стил

Как да ходят на високи токчета

Шипове създадени за дизайн, красота и сексуалност, а не за комфорт. Тези токчета могат да бъдат най-добрият приятел на жената или на враг, зависи от това, как ще ги носите. Носят тези секси токчета кара да изглежда модерен и невероятно, но да ходят по тях е съвсем друга история. Бихте искали, така че хората са забелязали, като елегантно се, не така, както се опитват да направят това.

Модели бяха обучени да ходиш на тези високи токчета, за да покажат на ожесточени да ходи на модни ревюта. Въпреки, че тик-так не само за модели, които можете да направите своя път като един от тях. Както и изучаването на всички нови умения, способността да ходи грациозно изисква практика. Това е всичко за стойка, спокойствие и увереност.

Аз все още си спомням уроците на нашия треньор, когато сме се научили да ходят, моят наставник ми каза да си вдигна главата си високо, представяйки си невидима нишка, която държи главата си изправено, брадичката, както и теглото, се пренася към пръстите на краката. Ние дори ходи на токчета с твърда книги и калай лента над главата, за да разберете правилния баланс и ритъм. Ето няколко съвета, които ще направят вашата походка красиви и уверени в себе си:

Носете подходящия размер обувки

How to walk in high heels

Размерът наистина има значение. Обувки с по-малък размер, причинява болка и спазми, и един допълнителен размер направи краката ви неловко подхлъзване.

За да свикне постепенно пяткам

How to walk in high heels

Ако никога не сте ходили на високи токчета, не започвайте да учат в 15-инчов токчета — това може да доведе до катастрофа. Да опитате нещо по-малки размери, като токчета котка само от 5 до 7 см или обувки с платформа, която дава по-голяма стабилност и баланс. След като свикнете с него, можете да увеличите своята височина.

Да ходи на токчета в ритъм

How to walk in high heels

Включете любимата си музика и да ходи в ритъм. Щанд с гърдите си, опитвайки се да стигнем до небето — това е да се осигури баланс при носенето на токчета.

Първо на петата, после на петите

How to walk in high heels

How to walk in high heels

Винаги се поставя единия си крак пред другия. Това помага за създаването на илюзията за люлее на бедрата, което ви кара да изглеждате по-секси и по-уверена.

На мястото На пол петата първо, а след това чорап. Поставяне на пода първо на пръсти и после на петите, рискувате да изглежда неловко при ходене, ще бъде неприятно.

Всичко е въпрос на поза

How to walk in high heels

How to walk in high heels

Да поседим малко и не сутулься! Навеждам се — убиец на доверие! Да се включи в мускулите на корема, това ще даде повече сила и контрол. Прибиране на корема помага распрямиться, който ви кара да изглеждате по-тънък. Сгънете на раменете и ръцете са отпуснати в страни.

Прави малки стъпки високи токчета

How to walk in high heels

Ходене на високи токчета-високи токове намалява стъпките си. Просто правете малки стъпки и да се чувствате, когато за да се ускори. Малки стъпки не изглеждат добре, но не се опитвайте да направите повече от рутинни стъпки.

Да върви по права линия

How to walk in high heels

Модели на модния подиум често пресичат краката си тръгне бедрата. Можете да го направите бавно и внимателно, за да походка женствени и елегантни.

Да Не бързаме

How to walk in high heels

По-добре бавно слезе по стъпалата, петите, особено когато ходя по стълби, ходене по брусчатке, скользком пода или на тревата.

Леко се огъват краката

How to walk in high heels

How to walk in high heels

Някои тежки ботуши силно държат на кликване, когато ходя из стаята. Може би бихте искали да бъдат забелязани на красиви женски походка, а не големи крачки. Издърпайте теглото си през таз, повдигайте голеностоп, огъване на коляното, а след това се изправете на пода.

Постави на вашето доверие

How to walk in high heels

How to walk in high heels

Увереност в походката ще ви направи особено привлекателни на високи токчета.

И сега имате. Когато отиде токчета-обувки на висок ток погрешно през цялото това време? Време е да атакува вашата разходка и да превърне улиците в показването на мода!

Източник

Theme by Anders Norén