грим

Как да увеличите визуално очите си с помощта на грим: съвети и лайфхаки

Природата не е овластена да ви тези големи изразителни очи? Не се притеснявайте! Перфектен грим, за да ви помогнем! Малки, дълбоко поставени очи може да се направи по-изразителен и привлекателен с помощта на правилно подбрани сенки за очи, очна линия и спирала.

Космо обещава на тези прости трикове грим ще ви помогнат да увеличите визуално очите и правят погледа по-открит и изразителен.

    Започнете с грижите за кожата около очите. Ще обясня защо: подпухналостта, тъмните кръгове и фините линии само влоши лицето и очите, в частност. Така че преди да започне грим, wvline кожата около очите със специален крем. Тъмните кръгове не само болезнено, но и визуално намаляване на очите. Така че задължително използвайте тонален крем: да го пуснат не само под очите, но около движещ клепач до линията на веждите. Това ще облекчи кожата около очите и правят погледа по-изразителен. Още един важен факт в съзнанието на Хитлер. С негова помощ можете не само да прикрие тъмните кръгове под очите, но също така може да облекчи вежди във форма. Това визуално да“вдигне“ вежди и „отваряне“ на очите. Дайте предимство на светли нюанси. Праскова, розово, пясък, лек морски сенки за очи цвят може да ви помогне да се разшири визуално естествения контур на очите. Изберете цвят в зависимост от цвета на вашите очи: сини очи перфектно с персиковыми нюанси на кафяво с карамел, и зелени-добре да се подчертае с пясъчни цветове. Направи бяла (но не бял) лайнер. Доказан начин да увеличите визуално очите си, за да доведе ресничный контур с молив крем. Още един плюс-това е най-ярката очна линия освежаващо поглед и помага да се скрие зачервяване. Променете вашия черен молив за очи в синьо. Ние не се шегуваме! Студените сини и сини нюанси правят очите по-ярка и по-ярка, като самите очи изглеждат повече. Не се притеснявайте, не се колебайте да опитате синьо и лазурно-синята очна линия и моливи. Вашият главен помощник в създаването на изразителни очи — удлиняющая спирала! Нанесете спирала само върху горните мигли, движете четката не отдолу нагоре, а под ъгъл от 45 градуса. Преди да нанесете спирала може да бъде леко ощипвам мигли специални щипчиками, това ще изглежда по-отворен. Се фокусираме върху устните си. Вие ще бъдете изненадани, но един от начините да направите очите си повече, за да изкарвам акцент върху устните си. Забравете за сенки, очна линия и спирала. Вместо това използвайте по-леки червило или гланц за устни.

Theme by Anders Norén