стил

Как да се облича ниски

How to dress lowНяма блог за мода, не може без публикации по темата списък от съвети за всеки, който иска по един или друг начин, с помощта на дрехи, за да се скрие или да се сведе до минимум недостатъците на външния си вид. Как да се облича тънка, как да се облича мазнини; да се носят от мъжете да носят една блондинка; как трябва да е яка, ако имате дълга шия и тесен, че лицето — дали са къси и кръгли. Това е задължителна програма и тя трябва да се изпълни. Така че ето ви, уважаеми читатели, в нашия списък за тези, които искат да изглеждат малко по-горе. Как да се облича ниска мъжете — да се говори за това.

Трябва да се разбере, че тези препоръки не могат да бъдат зависими. Можете значително да ограничи тяхната свобода в избора на дрехи, Ако строго се придържате към следните правила. И просто постоянно ви преследва мисълта „ако аз изглеждам като малък циганин в тази яке днес,“ психично здраве не се подобрява. Въпреки това, ако за вас това наистина е важно (не може просто така избягвам от социални стереотипи), ако искате да изглеждате по-тънък и по-горе на интервю за работа или на среща с едно момиче, например, съветите на която трябва да се вземат под внимание.

Не съм сигурен, че мога да донесе някаква научна основа, за да се докаже на сто процента, че някои действия гарантирано ще ви направи по-високо в очите на околните. Но това, което повече или по-малко подхожда най-много:

Чудесно, но не обвиняемия сака и панталони. За погледа на наблюдател, се плъзна нагоре е лесно, създавайки илюзията за висок растеж, ние трябва да изкриви всичко по пътя си всички ключове и да се спре силует трябва да се стреми към една непрекъсната линия. Костюм за тази роля се вписва много добре, но го носите всеки ден — не за всички приемлив вариант, за съжаление.

How to dress low
Намаляване на контраст между горната и долната част. Въпреки, че този съвет и влиза в противоречие с правилото на контраста, за трикотаж и облекло е доста подходящ.

How to dress low
Комплект на снимката по-долу изглежда страхотно, но има три фактора, които визуално не допринасят за растежа на: рязък цветови контраст между върха и дъното, голяма фигура и двубортный яке.

How to dress low
Ако имате избор, голяма фигура-винаги е по-добре да изберете малък или пълна липса — обикновен плат е най-прикрие своя растеж.

How to dress low
Двубортный яке (въпреки че това не е най-често срещаният тип на), разширяване на фигурата, за да отвлече вниманието от гладка вертикална линия. Однобортный два бутона или една върху сака нямат този недостатък.

How to dress low
Същия ефект разтягане в продължение на формуляра в широк можете да получите, ако използвате хоризонтални ивици. За увеличаване на растежа и хармония тънка вертикална лента ще има един по-положителен ефект. Това се отнася не само тениски, но и тениски, пуловери и якета.

How to dress low
Изберете панталон с висока или средна талия:

How to dress low
Вашата цел е да се увеличи дължината на краката, така че выбившейся от панталоните риза винаги изглежда по-изгодно е на ниско ниво, не е пъхната в панталоните.

How to dress low
Същата задача ще бъде добър за обработка на сако, с леко различни подове. В долната част на ризата над колан трябва да се вижда.

How to dress low
Дълго яке винаги ще играе съкратен. Разбира се, тя не трябва да бъде твърде кратко, тъй като женската яке.

How to dress low
Панталони, без отворотов и излишни складочки долу. Подвороты и гармошка на дънки също не е желателно.

How to dress low
Ярки чорапи, въпреки че те могат да изглеждат модерни и интересно е, че е по-добре да не се използва. Невидима, за да отговарят на панталони и чорапи обувки ще оптимален избор, тъй като само този вариант позволява да се постигне бързо вертикални линии.

How to dress low
По същия начин, контрастиращи обувки намалява ръста си-това е точно, височина на ботуша. Да вземем обувки, които да отговарят на панталоните си.

How to dress low
В основата на гардероба на ниски мъжете трябва да бъде дрехи, зашити на фигурата. Широки, с смутным силует облекло трябва да се избягва.

How to dress low
Аксесоари не трябва да са големи. Въпреки това, нисък ключ, за измерване с вашия ръст и телосложение часовници, гривни, копчета за ръкавели, пръстени да не се превърне в пречка за постигане на целите си — оптични дърпа фигурата нагоре.

How to dress low
Всички тези съвети могат да бъдат ефективни и най-вероятно ще доведе, ако ще да ги прилага комплексно, като не забравяме за малките неща. Обаче трябва да се забравя за главното — нищо не е в състояние да съсипе целия си опит, тъй като липсата на доверие и лоша стойка на тялото. Дори и ако много сте загрижени за вашия растеж, независимо дали е спокоен, дръж се с достойнство — това е този минимум, който е необходим. Всички изброени по-горе съвети, нищо няма да бъде по-полезен, но не е задължително допълнение.

Theme by Anders Norén