стил

Как да се носят макси поли лятна мода 10 идеи

Вижте и изберете своя модерен външен вид с макси пола за лятото 2020 година.

Според стилисти, през 2020 г. в областта на модата женственост, романтика и капка нежност. Затова не е чудно, че вместо панталони дойде в очарователна пола. На мода поли-миди и макси. Дълга пола през лятото, както в бизнеса, така и в ежедневния стил. Освен това, макси полата е идеален за всички жени от всякакъв ръст, за разлика от Midi, който може да бъде чист. И ако в гардероба ви има поли-макси, след това, вие трябва да знаете как да го носи и да останат винаги в движение.

Как да се носят макси полата през лятото

Това лято стилисти предлагат да се обърне внимание на върховете. Дълга пола в съчетание с кон ще изглежда много ярко и ультрасовременно. Също така опитайте се да се смесват дълга пола с тениска, светеща тениска, суитчър, баской, или с открити рамене.

Като обувки идеален сандали, гладиатори, лодки или балет апартаменти на ниски движение. Най-добре е да изберете обувки на ниско движение – на първо място, практически, а вторият-много стилна!

Ако не знаете коя чанта да изберем за макси пола, тогава предпочитам класическа чанта или правоъгълна чанта от еко-кожа. Като добавка към начина, добави очарователен и ярък висулка гривни – това, че трябва през лятото!

Theme by Anders Norén