прически

Как нарязани коса с бретон за средни косата снимка 2019

Аз мисля, че спонтанно желание да направи всички удари са познати на всеки. Освен това, идеята не идва изведнъж, дори ако сте собственик на добрата прическа. Възниква въпросът, какво точно да направите бретон е идеален специална прическа за средно дълга коса. И изобщо, какви бретон може да се счита за модерен, но от това, което е по-добре да се въздържат? Първо, да се определи вашия тип лице. И, ако естеството на приноса вас кръгли лица и изключителни бузките, помислете преди да отидете в салон. Гъста гладка бретон, може значително да се подчертае недостатъците. Във всички останали случаи, можете спокойно да стартирате помощника и изберете бретон на базата на прическа, която носите в момента.

Точно почиства косата

Здравата коса на една и съща дължина — истинско украшение на всяко момиче. Жалко развалят такава лоша бретон коса. Ако имате къдрава или права къдрава коса, може би си струва да се въздържат от къси бретон. Най-вероятно имате своя вихър, който съзнателно служи на предните кичури от челото си. Повярвайте, това е много красиво и съблазнително. В случай на гладка коса ще е подходящо директен бретон. Последният не трябва да бъде дебела, и се смачкват. Спрете се на златната среда. Същият този принцип ще се прилага и по отношение на дължината. Кратко и супер дълги бретон-това е от вчера. Забравете цифра, например ъгъл и се нарязва по диагонал добре. Ако искате да бретон, по диагонал, си струва да се прибегне до същия прозорец, тогава ресни ще изглежда естествено.

Сессун с бретон

Самата прическа сессун предполага наличието на много дебел бретон, който започва от врата. Така че, ако ти се е искало да пробвам тази прическа имате голям избор. Бретон в sassone е полукръг, покрива лицето си с двете страни. От една страна тази форма чудесно подчертава формата на лицето и излъчва на скулите. От друга, за съжаление, вече се виждат кръгли бузи и втора брадичка. Поради тази причина собствениците на тези лица трябва да помислите, преди да го нарежете и ако може да се намери замяна ще сессун, например, удължен каре или каскада.

Каре с бретон

Дълго грижа — една от най-демократичните съкращения. Това позволява не само да се различават от дължината на предните направления и височина на главата, но използват всякакви варианти на бретон в допълнение. Разбира се, в класическата интерпретация на идеален спътник за каре ще бъде гладка, средно гъста бретон. Именно тази симбиоза ви позволява да строги, геометрично прави линии, които придават на образа на някакъв футуризъм и изисканост. Въпреки това, тъй като удължават каре само по себе си не е класически, а след това бретон може да се променя по своему. Действително наклонена бретон, получени прозорец vystrogana. Докато асиметрично каре може и бахрому да необичайни.

Каскада с бретон

Каскада е подходящ за абсолютно всичко и изглежда страхотно във всички вариации, без бретон или с нея. В края на краищата, сама по себе си, прическа-това е много трогателно, и бретон не трябва да бъде тежко. По-добре да изберете наклонена вариант, тъй като windows е присъщо на каскада в пълен размер. Ако искате равна бретон, приемлив за да се прибягва до леки или изтъняване на първоначално просто да бахрому не е особено дебел. Можете да играете с формата. Например, полукръгли бретон, или вариант с по-дълги кичури отстрани изглежда много интересно с каскада.

Какво да се избягва

Каквато и прическа да имате избор на бретон трябва да се подходи с голяма отговорност. На първо място, избягвайте твърде гъста и твърде редки вариации. Тези удари изглеждат абсурдно и невероятно евтина. На второ място, да използват най-малко изтъняване или напълно да го отмени. Тази обработка се разделя бретон на отделни направления и, в най-лошия случай, ще се създаде впечатление, че косата постоянно мръсна и сплъстена. Що се отнася до стайлинг на коса, бретон, обаче, трябва да изглежда естествено, като всичко останало: коса, нокти, грим. По тази причина за стайлинг на коса, използвайте голяма кръгла четка. Така бретон ще бъде леко сгушен вътре. Откажете се от вълна, Ако не искате да изглеждате като продавачка от магазин за хранителни стоки съветските времена. Ако е необходимо, гладките бретон утюжком, усукани краища. Бретон в стил кукла Барби-почти стилно. Ако сте решили да направите къдрици — да не забравяме бретон, лека вълна ще даде образ, блясък и женственост. Но гладка бретон с кудрями изглежда недостойно за истински дами.

Малко за живопис

Отдавна отминаха дните, когато иконата на стил, е смятан за едно момиче, с бретон в светли цветове, контрастирующих с фона. В съвременния свят в тенденция натуральность, което означава, бретон не трябва да выбиваться от общия ансамбъл. За да се разрежда основния тон ще градиентные техники за боядисване, като омбре, шатуш, и други подобни. Допустимо боядисване или тониране на моменти. Последният вариант е идеален за тези, чиято коса не се различават по обем.

Полезни трикове

Ако зловещо искам бретон, но не са готови да предприемат тази стъпка, например, се дължи на все още пресни спомени за това, колко дълго и неудобно, за да отгледате тази красота, можете да използвате няколко по-горе. На първо място, ако се направи дълбоко разделена по средата на една страна, а кичура коса, най-вероятно ще падне върху Вашата красива челото, и тогава ще остане само я закачите невидим зад ухото, и вие ще получите луксозна наклонена бретон. Второ, нашите уважаеми китайските производители на всякаква полезност и обзавеждане отдавна са освобождаване на въздушната бретон различни форми и цветове. Привързана е такава радост, с вградена щипки за коса и се държи много здраво. Съгласете се, чудесно за разнообразие на изображението.


Прически за средно дълга коса изглежда страхотно с бретон. Така че, ако имате все още са останали съмнения хвърли ги и върви към своя собственик в очакване на нов стилен образ и възхитените погледи на околните.

Theme by Anders Norén