мода

Как да се обличат жените на 40, за да изглеждат по-млади

Ако ходиш из града и да видя хората, не е трудно да забележите, че повечето жени са облечени в други и по нищо не забележителната дрехи. Често дамите не знаят, какви дрехи носи ги в зависимост от тяхната възраст и положение в обществото. В тази статия ще разгледаме основните грешки в гардероба на жените, които са навършили четиридесет години и повече, и да ви кажа експертни съвети мода за избор на неща за жените на средна възраст.

Най-често срещаните грешки:

— В големи чанти. Те обикновено са свързани с торбички под картофи. По-добре ще изглеждате елегантна малка чанта.

— Второ, това е дълга обикновена тъмни рокли, които се крият на вашата фигура. Това просто трябва да се откажа.

— На трето място, това е безформени наметала. Ако е къса приталенные палта и шлифери, много красива.

— Четвърто, това е обувки. Често обувки Бабушкина, стара спортни обувки. Обувки отпуск за работа в страната или в село, и за града, за да изберете елегантни обувки на високи или средни токчета.

— На пето място, това изобилие от златни орнаменти. Разбира се, да се покаже богатството на жена си, след четиридесет години, просто е необходимо, но човек трябва да знае мярката. В противен случай, това ще изглежда много комично.

How to dress for women over 40 to look younger

— Шесто, широки безформени дрехи. Вие не трябва да избере този вид на дрехи, не забравяйте, че тя добавя няколко десетилетия. Трябва да се избягва и качулки.

— На седмия, изобилието на младежки дрехи. Това е може би най-честата грешка, която жените в тази възрастова група. Дами, опитвайки се да изглежда по-млада, дори понякога не го осъзнаваме, да носи мини-поли, къси блузи, рокли и така нататък. Често изобилието на кристали, пайеток. Всичко това показва, че опитите на жените да се случи така или иначе.

За да обобщим, можем да кажем, че животът след 40 не свършва, а само започва, в края на краищата жената, тя е като виното, с възрастта става по-добре и по-добре. Необходимата вътрешен и външен баланс.

How to dress for women over 40 to look youngerHow to dress for women over 40 to look youngerHow to dress for women over 40 to look youngerHow to dress for women over 40 to look younger

Като цяло, трябва да се предпочитат традиционния класическия стил на облекло, да се опитва да бъде женствена и изискана.

How to dress for women over 40 to look youngerHow to dress for women over 40 to look youngerHow to dress for women over 40 to look younger How to dress for women over 40 to look younger

Също така трябва да следите не само за стил в облеклото, но и играе важна роля в прическите и грима. Тук трябва да се знае мярката. Вулгарно не се нуждаят от боядисване или използва твърде много грим.

Не забравяйте, всичко трябва да бъде с мярка-това е най-важното правило не само в стила и грима, но и в живота.

Theme by Anders Norén