стил

Как да се носят шал на главата си – как изглежда стилно

How to wear scarf on head – how to look stylishСива маса приевшихся и почти на подобни шапки, смело расталкивает родом от миналото – платочек. Последен моден тренд на този сезон, той се превърна в по вкус много представители на женската половина. Съвсем обикновен шал, който много смятат за отживелица от миналото, могат да направят образ на всяка жена загадъчна, елегантна и секси.

Като стилно връзвам кърпа на главата

Аристократично Холивуд
How to wear scarf on head – how to look stylishТози прост и бърз метод за връзване на шал придава женственост и изтънченост. Асоциацията на холивудската звезда ще ви позволи да се чувствате като звезда. Слънчеви очила перфектно допълват образа на елегантност. Създаване шал от Холивуд е лесно:

    Сгънете кърпата на две, за да се получи триъгълник; выбрось от главата си, за да краищата на шал, висящи надолу; вземете го и го завършва и с кръстосани под брадичката, завържете на възел на врата отзад.

Активни „Пирати“
How to wear scarf on head – how to look stylishСамото име на техника дава пълно определение: лекота, веселие, замаяност, активност и свобода. Това изображение е идеален за активна почивка, туризъм и дори на среща.

    Сгъната на триъгълник кърпичка пуснато на главата, за да краищата на вися надолу, а острието прикрити от челото вземете кърпичка за краища и да ги държи зад главата, подтачиваются край шал и завържете на възел.

Гъвкав и удобен „притежателя“
How to wear scarf on head – how to look stylishТози начин на няколко подобни на обръч по вид и предназначение. Той добавя дял лекота, простота и кокетства. Връзвам го на главата си по някакъв начин, да разгледаме една от тях:

    Лежеше на носна кърпа точно, увийте до центъра, на две противоположни ъгъла и завъртете кърпичка до желаната ширина; сложете шал на главата и дръпнете краищата напред, така че шал прикрывал ушите; завържете краищата на възел трябва да чело, и се тълпят на опашки над ръба на шал.

Елегантен „Тюрбан“
How to wear scarf on head – how to look stylishМотото на този начин-оригиналност и ексцентричност. Има много вариации по темата на неговото обвързване. Същността на въпроса е напълно покрие главата си с шал и не е важно в каква посока от тила към предната част и обратно. Най-важното тук, добре да завърже краищата отпред на лък или просто възел с шал, под ребрата на ваша страна в един възел с широки ръбове, или друг вариант, който ви казва въображението.

Как да изберете шал

Избор на носенето на забрадки на първо място зависи от сезона. За есенното и пролетното време на годината е топъл и дебел, шалове или шалове. През зимата трябва да станат шалове от кашмир, ангорски, вълна, а през лятото освежат начин на платочки от памук, коприна, шифон и други естествени тъкани.
Ако сезон играе первоочередную роля, а изборът зависи от вашия стил и тип облекло.

Топъл шал на главата си: какво е това?

How to wear scarf on head – how to look stylishРазнообразие от материи, платове, десени, мотиви, цветове усложняват избор, защото е известно, как би трябвало да се държат шал в бъдеще. Така че, нека разгледаме качествата на някои от тях:

Вълнени шалове. Изделия от вълна притежават отлична способност затопляне, висока здравина, мекота и устойчивост влакна за катастрофата. Украса шалове, обикновено копринени ресни, пълна фигура или кожа. Единственият недостатък – напуква кожата. Кашмир шалове. Топли, меки, нежни, изпълнени от подкосъм високопланинско кози кашмир шалове, имат висока цена. Поради сложността на обработка на материала и с голям прием в производството на носна кърпичка. Не сърби и след миене запазва формата си. Шалове от кожа. Топъл, мек поглед на шал, но те се нуждаят от внимателни грижи. Измиване, без използването на химикали. При сушене кърпичка, е важно периодично да пита или да се разклаща, за да се въси не се придържат един към друг и възстановяване на първоначалното положение. How to wear scarf on head – how to look stylishНякога исках да си купя шал снуд?

Аз не знам какво да заложите на червено палто? В тази статия ще научите всички тайни и червено палто ще стане незаменима вещ в гардероба си.

С какво се носят шал на главата си? Как изглежда красива?

В нашето прогресивно време, всеки се опитва да се открояват от сивата тълпа и предизвикателството на мода. По този начин имате решение за съчетаване на дрехите с кърпа или шал. Може би си вариант ще бъде успешна и тенденция. Но ако говорим за комбинация от стил, тогава моля, обърнете внимание на няколко пункта:

    Не нося кожа под козината. Всички вие не забравяйте гора „мечка“ и изображението губи финес. В богатите кожа най-добре е подходящ за вълна или вълнен шал; опитайте мач дрехи и аксесоари в подходящи цветове; не носете узорчатый кърпичка под шарени палто. Поне е грозно, а като максимум лош вкус. Да се направи шарен акцент на един от елементите, или палто, или шал. И вторият елемент Експрес равнина; помисли начин на обвързване и стил на обличане, с мисълта за теб в този ден.

[Забележка]това е точно същия шал, може да се превърне в дама украшение, а за второто ненужна и да повлияе негативно на външния вид на елемента.[/Забележка]също трябва да се обърне внимание на своя външен вид:

    От природата дебеличка млади дами, не напълно, да се скрие косата си под шал, още повече подчертава закръгленост. Завържете шал така, че да къдрици обрамляли лицето, крие под себе си недостатък; да му се бледному лице бои носят шалове в ярки цветове; розовощеким красоткам си струва да се носят по-хладни цветове шалове, за да не се даде допълнителна яркост, за да се лице; рыжеволосым момичета е препоръчително да се носят шалове спокойни и студени цветове и нюанси.

Палто с шал на главата си, как да се съчетаят?

How to wear scarf on head – how to look stylishНай-добрият вариант за всички времена и народи остава красиво палто и шал на главата. Този класически стил, винаги са на мода, не е важно на колко години. При комбиниране вземат предвид правило от модели и цветове.

Ако през есента или през пролетта можете да носите леки шарени или дантелени шалове. Те ще красят вас и вашия начин ще красят всички наоколо.

Кърпичка красив, женствен, изтънчен и необичаен. Не се страхувайте да експериментирате с външния си вид, още повече, че този експеримент е почти винаги успешно. Не отлагайте шал в гърба, поради стереотип на ограничения. Може би именно този елемент на гардероба е в състояние да направи подчертае вашия стил, като подчертава, присъща само на вас индивидуалност и жизненост.

Theme by Anders Norén