грим

Как да се бори с първите признаци на стареене на кожата

Остаряването е неизбежен процес, основан на природата. От него никъде не се крият и не се укрие. Въпреки това, по-добре да не го пусна, и да се научи красиво да остарее. Съвети на нашите експерти ще ви помогнат.

Преди да звъни и да помете в магазини с надпис анти-възраст, ние трябва ясно да разберем, дали кожата ви е началото на избледняване или лека паяжина около очите, в следствие на съвсем други причини.

Както бе обяснено от лекар, козметик-дерматолог и за обучение експерт по грижи за кожата на Avon Maiya, има такова нещо като pseudotaenia, т.е. преждевременно стареене на кожата, което се е случило по някаква причина и е обратимо в случай, след като изчезне предразполагащи фактори и ще бъде предоставена съответната помощ. Причините псевдосвято могат да бъдат с различни тежки заболявания, неправилно или недостатъчно балансирано хранене, липсата на влага, лош сън, постоянни силни стрес, рязко отслабване, нарушение на хормоналния фон, на условията за работа, за постоянно пребиваване зад компютъра, пушене, пиене на алкохол, честото тен и самостоятелна обработка на кожи злоупотреба. Такива стареене трябва да се лекуват — обикновено това е обратим. Но първо трябва да се премахне основната причина.

Що се отнася до естественото стареене на кожата, като казва на Maiya в медицината има концепция хроностарение, т.е. хронологическое стареене и фотостарение, което aktiviziruyutsya под въздействието на слънчевите лъчи. И двата вида стареене се проявяват като визуално на кожата.

Първите признаци на възрастови промени на кожата са:

How to fight first signs of aging skin

— появата на бръчки;

слабо цвят (сиво);

— загуба на еластичността на кожата;

— нарушение на овална лице;

— проява на съдовите заболявания на вените на лицето при куперозе;

— опущение век;

— задълбочаване на носогубных гънки.

Този списък се добавя лекар, esthetician, анти-стареене лекар на клиника „Ана-Космо“ Наталия Ковальов:

— изтъняване и изсушаване на кожата;

— лицето изглежда уморен, „ушибленный“;

— разширени пори (по-често само в крилата на носа, брадичката, скулите).

Когато започнете да използвате козметика anti-age

How to fight first signs of aging skin

Наталия Булгаков смята, че, за да започнете борбата с всички нови симптоми трябва незабавно и с всички достъпни средства, тъй като тези процеси, свързани с общото стареене на организма, с процеса на стареене на клетките на организма и стабилизиране на хормоналния фон. На такова мнение, Наталия Ковалева, като предупреди: „ако не успеем правилно да реагират на тези сигнали, кожата започва бързо да остарее, така че не се страхувайте възрастова грим. Просто в по-млада възраст трябва да се прилагат курсовете за няколко месеца в годината, като, например, ние приемаме витамини“.

Не забравяйте, че не само по възраст (обикновено на 25-30 години) причини, за да започнете да използвате анти-ейдж средства, и състоянието на кожата. Ако ви 23, и ще видите на сутринта на лицето от горните симптоми, консултирайте се с вашия козметик. Той ще ви разкаже, как да се справят с тях и това, че грима е добре да се използва.

Някои анти-възрастова грим да изберете, при първите признаци на стареене

How to fight first signs of aging skin

Грижа за стареене на кожата трябва да бъде комплексен. Курс трябва да включва в себе си не само грижи, но и на витамини, минерални добавки и лекарства, които подобряват микроциркулацията, задължително преглед при ендокринолог и гинеколог.

Директно върху кожата козметични производители обикновено има градация от правомощията на стареене: линия от първите възрастови промени, както и набор от средства, предназначени за грижа за постоянни бръчки.

Експерт компания Avon за грижа за кожата на Maiya съветва да изберете грим, водени възрастови препоръките, посочени в инструмент, и в съответствие с тези проблеми, които вече са се появили: загуба на влага са необходими овлажняващи средства за суха кожа подхранване, влошаване на контура на лицето и опущение овална — rising, etc. За да се подобри качеството на кожата в състава трябва да бъде витамини и минерали. Когато кожата старее в козметиката добавяне на сърдечно-съдови съставки, които подобряват процесите на микроциркулацията. С появата на неравна сиво оцветяване на кожата, нейната мудност и наличието на хиперпигментация в състава трябва да влизат alagirusamy, и загуба на кожата влага, етерични антиоксиданти, хиалуронова киселина, урея, глицерин. Ако козметика избран правилно, не причинява алергични реакции, поносимост красива кожа, красотата и младостта на кожата успява да запази за дълго време.

„Ако кожата започва да остарява сигнал, можете да започнете да използвате анти-ейдж маска 1 — 2 пъти в седмицата, а след това да се премине към постоянно antivozrastnogo помощ“, каза Maiya.

Theme by Anders Norén