грим

Как да выщипать вежди

How to pluck eyebrows

Грозна, рошава вежда могат да развалят и най-изтънчения грим. Добре поддържани вежди, грим, избор на подходяща палитра грим ще направи очите си по-изразителен. Да му се бровям желаната форма, трябва да изберете правилната форма. Много жени, особено младите момичета, често си задават въпроса, как да се извади вежди. Можете да посъветва за първи път направи това в кабината. Професионален стилист ще ви помогне да изберете форма, подходяща за вашия тип лице ще консултират за начините за отстраняване на малки дефекти на външен вид с помощта на корекция на веждите, выщипала тяхното ефективно. След корекцията на веждите с помощта на выщипывания очите стават по-ярки, отворени, а лицето придобива конкретен израз и чар. Тогава в бъдеще, ще можете просто да се погрижим за форма на веждите, като периодично самостоятелно различимость растящите косми.

Но можете да направите сами, а не да посещават салон. Достатъчно е да знаете как правилно и внимателно выщипать вежди в съответствие с вашия тип лице. Вашите снимки могат да бъдат подобрени пред огледалото, за да седи на любимия масичка.

Ако възнамерявате да направите това у дома си, много е важно да изберете правилния инструмент. За да е правилно и хубаво выщипать вежди, използвайте пинцети със скосени ръбове. Освен това, трябва да бъдат санирани, за да не го замърси. Също така правилното скубане на веждите предполага по-късната обработка на кожата лосион, който премахва възпалението.

Моля, имайте предвид, че за изпълнение на всички процедури, необходими преди да нанесете грима. Всяка жена знае, как да выщипать вежди, разбирам, че в противен случай той „ще работи за“ дразнене на кожата.

По принцип, науката не е сложна. Просто трябва да знаете някои подробности и да научите различни трикове в този бизнес. Разбира се, първо трябва да се определи формата на веждите. И ето нещо за начинаещи и е непосилна задача. Но не се отчайвайте. Всъщност, няма нищо сложно в това. С малко практика и вие ще знаете точно как да скубя веждите, можете да го направите без проблеми.

А сега, нека да преминем към тънкости, на които трябва да се съсредоточите.
How to pluck eyebrows

Намиране на добра форма

С помощта на малка корекция на веждите, може за няколко секунди, за да получите страхотни резултати. Най-важното е да определите вашия тип лице. И след това може да премине към корекция на външния си вид, вежди wysipad на желаната форма. Примери на известни личности ще разгледаме различните форми на лице и вежди, те са безупречни.

Квадратно лице, например, може да се изгладят, ако правилно и внимателно да се извади на веждите, за да ги леко заоблени. Меган Фокс е жив пример за този вариант. Вежди правят лицето по-заоблен, леко секси. Ако по природа като форма на лицето, но веждите преки или заточени, да ги коригира. Срешете веждата надолу и ходи с пинсети в горната част. След това вържете отдолу нагоре и премахване на, сега в долната част на косъма. Ако веждите от природата е кръгла, това просто трябва веднъж седмично да се късат отглеждане на косата, за да ги поддържа в отлична форма. Грешка за такава форма на лицето е на стойност извадя ясни права линия на веждите. Тя утяжелит долната част на лицето.

Овална, леко удължена лицето, с меки линии скулите и челюстта. За тази форма за най-секси ще е доста дълга вежди, краищата на които е леко изолиран. Добър пример ще бъде за вас в този случай лицето на Емили Блънт. За правилно задаване на дължина, вземете един молив или линия и прекарайте един въображаем линия от крилото на носа чрез крайната точка на окото към веждите. Ако веждите са къси, удлините ги с помощта на молив, който е по-светъл от тона на косата. Когато по-тъмен цвят на молива веждите ви ще изглеждат неестествено. Ако те са прекалено дълги, трябва да се извади космите, които излизат извън идеалната форма, а след това припудрить това място, за да се скрие зачервяване. За жените с такава форма на лицето не може да се направи Внимателно проследи вежди с изломом – те визуално удължават лицето.

Ако имате сердцевидное на лицето, както и Али Лартер, когато широчината на бузите и челото почти еднакви, остра брадичка и ярко изразени, е по-добре за вас ще дебели и къси вежди. Те спомагат за установяването на баланс между долната и горната част на лицето. Веждите не трябва да бъде прекалено широк, но е достатъчно дебел, за да се компенсира остра брадичка. Веждите трябва да завършва с над външния кът очите, просто трябва да извади допълнителни космите в носа и в краищата. Ако веждите много дебели, сателитна коса и с ножица краищата. След това срешете веждите на растежа на косата и нанесете прозрачен гел, тогава те ще бъдат по-близо, внимавай.

Кръгло лице ако ширината на лицето е почти равна на дължината му, а брадичката заоблени и меки, като Дженифър Гудуин. Идеална форма за такива вежди – ясни, засводени. В този случай лицето ще изглежда по-добре, отколкото по-горе ще ъгъл на веждите. Въпреки това, тяхното разкъсване, трябва да бъде пряко върху външния ръб на радужки. От това място до края, трябва да се извърши скубане на веждите, докато косата не трябва да напомня на нещо като отметка или обърнати V. Ако веждите от природата директни, те трябва да се сресва по посока нагоре към средата, а под веждите нанесете бели сенки се дължи на факта, че те са привлечени от светлина, ще бъде за създаване на визуално атрактивни арка.

Как да выщипать вежди

Opredelivshis с форма, може да започне да се поставя на веждите в процедура. Преди выщипыванием нанесете върху кожата около тях малко крем за кожата около очите и оставете за десет минути. След това с памучен диск, за да премахнете излишния крем и разтривайте кожата спиртосодержащим лосион. След това специална малка четка срешете веждите и ги рисува контурите. С помощта на контрастни молив. Сега, вземете космите близо до корена, да ги извадя на рязко движение, по посока на растежа. Под кожата са по-малко ранени, леко задръжте го втора ръка. Выщипывайте космите един по един, не се опитвайте да ускори процеса, обхванала за няколко наведнъж – това може да нарани кожата. След процедурата дезинфекция възпалени участъци от кожата лосион, а след това се прилага успокояващ крем.

Сега вие знаете как да се определи формата на веждите и разбират като процес выщипывания, може да опитате от себе си, за да добавите бровям желаната форма в съответствие с всички правила и собствен вкус. Проявете търпение и ще бъдете доволни от вашия нов външен вид.

Знае как правилно да извади вежди, можете да се променят, да се създават нови образи и да бъде винаги в добро непредвидим. Ето защо аз ви съветвам да се обърне необходимото внимание на горните съвети, те работят.

Theme by Anders Norén