Как празнуват Нова 2019 година

How to celebrate New year 2019

Всяка Нова година е време за промяна и на изпълнението на желанията. И се подготвят за този празник внимателно. В зависимост от доминиращата тотем на следващата година, който източния календар, че е важно да готвя, слагам масата, украса на къщата и, разбира се, вземете си нови дрешки. В предстоящата коледна нощ дрехи се носят топли тонове пясък, жълто и кафяво. И всичко това, защото 2019 година-това е годината на Земното жълто куче, всички подробности в тази статия.

Рокли за нов 2019 г. в жълти тонове

Рокля-това е такова нещо, че е по-добре, отколкото други подчертават женствените характер. Нова година рокля в жълт цвят, ще ви направи по-светло и незабравима за всяко събитие, независимо от това, дали сте празнувайте Нова година в тесен кръг от близки и приятели, или в шумна новогодишната парти. Отличен вариант ще рокли от сатен-плат, обзаведени в абсолютно всеки нюанс на жълто: от ярки лимонов до наситен мед. Хармонично ще изглеждат в рокли от дантела, шифон, повреди, кадифе и други тъкани.

How to celebrate New year 2019 How to celebrate New year 2019 How to celebrate New year 2019 How to celebrate New year 2019 How to celebrate New year 2019 How to celebrate New year 2019How to celebrate New year 2019

Рокли в нюанси на кафяво

Посрещане година Куче в рокля кафяв цвят, вие сте невероятно порадуете любовница на следващата година, и тя ще ви отговори полза. В зависимост от това къде имате намерение да празнуват Нова година, такава рокля може да бъде елегантна, съблазнителна, живи и фантастичен, а прост, сложен, елегантен, без излишни украшения.

How to celebrate New year 2019 How to celebrate New year 2019 How to celebrate New year 2019 How to celebrate New year 2019

Как празнуват Нова 2019 година на улицата

Ако планирате да прекарате нова година нощта на улицата. В този случай, поставени на връхни дрехи в тези тонове. Съвременната мода позволява да направя това за всеки вкус и стил. Вашият начин може да се състои от дутой сака, якета, палта и така не само ще зарадва домакините 2019 куче, но да изглеждат модерни, по-добре да изберете модел саката голям размер, пълна с топла и релаксираща жълти или кафяви тонове.

How to celebrate New year 2019 How to celebrate New year 2019 How to celebrate New year 2019 How to celebrate New year 2019

Как празнуват Нова 2019 година град

Според много астролози, 2019, за да отговарят на Новата година е по-добре в планината или в града. И тук също трябва да се спазват елементарни правила за облекло, за да не се разочаровам куче. За комфорт, топлина и стилна вратовръзка могат да отдават предпочитание на кафяви, жълти тонове модни джъмпери, блузи, пелерини, жилетки. Също така безпогрешно начин може да бъде само от количеството, намотанный в няколко слоя около врата шал, разработен в домашни цветове.

How to celebrate New year 2019 How to celebrate New year 2019

Обувки

Ако по някаква причина не сте успели да вземете нова година облекло в основните цветове 2019 г., не се отчайвайте, за да запаметите изображението жълти или кафяви обувки. Модни ботуши, обувки, сандали, ботуши и други възможности за обувки за всички нюанси на кафяво и жълто, хармонично комплимент като вечерна рокля, така и по-просто облекло, за да празнуват Нова година в кръга на приятелите, на улицата или извън града.

How to celebrate New year 2019 How to celebrate New year 2019How to celebrate New year 2019 How to celebrate New year 2019

Аксесоари

Напълно обмислен начин е предпоставка за създаване на стилен лук. И тук не е без модни аксесоари, този път трябва да предпочетете бижута, подобно на яка, като chokers са станали популярни през миналия сезон, така че няма да трябва дълго да се търси нещо подобно. Изработен от естествена и изкуствена кожа, украсени с веригата, метални нитове и шипове – това е точно това, което ви харесва Кучето. Също така обърнете внимание на украшения във формата на медали, произведени от метал, но не са златни или сребърни, тази скромна и консервативна куче не обича.

How to celebrate New year 2019 How to celebrate New year 2019 How to celebrate New year 2019

Коледен грим 2019

Да се придържаме към нова година модни тенденции, за да угоди на стопанката на следващата година, следва с избор на грим. И тук, както и във всичко останало, най-добре е да се използват жълти и кафяви нюанси. И ако сянката кафяви съвсем традиционен за вечерта грим и изглеждат по-добре в стил „smokey айс“, което жълт костюм, смел и решителен човек. Те могат да влязат под формата на декоративни стрелецът, очна линия или да се комбинират с по-светли цветове.

How to celebrate New year 2019 How to celebrate New year 2019How to celebrate New year 2019 How to celebrate New year 2019

Коледен маникюр

Като образ на новата година, ние не трябва да забравяме за новогодишния маникюре. Обикновено, нийл-арт ще допълни тоалета, и винаги тясно припокрива с неговите цветове. Жълти или кафяви нокти с рисунки и обикновена, гладки и релефни, украсени с пайети, мъниста и други украшения – всичко това е любовта на кучето си. Особено креативни дами дори да рисувате символ на следващата година в един от своите ногтевых плочи, вие ще получите много оригинално и различно.

How to celebrate New year 2019 How to celebrate New year 2019How to celebrate New year 2019 How to celebrate New year 2019