мода

Как да се носят ботильоны с пола-молив: 10 големи идеи

Женски пол избит в любов с пола-молив, който в продължение на десетилетия радва очите на обществото. Такива дрехи са изключително разнообразни, красив и, освен това, по чудо добра пълна дами и кльощава момиче. Страхотна пола-молив и жените са абсолютно всяка възраст, независимо от това, какъв лук, те искат да създадат. При изготвянето на ансамбъл с пола-молив, дами често се обръщат директно към ботильоны. Последната е в състояние да даде лука особена елегантност и изтънченост.

Но как да се носят ботильоны с пола-молив, за да изглежда модерен и стилен? Ще ви разкажа в тази статия.

Както показва практиката, са най-успешните комбинация с пола и ботильонами, се оказва при създаването на бизнес стил. В този случай, струва си да се предпочитат обувки с висок тънък ток. Модели на танкетке или дебел ток в комбинация с поли такъв стил не гледам. Не забравяйте, че допълнят начин ще стилна блуза или риза и модерен яке, сако или яке.

При изготвянето на ежедневна лук, предлагам ви да погледнете в модерен или просто тениски, печат върхове, включително и за бельо в стил. Допълни лук и бизнес стил, можете да яке. Изключително интересен начин могат да се получат, ако се използва в ансамбъл с пола-молив и ботильоны, обемни якета.

Ако искате да сте елегантна нощен вид, винаги можете да отидете на най-необичайните модели поли и блузи. За предпочитане е в този случай, не се страхувайте да добавите през вашия поглед върху тенденциите в щампи и цветове. Например, можете да добавите лук аксесоари с леопардовым модел, пола, ботуши или кофточку.

Как да се носят ботильоны с пола-молив: 10 големи идеи

Theme by Anders Norén