стил

Как да се съчетаят шорти с пиджаком: 13 идеи

Шорти с пиджаком…някои хора си мислят, че тези две неща са несъвместими, но на практика, това е погрешно мислене. Експерти в един глас заявяват, че шорти с пиджаком не само може, но и трябва да се носят. По този начин, изображението става все по-стилна, интересна и модерна. Ако сравним картина, където момичето се появява пред публика, просто по тениска и къси панталонки, че там, където същия лук, сгушено в яке или сако, разбира се, всяка жена ще избере втория вариант.

How to combine the shorts with jacket: 13 great ideasHow to combine the shorts with jacket: 13 great ideas

Как да се съчетаят шорти с пиджаком: страхотни идеи за лятото

Както показва практиката, с къси панталони и яке могат да бъдат много стилни и интересни комплекти. Винаги можете да се свържете с най-удобния комбинация. В този случай е достатъчно да добавите снимка с къси панталони и блейзър плътен цвят t-риза или безрукавка. От аксесоари, които можете да използвате чанти на веригата или стилен клатч плик. А идеалната обувки в тази група-това маратонки, кецове, espadrilles, обувки без гръб или дори обувки, която ще направи краката ви по-привлекателни.

How to combine the shorts with jacket: 13 great ideasHow to combine the shorts with jacket: 13 great ideas

How to combine the shorts with jacket: 13 great ideas How to combine the shorts with jacket: 13 great ideas

Ако искате да бъдат по-строги и дори за бизнес ансамбъл, можете да се обърнете към женски костюм с къси панталонки. Последната изглежда много ефектно и е чудесно решение за лятото. В този костюм ще ви горещо и освен това, този костюм ще изглежда страхотно зауженные и закръглени момичета. Експертите, от своя страна, ви предлагам да изберете ярки модели на женски костюми с къси панталони, които могат успешно да допълват блуза, например, бял. На краката е по-добре да се носят обувки или сандали на ток, а ръка, да се вземат строги чанти.

How to combine the shorts with jacket: 13 great ideas

How to combine the shorts with jacket: 13 great ideas

How to combine the shorts with jacket: 13 great ideas

Красиви изображения може да се получи, ако отидете в дънкови къси панталони. Това последното и е изключително гъвкав и изглежда страхотно в комбинация с яке или сако оверсайз. Добавяне на изображения в този случай можете да плочи, стилни, обувки без гръб, чехли, обувки, сандали или чехли сабо. Освен това, не се страхувайте по начина, по къси панталонки и яке, за да използвате аксесоари като каишка, модна прическа, например, Фьодор, както и красива чанта или клатч.

How to combine the shorts with jacket: 13 great ideasHow to combine the shorts with jacket: 13 great ideasHow to combine the shorts with jacket: 13 great ideasHow to combine the shorts with jacket: 13 great ideas

Theme by Anders Norén