мода

Как да се носят проверени панталони, за да бъде недостижим (16 снимки)

Принт клетката не е толкова лесно, колкото изглежда. Клетката е красива и елегантна, но погрешно комбинация може да подчертае недостатъците, да направим по старомодния начин или да добавите няколко допълнителни години. Проверени панталони трябва да отговарят на правилните дрехи, за да изглежда стилно и елегантно.

How to wear plaid pants to be inimitable (16 photos)

Първо трябва да изберете модни клетка. Вариации на модна къща “ предлагат голямо множество. Клетка, „крака на мат“ и много подобни на нея Пепита, клетка виши, ярко-червена клетка шотландка, синьо-зелен благороден шотландка, клетка на модна къща Burberry черно-бели възгледи, ярки летни Мадрас клетка, елегантен и сдържан клетки tattersol и други клетки, които просто не се вписват в класическата дефиниция.

How to wear plaid pants to be inimitable (16 photos)

Каре могат да бъдат различни модели панталони: класически, зауженные, chinos, банани, файеры и други. В зависимост от стила на панталони, ще трябва да изберете перфектната комбинация с каре панталони.

How to wear plaid pants to be inimitable (16 photos)

С какво се носят проверени панталони?

Под всекидневен костюм панталони отделяща се, зауженныебанани. Тези панталони могат да се носят с ризи, джемперами, пуловери и блузками. Препоръчително е да палитра на клетката и горната част на изображението са подобни, така че външния вид ще бъде по-хармоничен.

How to wear plaid pants to be inimitable (16 photos)

Стилисти съветват с проверени панталони, за да многопластови образи, риза, сако, яке или палто. За спокойна и спокойна изображения, по-добре е да използвате неяркую клетка. През лятото ще минем на клетка пастелни тонове, съчетани с бяло.

How to wear plaid pants to be inimitable (16 photos)

За широки панталони палацо, или пола-панталон, можете да изберете ярки, контрастни и по-големи площи. Носенето на тези панталони, ризи и блузи, интересен приятелка и подробности само украсяват картината. Обувки под такъв лък трябва да избират на ток. Тези панталони на пода ще направи женствена фигурата на доброто и визуално увеличаване на ръста.

How to wear plaid pants to be inimitable (16 photos)How to wear plaid pants to be inimitable (16 photos)

За бизнес стил отговаря и на класически прав панталон със стрелки. Можете да ги комбинирате с блузками и ризи. Стилно ще изглеждате двойка проверени панталони и жилетка в ретро стил на бизнес. Клетката може да бъде брючным костюм, начин винаги ще аристократичным. Вие трябва да гледате на съвременни модели с висока талия Панталони. Яке с тези панталони по-добре да вземем съкратен.

Theme by Anders Norén