стил

Как да се грижи и да съхранява дънки

Трудно е да си представим всеки мъжки гардероб без дънки. Деним-това е класика, задължителна. Ние всички искаме нещата служи колкото е възможно по-дълго, така че очевидно те се нуждаят от подходящи грижи. Ние ще ви покажем всички тайни за грижа за дънкови дрехи. Следвайте тези прости правила, и колкото се може по-дълго да се наслаждавате на дрехи.

Измиване-това е преди всичко, което трябва да знаете и имате предвид. Когато се измери дънки, които обикновено приемат формата на вашия силует. След неправилно измиване, тази форма може да бъде загубена. Също така, много често, дори след първото измиване, тъкан губи цвета си.

Преди да започнете да миете дънки, бъдете сигурни, да ги отдават на цип и застегните всички бутони.

11. Преди да се вземе душ, да се мотае на дънки в банята, така че двойката остава свеж и чист. Същото може да се постигне, като поддържа дънки замразени пластмасови торби в продължение на няколко дни. Това е страхотна идея, за да се отървете от миризмата, че понякога се чувстваш, когато носят дънки.

Още един съвет, което трябва да знаете е, че я препоръчват да се пере дънки отвътре навън и в студена вода за поддържане на цвета. Ако искате да постигнете обратния ефект, блеклые цвят, след това изтривате собствените си неща по няколко пъти в топла вода.

При пране може да добавите половин чаша бял оцет, за да се запази цвета и приятен външен вид информация деним.

Още една препоръка, може би някой не харесва много, но още по-добре, пере дънки на ръка. Това наистина е най-добрата алтернатива, за да поддържа дрехите чисти и свежи и предотвратяване на преждевременното избледняване. Ако възнамерявате да използвате пералната машина, задаване на минимална температура до 30 градуса.

Правилния начин за сгъване и съхраняване на дънки също са много важни.How to care and store jeans

Деним също трябва да дишат, затова не трябва да се запази дънки в затворено пространство или да ги мотае с много дрехи.

Ако трябва да се промени дънки, нося ги в студиото само след две измивания, защото те могат да променят своята форма и размер.

Ако размерът на дънки доста малки, высушиваю им сешоар, а след това на ръка се издърпва, за да се простират на тяхната ширина.

И в края на статията, ще продължа темата на сайта и да ви предложим снимки с Най-модните и актуални снимки на уличната мода, с помощта на дънкови облекла. Можете да бъдете вдъхновени да закупите уникални сувенири. How to care and store jeans How to care and store jeans How to care and store jeans How to care and store jeans How to care and store jeans How to care and store jeans How to care and store jeans How to care and store jeans How to care and store jeans How to care and store jeans How to care and store jeans How to care and store jeans How to care and store jeans How to care and store jeans How to care and store jeans How to care and store jeans
How to care and store jeans

Бъди модерен!

Theme by Anders Norén