How to celebrate New Year 2019

Зимни празници-отлична причина за радикално обновяване на гардероб и след това се хвали на изображението. Но всеки път, когато пред представители на по-прекрасния пол е изправена пред сериозно предизвикателство: как сред всички възможности за избор наистина е изправен неща? И неизменно домакин на следващата година дава отлични съвети за модата, които ще ви помогнат да се ориентира в продуктовата гама. Сега Огнен петел решил да поеме ситуацията под контрол и да диктуват своите условия за всеки, който желае да остане в тенденция. Така че празнуваме Нова 2019 година ?

Ярки нюанси бум

На първо място важно е да се обърне внимание на цветовете, които ви позволяват да показва самата същност на гордата птица. Така щрихи предложения като багряное, сьомга, оранжево, жълто, червено и Бардо, без съмнение, да бъдат лидери, защото стилен взе смелите дизайнерски пернат костюм. В същото време трябва да се отбележи, че тези сочни избор ще бъде добро решение в студено време и е подходяща за почти всеки тип. Но огнената сэты, които могат да се комбинират или да се използват обикновена версия, списъкът продължава. Защото цветът на петел може да бъде буквално всеки стил на дъгата, и по този начин експеримент ще бъде по-подходящо, отколкото когато и да било.

Например, не по-малко популярна схема-това е триото лилаво, зелено и синьо. Тези и сродни нюанси ще се превърне в идеален вариант за огнената обрат, и за тези, които обичат малко заглушен от цветове. Освен това, експертите подчертават, че трябва да се обърне внимание и на други тълкуване на отдавна познати палитра: бляскавото покритие, модерен плат (сатен, ликра, тафт), които съдържат няколко модулации и други трикове за по-добър ефект. Така че за постигане на подходяща форма за празника не е нужно да се притеснявате за независимо от формата на вашето облекло.

How to celebrate New Year 2019

How to celebrate New Year 2019

How to celebrate New Year 2019

How to celebrate New Year 2019

Най-прозрачни стилове

Що се отнася до общите разпоредби, като изберете подходяща рокля за Нова година, много важно е да се обърне внимание на основните насоки. Ако се разгледа целият период женственост, трябва да се появи в почти всеки детайл. Преди всичко това е приталенные силуети, през втората половина на-на открити площадки. Принципно, за да се запази вкусът, но не се затварят напълно под слоя плат ще силует: строги квадратни деколтета, голи гръб и цепки в областта на бедрата ще ви позволи да изглежда едновременно умерено и секси. Още повече, че тези методи изискват внимателен акценти по отношение на бижута, и това трябва да се вземе предвид. И третата стъпка е правилната дължина: Макси пола, и средно ниво ще бъде най-добрият вариант и на въпроса какво да празнуват Нова Година 2019 няма да доведе до проблеми.

По-малките нюанси не може да бъде пренебрегван. По-специално, многопластова ръкави, расклешенный подгъва или панталони-скинни-това е широк набор от ритуални елементи на изображението. Странно е, но модерен дизайн залага не на базата на богатата база и декор, такива красиви изделия от дърво краси дори и най-прост фон в рясах. Не се колебайте да купуват неутрални неща, но задължително оставете някакъв жар. Водени от професионалисти, Оригинално, за да се подчертае изяществото ще позволи добър стил. Акцент върху функциите на организма и е от полза настоящата самооценка успеят, дори за сметка на класически елементи.

How to celebrate New Year 2019

How to celebrate New Year 2019

How to celebrate New Year 2019

How to celebrate New Year 2019

Как празнуват Нова 2019 Година: прихотливые модели

Веднъж популярните животни щампи, които дълго време се задържи лидерската си позиция, сега са отишли в сянка. Непоколебимые табу, наложенное в домашни версии: леопард и тигър за оцветяване, като представяне на семейство котки, сега би било неуместно и едва ли ще бъде щастлив талисман за женски гардероб. Но цветни рисунки на цветя и растения е задължително да въведе нещо ново в обичайния начин. Най-популярни сред наблюдаваните градиенти: горна, а играят в обичайния си стил (крем, черно, нюанси на кафяво), а около талията-това е плавен преход в буйни листа и лози.

Освен това, можете да се обърнете към неутрални теми – малък и голям грах, карирани, на разводите и други геометрични намеци служат отлично за употреба в формат ретро. За тези, които предпочитат по-скромни възможности, може да се спрете на типични модели, които се срещат почти във всяка посока: миниатюрни изображения на слънцето, пера, природа и звездите ще бъдат много празнично решение за дами. Също така е полезно да видите на модни тенденции под друг ъгъл и да се замени позната и обичайно младежта дублира ефекта чехъл, ръка петна, грубост, полупрозрачен материал и дори дънки. Последната схема, между другото, се среща не само в костюми, но Вечерни рокли – скромни вмъкване в стил корсет или сако, зашити компенсира всички модели.

How to celebrate New Year 2019

How to celebrate New Year 2019

How to celebrate New Year 2019

How to celebrate New Year 2019

Потребителски аксесоари

Добавете повече блясък на вашия начин помагат за декорации, които ще могат да се подчертае, одобрен стил и в същото време да не отвлича вниманието си единствено в малките неща. Според съветите на стилисти, дилемата за това как се празнува Нова 2019 Година лесно се решава с помощта на набор от злато или сребро. Но ако скъпоценни метали не е за Вас, можете да се ограничи ярки замяна: това е мястото, където богато Кафа в едното ухо, декоративни обръчи и на елфската верига (по разделиха в косата). Специален акцент се пада на обеци. В близко бъдеще две тези аксесоари са най-търсени благодарение на своето многообразие в дизайна. Дълги и тесни ивици от прогнозират честото участие в създаването на изображения, но умишлено е претенциозен, прекалено цветни и ярки декорации, пластмаса, или полимерна глина не е без значение. Но изкуствени пера и мъниста, ръчно изработени ще се превърне в незаменим фрагмент от изображението.

Така че, когато той дойде за съответното облекло, за да се срещнат огъня петел е необходимо, и можете спокойно да актуализирате гардероба си и не икономисвайте от изобилие от нюанси. Опита-това се отрази в своята премяна същността на птица: определете Централната tsvetotip, а след това да се пристъпи към избора на аксесоари. Вдохновляйтесь известни марки и дизайнери, за да се определи себе си от гледна точка на модата за зима и празници за цялата година.

How to celebrate New Year 2019

How to celebrate New Year 2019

How to celebrate New Year 2019