Как да връзвам пеперуда

Вратовръзка-това е най-уникалния елемент на класическия мъжки дрехи. Разберете как да връзвам вратовръзка, завийте вратовръзка за вашия гардероб и ще привличат вниманието и създават чувство за индивидуалност. Уинстън Чърчил, Чарли Чаплин-това е не само известни личности, но и в света „броколи“. – Лошо, отколкото си?How to tie a butterfly
Днес, за съжаление, пеперуда трябваше да завърже, освен в официални случаи, където в смокинг. И дори не си вързан, и пляскаше по врата – да, съвременните хора не мучились с завязыванием пеперуди, тяхното съобщение е готов, се образуват. Обаче, тези отношения са лишени от главното – индивидуалност. Гордо да се подложи на тези „пропуски“ в магазина! От сега нататък, ясно ще разберем, как да вържеш пеперуда, така че да могат да разнообразите вашия поглед дори в тази мярка стилно и малко забавен аксесоар. Дори и в офиса на вратовръзката, до най-често е прост костюм, – защо не?

Стъпка по стъпка инструкции за връзване на аксесоар-пеперуди

Мислеше си, че е трудно? Да, това не е по-лесно връзките на обувките! Малко да се опита, може да се направи дори и със затворени очи. Най – важното- изберете вратовръзка на правилната дължина. И между другото, понякога е неудобно да се научат да вържеш вратовръзка на шията (яка пречи), така че може първо да тренират в горната част на бедрата му.How to tie a butterfly

Затова ръководство!

Хвърли вратовръзка на шията (или на бедрото), както и от лявата страна трябва да се изкриви малко под дясното му. Забележка: Ако сте левичар, по-голям, обратното, трябва да бъде от дясната страна. Кука дългия край кратък, като хвърлят примка. Сложете късия край (който се намира в ляво) два пъти. Тя трябва да изглежда като половината бъдеще на сайта. Вземете дългия край и да го хвърлят в център на получения „polugustoe“.Задържайки десния ъгъл, хвърляне на дългия край около средата на основата. Сгънете на половина останалите пеперуди, поставете го в получената примка. Затегнете възел, леко издърпване на краищата на вратовръзката. Това ще помогне плътно да го поставите на врата си, както и за подобряване на сайта.

Схема

По същия начин можете да свържете самосы пеперуда от лента.

How to tie a butterfly

За да се разбере напълно как се обърне вратовръзка, трябва малко повече време за практика. И, може би, това умение ще бъде любимата си навик – завистта на приятелите, които не се сприятелява с пеперуда.

Размер лук вратовръзка

РесурсИнвест

Малък
9 cm (3,5 инча)
5 см (2 инча)

Среден
10 см (4 инча)
6,5 cm (2,5 инча)

Големи
11.5 см (4.5 см)
7,5 см (3 инча)

How to tie a butterfly

Съвети за носенето на този забавен аксесоар.

Важно: това, което сте поставили на този орнамент, краищата винаги трябва да надникнат зад яката на ризата си. И въпреки това, широчина на вратовръзка не трябва да надвишава външните краища на яката. Въпреки че последното правило може да се коригира, както знаете, съвременен мъжки стил е свършил смели.How to tie a butterfly
Такива неща се носят хора, които са сигурни в своя стил и не се страхува от внимание. А ако се съчетаят с вратовръзка и тиранти – сигурен съм, че много ще искат да те попитам, защо сте избрали дрехи и какво искате да кажете. Комбинация от цветна пеперуда, което отговаря на тона на костюма. По този начин, дори ако искате, за да се плъзгат надолу по улицата незабелязано, при вас едва ли ще стане.

В последно време станаха популярни възли аксесоари. Ако искате да бъда счетен за голям оригинала разпитай бабите плета вие пеперуди, вие ще изглеждате не само стилно, но и носят изключителни ръчно изработени и направени с любов.

И този аксесоар е изключително удобен. Шеговито „пеперуда“, трябва да се укриват, за да го хвърли супата на този вратовръзка. По принцип, предимствата на много пеперуди. Като не сте въвели себе си в него? Веднага казано, това е бъркотия мода! Изберете, да пробвам и се радва на заслужено внимание!

Видео-инструкция за това как да носите вратовръзка-пеперуда

Къде да купя

Ние подбрахме за вас няколко предложения от интернет-магазини, кликнете на изображението и отидете в магазина, за да купя. Не се притеснявайте, това е безопасно, ние предлагаме продукти само от надеждни магазини.