грим

Как да скриете тъмните кръгове под очите: 5 супер лесни начини

Всички ние понякога се сблъскват с проблема за появата на неприятните тъмни кръгове под очите — това ли е хроничната умора, лишаването от сън, няма достатъчно вода в организма си вредни навици или наследственост. Да се бори с това не само може, но и трябва.

How to hide dark circles under eyes: 5 super easy ways

Най-лесният начин за бързо премахване на тъмните кръгове под очите си с помощта на козметични продукти. Има някои тайни.

За начало на почиствам лицето с тоник, нанесете овлажняващ крем. След това выровняйте тен с основа, а върху клепачите нанесете основа за грим. За грим на очите, изберете неутрална палитра сенки за очи и леко procras мигли спирала. Ако искате да неутрализира синьото под очите, използвайте жълт коректор. Цветът на лицето е еднакво, точка нанесете коректор месото и го изплакнете restului нанесете на ябълки на бузите и на гърба на носа хайлайтер, за да се подчертае „правилните“ част на лицето и ще внимание от тъмните кръгове под очите. Сигурен грим прозрачна пудра.

Още едно ефективно средство, което премахва тъмните кръгове-това е мега сега петна под очите. Бързо да се отървете от синини под очите ще ви помогне осветляющий чудо-лепенки, в състава им трябва да бъдат кофеин, екстракти секрецията на охлюви или плодове, зелен чай. Лепенки с кофеин, хиалуронова киселина и пептидами ще ви помогне бързо да се справят с с отоци.

Има няколко по – „мамо“ рецепти за борба с тъмните кръгове под очите, които не са по-малко ефективни. Ако бессонная нощ, на сутринта се усеща, но наистина трябва да изглеждат зашеметяващо, използвайте следните лайфхаки:

Кафе, увит в носна кърпичка, или използвайте пакетчета като компреси за очи;

Премахва тъмните кръгове под очите прости с кубчета лед. Той е доказан и много ефективен начин за борба с отоци.

Крем малко да се охлади в хладилника и масажни движения нанесете на „сините“ под очите.

Освен това кожата около очите е много чувствителна, затова купувайте само качествени средства за грижа за нея и не забравяйте да се измие грим за през нощта. Когато нанасяте крем под очите, да не опънете кожата, и внимателно да управлява превозно средство с пръст в най-горния край на скулите и на външния ръб на орбитата.

Сега знаете ли как да се скрие тъмните кръгове под очите и да изглежда добре винаги.

Theme by Anders Norén