стил

Как красиво да се носят няколко пръстени с един пръст

Съществува мнение, че ако едно момиче е много пръстени, че има малко вкус, но факт е, че днес има различни правила. Чрез комбиниране на един пръст на 2 или дори 3 пръстените, може да се гарантира, че дори и най-грозен пръстен в комплект с други пръстени се трансформира и да изглежда много интересно.

В допълнение, комбинацията от няколко пръстени могат да запазят някои от тях от загуба. Преди пет месеца съм искала коренно да промените диетата си, добре се отразява на здравето и красотата, а с нея, пръстите на краката са станали по-тънки. Сега пръстен буквално падат от пръстите. Благодарение на комбинацията от пръстените на по-големи и по-малки по размери, не съм загубил украса.

На първо място, да поставите големи халки, а след това то се определя кръгче с малки размери. Най-важното за украса съчетава по цвят и стил, или обратното стилно контрастират помежду си, защото там е много красиво бижу, което веднага комбинирано злато и платина. Така че, не се страхувайте от експерименти.

As beautiful to wear several rings on one finger

Правила за носенето на няколко пръстени с един пръст

Сега всички искат да нарушават правилата, но някои трябва да се помни, че със сигурност ще получите най-добър резултат…

1. Няколко пръстени с един пръст може да изглежда невероятно ефектен, и може да създаде претоварване, ако това се повтори на няколко пръстите на краката. Затова по-добре е да украсяват един пръст на ръката, 2-3 пръстени и да се спре. По-добре украса на средния или безименния пръст. Ако това не е достатъчно, сложи още един пръстен на друг пръст.

При желание, можете да украсите с всички пръсти с пръстени, и с два пръста, дори и да носи на второ и трето пръстен с по-малък размер. Той е подходящ за творчески момичета и най-ярките модата, които обичат да привличат вниманието към себе си.

2. Съчетавайки в себе си много на пръстените“, това трябва да се помни – той ще привличат погледи към вашите ръце, а това означава, маникюр трябва да бъде безупречно!

3. Всички пръстени, надетые на една ръка, и това е по-добре, че и двете трябва да бъдат изпълнени в един и същи стил и отговаря на вашия път. Например, класически бижута не се съчетават с Готик пръстени, но с винтидж бижута ще изглежда.

Красиво съчетание на халки в различни стилове-това е, в известна степен, това е истинско изкуство и ако видите едно момиче, което перфектно се съчетава много пръстени в различни стилове, така че тя има голямо познаване на историята на модата и фин естетически усет.

As beautiful to wear several rings on one finger

Консервативните стилисти и експерти по етикета, се препоръчва да следват правила, които са проверени от времето, и да не позволява екстравагантност в облеклото и бижута. Но днес малцина се вслушват, е много по-важно, отколкото мнение и модни снимки от най-популярните блогъри в Instagram. Днес няма строги и ясни правила за комбинация от няколко пръстени с един пръст.

Съвременните модни дизайнери правят тези луди неща, но тълпата мода с ентусиазъм поддържа. Понякога, като гледам на тази колекция от грозни предмети и аксесоари, които приличаха на нещо от картини Сюрреалистов и се създава впечатлението, че авторът наистина е луд. На фона на тази лудост е смес от три пръстени на средния пръст, изглежда, толкова красиво и умерени декорации, подходящи за най-скромно момиче.

Покажи цени на пръстени в Instagram, след това отворете ковчег. Нещо трябва да купя, за да направят перфектната комбинация. Бижута от злато, сребро и платина в характеристиките на почти същите, разликата във възрастта с дрехи и аксесоари, те ще ви служат цял живот.

Експеримент, ако се научите да правите красиви комбинации на пръстените“, могат да използват тези малки бижута непрекъснато създаваме уникални изображения, които ще ви донесе по-близо до произведения на изкуството!

As beautiful to wear several rings on one finger
As beautiful to wear several rings on one finger
As beautiful to wear several rings on one finger
As beautiful to wear several rings on one finger
As beautiful to wear several rings on one finger
As beautiful to wear several rings on one finger
As beautiful to wear several rings on one finger
Най-лесният и в същото време интересно решение – един пръстен, които създават илюзията за няколко.

Theme by Anders Norén