Интересното е, че най-добрите цветове за украса на коледни елхи през 2019 г., не забравяйте, че Земен Глиган предпочита ярки и огнени нюанси. Те включват червено, оранжево, жълто, златно, розово, лилаво и т.н. Тези весели цветове могат да се комбинират с по-спокойни цветове: бяло, сребристо, светло син, зелен, лимон, кафява. Комбинация от цветове на дървото не трябва да бъде прекалено лепкав и вкус. Препоръчително е да използвате схема от 2-3 цвята, за да не се претоварвайте на пистата. В този случай, дърво ще се впишат хармонично в празничния интериор.

How to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trendsHow to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trendsHow to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trends

В какъв стил да се украсяват коледно дърво до 2019 снимка модерни варианти на идеи

Символ на следващия 365 дни в известната Източна традиция става жълта земен прасе. Самата животните са много добри и миролюбиви хора, но по-късно позицията на любовница 2019 себе си, да бъде по-внимателен към нейните предпочитания. Прасетата са свикнали да живеят на село, където, въпреки че интериорът е скромен, но много уютен. Ето защо, за да любимци чувствах се удобно, можете да изберете стил на дома и елхата, един от принципите на която са простота и минимализъм. Съответно, веднага напуснал ултра-модерни, високотехнологични и аристократично класицизъм. Но скандинавски, Европейски или экостиль напълно отговарят на това изискване.

How to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trendsСъщо така, във всички времена остава популярен и класически. Цвят също трябва да отговарят на жълтата земен прасе. Можете спокойно да отрежете иглолистни нюанси на дърво, не само жълти, но и оранжево, бежово, червено, зелено. Ами, ако изображението е символ на годината ще присъства, дори ако не в повечето ядат като играчка, но поне с нея. Страхотна идея, за да се постави под дърво Златен прасе-копилкой, пълна с монети от различна деноминация, това не е просто украса, но нещо като талисман.

How to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trends

Дизайн на мода Коледно дърво в златен цвят 2019 снимка идеи

Още от древни времена, задължителен елемент на Коледните декор се превърна в красиво украсена елха. Без него е трудно да си представим този празник, тъй като той е обиден, много от тях започват да мислят за това, как да се украсяват коледната елха на Нова година с пожелания характер 2019 — прасе, какъв стил да изберете и какви цветове база. Златен тон е един от най-традиционните възможности за украса. Украсяват коледно дърво със златни топки, панделки и фигурки.

How to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trendsHow to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trendsHow to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trendsHow to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trendsHow to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trends

Как евтино да се украсяват коледно дърво 2019 снимки на най-красивите опции

В днешно време много бижута засяга, все пак, има няколко традиционни, без които не струват почти нито украса на коледни елхи. На първо място, това топки, седнал на бодливите клони и укрепилите се в традиция, тъй като Коледа и Нова година. На второ място, сърма. Още един класически декор, който ни дава дърво величие и блясък. На трето място, празнични Коледни светлини, които, като едно малко чудо-светлина излъчват магия. Когато за първи път ги включите, и запалиха коледната елха вътре кликне някакъв ключ и подобрява настроението. Радост тече по вените ми. Усмивка на лицето си. Най-накрая, нейно величество звезда на върха.

How to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trendsHow to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trendsHow to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trendsHow to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trends

Моден дизайн изкуствени елхи, 2019 снимка на дива свиня

Украса на изкуствено дърво е много по-лесно, отколкото аналог, взети от естествената среда. Номерът е в това, че производствената линия е продукт на производителя, отидете на клонове в желаната форма. Чрез закупуване на украса, не трябва да се използват някакви специални играчки, като можете да използвате всички. Основните ограничения могат да бъдат свързани само с цвета на продукта. Например: желание да се постигне контраст с играчките на коледната елха в бяло, трябва да се изключат обекти, оцветяват светли и сребърна боя.

How to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trendsHow to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trendsИдеално решение е за украса на цветни играчки. Специален ефект се наблюдава в съответствие с последователността, тъй като цветовете на дъгата. Но светят гирлянди можете да бъдете щастливи само в тъмното, а в осветени помещения почти не се вижда. Има някои нюанси в обзавеждането на цветни изкуствени дървета. Тези неща толкова добре, че може да мине без играчки. В тези случаи за начало декор трябва да се използва само в де околното пространство. Ако е необходимо, клони от изкуствен произход не е трудно да се пребоядиса себе си.

How to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trends

Че е модерно да се украсяват бяла елха 2019 снимки на красиви примери

Бяла Коледна елха изглежда много елегантно. Бял цвят яде — чудесен фон за бижута и аксесоари за всеки стил и цветова палитра. Можете да направите бяло яде почти всеки вид, който искате: Реколта, Блясък, минимализъм, Шебби-шик, Готик или всеки друг, всичко зависи от бижута, които можете да използвате. Избирайте пастелни нюанси и блестящи бижута за бляскава коледна елха, да направи венец от същия декор. За да се даде шик модерен вид на бял смърч ще помогне на декорации в най-различни комбинации от цветове — черно и златно, червено и бяло, синьо и сребро. Това могат да бъдат цветни коледни топки с различни размери и степени на блясък, с различни орнаменти.

How to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trendsHow to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trendsИзглежда стилно монохромное украсата на коледна елха, когато той е в същата цветова гама — много елегантна бяла изглеждат бели, смърч и сребърни накити. Днес са много популярни Коледни украси в ретро стил бяло Коледно дърво е идеално за пури в ограничени бройки и шебби декор. За реколта бижута, изберете нежни пастелни нюанси — слонова кост, нюанси на кремаво, розово, пастельно-тюркоаз, зелено, синьо. Използват перла декор, това може да бъде злато и сребро, блясък и патината, дантела, оръфан повърхността, играчки в по-стари времена.

How to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trends

Модерна Коледна украса на коледната елха в ретро стил, 2019 снимки на красиви опции

Стил Vintage – модерна интерпретация на стария – винаги популярна, особено преди Нова година, когато искам да вземете всички красиви, празници, ритуали от миналото. Това е традиционна коледна елха, украсена с лъскави играчки, свирки, топки, подаръци в цветни опаковки, лъкове, памук птици истински пера, картон коне. Ако не е реално дърво, огледални топки прави прекрасна Коледна елха, с тънък, бърз топ. Коледни елхи от нотных листа, с топки, снежинки и Коледни дъжд. Коледна елха от борови иглички, инсталирани в почти реални шейна високоскоростен транспорт на Дядо Коледа.

How to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trendsHow to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trendsHow to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trendsHow to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trendsHow to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trends

Как красиво се закача венец на дърво снимка 2019 супер опции

Когато се инсталира на Коледната елха, играчки и гирлянди са готови, преминете към трета фаза на оформяне на електрически лампи. Тя трябва да започне да се обличаш зелена красота. За да направите това, внимателно увити дърво от върха, като постепенно по спирала надолу към по-ниските клони. Особено полезно ще бъде страхотно вариант за опаковане двоен венец, където един от гирлянди увити ствола на дървото, а другата (другите) – клон. Важно равномерно разпределение на осветителни тела, и приключи на дървото за вълна. При спазване на мерки за безопасност-това е най-важното, защото не може да остави венец включени по време на отсъствието или сън жители. Не забравяйте, че е необходимо да се използват качествени електрически гирлянди и свещи, като на евтини или домашно приготвени на огън, особено това се отнася и за хола свещи.

How to decorate a Christmas tree 2019 photo luxury options trends