния начин в рамките на деня. Да, програмиране за лен-това е истински творчески процес! Първо, Лена е била само да сложи лък удобни, с прогулочное стол-количка, но аз изведнъж открих, че блогът GalantGirl е в състояние да вдъхнови другите жени на трансформация стил и експериментират с нейния гардероб.

How to combine bright colors in clothes: advises stylist Elena Galant How to combine bright colors in clothes: advises stylist Elena Galant How to combine bright colors in clothes: advises stylist Elena Galant How to combine bright colors in clothes: advises stylist Elena Galant How to combine bright colors in clothes: advises stylist Elena Galant How to combine bright colors in clothes: advises stylist Elena Galant How to combine bright colors in clothes: advises stylist Elena Galant How to combine bright colors in clothes: advises stylist Elena Galant How to combine bright colors in clothes: advises stylist Elena Galant How to combine bright colors in clothes: advises stylist Elena Galant How to combine bright colors in clothes: advises stylist Elena Galant How to combine bright colors in clothes: advises stylist Elena Galant

How to combine bright colors in clothes: advises stylist Elena Galant

Между другото, наскоро Лена взе участие в Tortesin проекти в украинската мода. Проектът е посветен на украинската бродерия – стилни и модерни неща (знаете, наскоро на американския Vogue нарича украински вышиванку „най-гореща тенденция на сезона“?), който, освен това, можете да комбинирате всички ярки цветове – розово, синьо и жълто класически бяло-червено-черна комбинация.

И така ние стигнахме до ярки цветове. Много стилисти и модни блогъри има своя собствена „чип“: някой е специализирана за слънчеви очила и рамки, които по един или друг стил, но GalantGirl обича не само ярки цветове, и неочаквани, но балансирани цветови комбинации.

„Аз забелязах, че основният проблем за много момичета е страх и неспособност да се съчетаят цветовете. Дори с желание, най-накрая, не са облечени изцяло в черно, момичето се страхува да купуват цветни неща, страхувайки се, че няма да могат компетентно да победи“, казва Лена.

How to combine bright colors in clothes: advises stylist Elena Galant

В блога си Лена всеки ден показва интересен, но практичен облекло възложи своите положителни благодарение на цвят. „Ние сме научени, че черно или кафяво-практичен и неутрални цветове, които отиват на всички. Но те са напълно ни лишава от индивидуалност! Аз наистина искрено искат да ни улиците станаха по-ярки и смели образи!“

КАК СЪЧЕТАВАТЕ ЯРКИ ЦВЕТОВЕ

How to combine bright colors in clothes: advises stylist Elena Galant

Перфектна комбинация от розово и зелено. Аналог на чанти от начина на Лена може да се намери в нова форма

Най-гениален автор, който трябва да се разгледа комбинация от цветове-това е в природата. „Например, да вземем един типичен пейзаж – розова водна лилия или лилия на брега на езерото блед или светло розово цвете на тъмно-зелени води на езерото – прекрасно цветово съчетание от розов или дори фуксия бутилки с по-дълбок нюанс на зелено“, – споделя тайните на Лена.

КАКВИ ЦВЕТОВЕ НЕ СЕ СЪЧЕТАВАТ

How to combine bright colors in clothes: advises stylist Elena Galant

На изображението в пастелни цветове. Лена: GRAFEA раница, бродирани жилетки на Asos.

Най-важното, не забравяйте: няма такива цветове, които не се смесват заедно. Просто така! Да, някой не ще контрастни цветове (синьо+оранжево, червено+зелено), но Лена убеден, че ако тези цветови комбинации превръщат в пастелни тонове, те не изглеждат толкова „тежка“ и груб, и няма да купуват от тях е лек и въздушен.

ЗА ТОВА, КОЛКО ЦВЯТА СЕ КОМБИНИРАТ В ЕДНО НАЧИНА НА

How to combine bright colors in clothes: advises stylist Elena Galant

Подобни прагове може да се намери на Asos, топ тайна, съединители пчела, пчели, Асос сандали

Лена казва: „да не се бърка, за да се обединят два или три цвята в един образ. Ако искате да използвате три цвята, единият от тях трябва да бъде неутрален – например, сиво или бежово. Той ще играе ролята на общ знаменател. Ако искате да използвате контрастен черно-бял принт – на точки или райе въведете само един ярък цвят. Това ще повиши път без опасност за „претоварване“. Но четири цвята може да победи достойно, всичко зависи от пропорциите.“

КАТО ЯРКА РОКЛЯ В ОФИС

How to combine bright colors in clothes: advises stylist Elena Galant

Не един чифт дънки: офис на изображението в жълт цвят. Лена: дълъг ленено яке Зара, пуловер H&M, колие KHOSHTRIK, Асос панталони, чанта Сара Battaglia, евтини Фиорелли, които можете да поръчате в Компанията Zalando

Червено, по думите на Лена, и в минимални дози, е идеален за започване на цветови експерименти. И той чудесно се съчетава с основните неща, които съставляват по-голямата част от гардероба на жената. Отлично решение ще вземе бяла риза свободно, намаляване и класически дънки и добавете капка цвят. „Той е класически син деним не е най-добрата двойка за големи цветни петна, но ярки аксесоари ще направи образ жив, оставяйки го в офис стил. Например, бяла риза и дънки може да добавите червени обеци, червена чанта и перфектния червен маникюр… Бог е в детайлите, не помниш ли?“, усмихва се на нашия експерт ярки цветове 🙂

ОТ НАЙ-МОДЕРНИТЕ ЦВЕТОВЕ НА ЛЯТОТО НА 2019 ГОДИНА

How to combine bright colors in clothes: advises stylist Elena Galant

Много подобни прагове може да се намери благотворно Асос, най-Страдивариус, сандали Aquazzura, сцепление на река Чанта остров

За предстоящия летен сезон GalantGirl препоръча някои студени нюанси, така че е по-лесно да прехвърлиш летните жеги. Например, ментол пастельного оттенък, или светло синьо. Между другото, и двамата отлично се съчетава с класически червен.

ЗА ТОВА, КАК ЗА ЕДНА СТОТИНКА, ЗА ДА СПАСИ РЕПУТАЦИЯТА НА МОДАТА

How to combine bright colors in clothes: advises stylist Elena Galant

Лена: Асос обличам палто аз ще се върна, аналог на чанта Асос, летни ботуши и гледам на време. com

Друг полезен трик е от GalantGirl, че може да укроти ярки цветове! „Ако имате две неща различни цветове и много ви се иска да ги обедини в един образ, но не сте сигурни, че те ще изглеждат добре заедно (например, тюркоазени сандали и оранжева дамска чанта), просто да го намерите в магазина на тъканите, което от своя печат съчетава в себе си тези два цвята, шият от него шал (шивачка на тази работа ще вземат и една стотинка) и – готово! – общ знаменател за сандали и чанти намерили! Никой не може да се съмнява в това, че вашият начин не е съвършен 🙂 шал ще помогне да се „оправдае“ е смело съчетание на цветове“.

Theme by Anders Norén