Как изглежда модерен: съвети професионален стилист

How to look stylish: tips of a professional stylist

Как да изглеждате стилно? Този въпрос е от голямо значение за много от съвременните жени. Не е тайна, че всеки от нас иска да е уникален и неповторим. Често примеряет нов костюм, ние мечтаем да смае всички с външния си вид, причинявайки околните възхищение и възторжени погледи. Понякога обаче дори и не мислим, ако ние изглежда стилно. И всичко това, защото повечето дами просто сте сигурни, че изглежда модерен-това е толкова стилно! Не се заблуждавайте! Мода и стил-съвсем различни понятия! И ние ще се опитаме да Ви помогне да разберат това.

Стил е комбинация от елементи на изображението костюм. Да бъдат стилни и в днешно време много просто. Днес на мода, както никога преди, ни показва своя полза – което ви позволява да експериментирате и да се смесват всякакви дрехи и бижута, които изглеждат модерно и стилно в същото време не е прекалено трудно. Ние вярваме, че съветите на професионален стилист ще ви помогнат да създадете свой собствен стил, който на свой ред ще представи вашата персона в добра светлина.

Съвети за създаване на интересен и индивидуален начин на

За да изглеждате елегантно, не е задължително да следват модата, проучване на каталози и модни женски списания, може да е съвсем без него. За никого не е тайна, че дрехите в съвременния свят – Най-лесният и най-достъпен начин за изява на личността, тя играе много важна роля при създаването на свой собствен стил. И с това е трудно да не се споразумеят. Как да изглеждате стилно момиче? Изборът на стил обикновено зависи от възрастта. За много млади създания, които ще отговарят на романтична или спортен стил. Докато по-възрастните жени, при създаването на своя стил трябва да се вземат по-сериозни варианти, например, или Chanel.

How to look stylish: tips of a professional stylist

Първите стъпки

За да започнете да се оцени адекватно характеристики на външния си вид в огледалото. Сега можете смело да се пристъпи към избор на облекло, което ще бъде изгодно да се подчертае предимствата на вашата фигура и да прикрие недостатъците.

Не се страхувайте да комбинирате нещата и да се съчетаят цветовете. Изберете няколко цвята, които наистина са подходящи за вас, и се опитват да изгради своя кабинет. Но е важно, че дрехите не сливалась с цвета на косата. В противен случай рискувате да се слеят в един цвят, и тогава хората няма да могат да се насладят на красотата на вашата коса и прическа и стил и елегантност облекло.

Да не се окаже в абсурдна ситуация, никога не носете тесни неща, с надеждата, че така ще изглежда по-тънък. Ние сме принудени да ви нараня – в тази премяна ще изглеждате още по-пълна, отколкото е в действителност. При избора на облекло, опитайте се да се подчертае, гърдите или бедрата, и никога не се концентрира върху двете заедно. Повярвайте ми, това ще изглежда доста вулгарно. Твърде миниатюрни жени, а също и твърде големи, при избора на облекло трябва да се избягват резки цветови контрасти между върха и дъното.

Бельо в никакъв случай не трябва да бъде по-тъмен или по-светъл основната дрехи. През сутиен рокля или выползая от дънки бикини – това днес често може да се намери. Може би това е модерно, но не се отнася към категорията на стилните събития.

Изборът на цвят е много важен при създаването на стил

Първата стъпка е правилно определяне на цветови тип с външния си вид, и на тази основа да се следват препоръките при избора на цветове за коса, грим и цветовата гама на елементите на костюма.

В ансамбъла се допускат повече от три цвята. Светли и ярки цветове трябва да се използва само, когато искате да обърнете внимание на собствените си изкушения. Белият цвят в облеклото визуално увеличава обема – и това също трябва да се вземат предвид при избора на предмети от гардероба на жените.

Много жени мислят, че черното е в състояние крият всички недостатъци на фигурата, но това е само отчасти вярно. Така че не си струва да им твърде се включат. Още повече, че този цвят подчертава бледност на лицето и кръгове под очите, ако те разбира се съществуват. Ако е възможно, опитайте се да избягвате комбинации от дрехи, черен на цвят, с ярки неща. Черни дрехи в този случай, това изглежда много скучно, а ярките дрехи твърде евтино и просто.

Между другото, най-модерен през тази година сив-цветът на елегантност и неутралност. Той добре се комбинира почти с всички цветове и нюанси.

Обувки, прическа и бижута – важната част при създаването на стил. Така че към избора също така трябва да се отнасяме много сериозно.
How to look stylish: tips of a professional stylist

Изберете обувки

Обувките са много красиви, но, за съжаление, не за всяка жена, а само обладательницам снажен крака. Дамите с пълни лодыжками, трябва да се избягва носенето на подобни обувки, както и обувки и ботуши с различни шнурками и джапанки, които са закрепени около краката си.

Момичета с много постно краката не трябва да се купуват обувки с тънки токчета. В противен случай се създава впечатление, че си тук-ето краката пренебрегнете космически под тежестта на тялото си.

Черни обувки най-добре се съчетава с неща по-тъмни тонове, и не изглеждат ярки, блестящи и живи нарядами.

Използването на аксесоари и аромати

Аромати неволно комплимент към вашия образ – и няма спасение. Така че с тях можете да покажете на другите, че вие не сте това, което те мислят.

И да бъдат стилни, да пикантност към вашия външен вид с модни аксесоари. Много от нашите съвременници, дори не знаят какво да правят женственост с потребителски брошки. Трябва много внимателно да се подхожда само избор на размер и мястото на нейното публикуване. Например, малки кръгли брошки изглежда страхотно под яката на копчета, и продълговата овална форма, на рамо или на колана. Може да стаб върху раменете на носна кърпа или шал.

Дамите с голям бюст трябва да се въздържат от носенето на дълги висулки, публикувани в куха гърдите. Големи колиета и огърлици, плътно прилягащо врата, грозно изглеждат, с къси вратове. За да изглеждате елегантно, трябва да бъде много внимателно да изберете украса за бизнес костюми и къси рокли.

Аксесоари лесен за персонализиране и създаване на собствен стил. Но и тук, както и във всичко останало, трябва да се придържаме към основните правила в създаването на свой собствен стил – чувство за мярка. Знаейки всички тези мъдрост, всяка жена, винаги ще изглеждате стилно, затова е добре поддържан и облечен с вкус!