стил

Как да се носят тениски с различни стилове дънки: 13 тенденция на изображения

В топлото време на годината, дънки и тениска-най-успешната и удобна комбинация от дрехи. Всичко изглежда просто, но в действителност, простор за фантазията е голям, и може да излезе с много креативни и необичайни лъкове.

Уличен стил

Гадже дънки и голяма бяла тениска. Прибавете към това и помпи за съединител-елегантен, но в същото време прибързан начин, и ако носите маратонки или мокасини, изображението ще бъде по-спокойно. В тази рокля можете да отидете на разходка, среща. Допълни лук жилетка или съкратен сако.

Романтичен и женствен стил

За този стил, трябва да изберете дънки скинове и интересни тениски, можете да отпечатате, пайети или бродерия. Този начин на подходящи мокасини или балет апартаменти. За да направите изображението по-ярко ще помогне на чанти, шалове, часовници и други аксесоари.

Контраст

За да създадете незабравим образ, може да се играе на контраст. Например, в допълнение към тениска и дънки, за предпочитане черен цвят, облечен в груби ботуши с нитове или шипове. Масивни гривни, шапка или очилата ще се поберат в този лук.

Скъсани дънки

Скъсани дънки и тениска перфектно. Дънки могат да бъдат с различна форма. В облеклото на жената ще изглежда рохкава и малко грозно, но в зависимост от стила на тениски, снимки могат да бъдат коригирани в посока на женственост и романтика.

Theme by Anders Norén