стил

Как да се грижим и за съхраняване на вашите неща. изработен от коприна

За всяко нещо, което служеше за дълго време, тя се нуждае от подходящи грижи. Правилната грижа за дрехите е много важен, тъй като често купувате неща за един ден, но за продължителна употреба.

В тази статия ще поговорим за това, как правилно да се грижим и за съхранение на дрехи от коприна. Ние ще ви кажем на всички тайни, съвети и трикове.

Как да се грижим за дрехи от коприна?

Ето защо коприна облекло изисква особено внимателно внимание, защото е много лек и тънък, и се нуждае от грижи в процеса на прибиране на реколтата, съхранение и употреба. Дори и пот, може да нанесе непоправима вреда на тъканите.

1. Първото нещо, което трябва да запомните е, че, как да се измие от коприна. Като се има предвид факта, че такова облекло, обикновено, много бързо губят цвят и форма, то е по-добре да се обърнете към услугите на химическо чистене. Копринени дрехи, не се препоръчва машинно пишеща машина, дори на най-чувствителните и нежни. Най-добрият вариант-това е все пак машинно пране.

2. Важно е да изберете правилната температура на пране. Водата трябва да бъде хладка или леко топла, максимум 30 градуса. Препоръчително е да използвате мек почистващ препарат. Ако не знаете вашия препарат за почистване на естествена коприна или не, а след това използвайте малко количество от обикновения шампоан, просто се разтваря във вода.

3. Още едно нещо, което трябва да запомните е, че коприната не трябва да бъде подложен на промяна на температурата на водата по време на пране. Не забравяйте, че не добавяне на студена или топла вода по време на пране.

4. Още един важен аспект: не выжимайте и не выкручивайте неща от коприна. Вместо това, можете просто да хвърля неща в кърпа и нежно изстискайте водата.

5. В пералнята може да се пере само с помощта на специална икона, която се намира на етикета на продукти за грижа. Въпреки това, вие трябва да помните, че трябва да използвате специален режим и окото чанта. След измиване на лицето, за да се мотае дрехи на специални закачалки с меки раменете.

6. Ако искате да запазите в добро състояние и цвят копринени неща се препоръчва да се добавя три супени лъжици оцет на всеки два литра вода.

7. По гладене на дрехи — още един важен аспект от грижите за коприна. Трябва да използвате най-ниската температура. По принцип, всеки модерен iron има специална марка. Двойки трябва да бъде забранено, защото при висока температура и изпаряване можете да получите петна. Също така трябва да се глади дрехите, когато тя е леко влажна.

8. Що се отнася до съхранение на коприна, подредят нещата в сухо и тъмно място, където няма директна слънчева светлина. Не използвайте пластмаса за съхранение, тъй като от коприна-това е естествена материя, която да диша.

И в края на статията ни новини, ние сме събрали най-красиви образи на уличната мода, с копринени дрехи, така че можете да се насладите и да се ръководят тяхната красота, нежност и женственост. How to care and store your belongings. made of silk How to care and store your belongings. made of silk How to care and store your belongings. made of silk How to care and store your belongings. made of silk How to care and store your belongings. made of silk How to care and store your belongings. made of silk How to care and store your belongings. made of silk How to care and store your belongings. made of silk How to care and store your belongings. made of silk How to care and store your belongings. made of silk How to care and store your belongings. made of silk How to care and store your belongings. made of silk How to care and store your belongings. made of silk How to care and store your belongings. made of silk How to care and store your belongings. made of silk How to care and store your belongings. made of silk How to care and store your belongings. made of silk

Бъди модерен!

Theme by Anders Norén