Как да премахнете бретон: прости съвети

How to remove fringe: simple tips

На всички момичета-собственик на бретон от първа ръка знам колко проблеми тя периодично се произнася, въпреки красотата си. Понякога ни липсва време възобновяеми отрежа бретон, но понякога ние искаме да расте, за да се получи по-плътна и гъста кичур коса на челото, но какво да правят с нея и как да го настроите правилно, за да не лезла в очите, ние не можем винаги да се мисли. Ето защо е важно да се знае как да премахнете бретон, така че да не изглежда нелепо.

Но преди да помисли за най-удобния и лесен начин за стайлинг на коса, обърнете внимание на няколко полезни съвети, които е важно да спазвате. Първо, бретон трябва да бъдат чисти. Изплакнете косата си и леко ги подсушете с кърпа. Задължително използвайте пяна или пяна, ако имате суха или нормална коса. Ако мазна коса, пяна не трябва да се използва, в противен случай те не са много добре изглеждаше добре поддържан. Въпреки това сред съвременния асортимент укладочных средства можете да изберете козметика за коса, най — важното- да го направиш правилно.

След това, след нанасяне на продукта върху косата, внимателно отделяне на глоба пита бретон от останалата част от косата се разделя на кичури назад. Подсушете бретон сешоар, използвайте кръгла четка. Това е, на първо място, придава обем и ще разресването по-лесно. Сега подсушете бретон така, както сте свикнали да правите това винаги, и сега можете да започнете, за да я удари.

How to remove fringe: simple tips

Някои варианти на елегантните прически

Убиват бретон назад или на дясната страна, важно е да се обърне внимание на неговата дължина и плътност на косата. По-долу ще разгледаме начини, които са идеални за всеки тип коса. Всичките три от тях. Това е най-високо prohost, малки кичури и бретон, заколола назад. Всичко това се прави лесно и не изисква умения на опитен фризьор.

    Висока prohost

Този вариант е подходящ за момичета, които не просто искат да премахнете отросшую бретон, но малко освежаване, подмладяване на лицето. Това се извършва по следния начин. Съберете бретон и коса, които граничат директно към него. Заколите косата си стоят просто заколкой или няколко невидимками отгоре.

    Жгутики

Малки жгутики за да бъде направено само чрез разделяне на цялата експлозия на пет части. Ако тя не е много дебела, а след това разделете на три или на четири. От всяка отобранной порции, жгутики форма, а след това закрепете ги по повърхността с помощта на малък клипове. Косата може да бъде малко завить. В резултат на това можете да направите с елегантна и стилна прическа, разходите за това няколко минути

    Бретон, пырнул назад

За да е красиво да направления обратно, трябва да се съберат всички косми, zachesov ги с помощта на гребен назад и да ги свържете с помощта на фиби. Много просто, лесно и бързо. Между другото, този метод е най-популярен. Така че може да бъде убит косата не само отзад, но и странично – както ви е по-удобно.

Отстрани на дълги кичура

Има много начини, които ни позволяват лесно да се свали дългия бретон, Както преди, така и настрани. Между другото, с нея нещата са много по-лесно, отколкото с кратък – да се събере в рамките на няколко секунди и изглежда това ще бъде елегантно и красиво, а не утопии в различни посоки. И така, първият вариант е ретро. За това подкрутите бретон с помощта на ролките (малки или големи). Това е, се образуват къдрици. Можете да направите това преди лягане или сутрин с помощта на плойки. Не забравяйте за прилагането на пяна. След нишката се навива, да я убие, и се поръсва с лак. Този метод е подходящ за тези, които прическа-каскада.

Не по-малко популярен bouffant. Метод, подобен на пиърсинг на косата. За да кандидатствате отделно гребен точно откоси, и с помощта на гребен да прости на НПД по посока към челото от короната. Сега, приберете косата си назад, да ги повдигне нагоре до корените, определяне на штифтом.

Продължавайки да разгледаме как се махне бретон, нека не забравяме за страничните bouffant. Те позволяват красиво махне косата от дясната или лявата страна. Работи прост руно, както и в първия случай, но не Bulk. Сега съберете бретон и просто сколите си с другата страна, което е много удобно. За целта може да използвате обикновени фиби. Можете също така да събере своя бретон в плитка, заплетя френската плитка в посока назад, или проста плитка, която после да бъде убит на рамо.
How to remove fringe: simple tips

Ако имате къси кичури

С къс бретон, малко по-сложно. Но не се отчайвайте – дори и тук има решение. Тук, обаче, няма допълнителни аксесоари не може да направи. Използвайте колела, малки щипки за коса, различни украшения за коса. В този случай ние се фокусираме не върху начина на клане, а именно аксесоари.

Например, всички видове кърпи за глава или ленти трябва да бъдат подбрани в съответствие с цвета на косата или дрехите. Предпочитат или неутрални нюанси, или принципно несъвместими. Бижута могат да имат красива узорчатый украшение, благодарение на което косата ще стане по-красив. Например, малък орнамент-раздразнителни, може да бъде убит на рамо. Bezel лесно премахване на косата назад, откривайки лицето си. Опитайте се максимално да се подчертае нейното достойнство!

Обикновен къс бретон свали дясната или лявата страна. Сложете го във вълна или във формата на полумесец. Такива техники могат да бъдат използвани не само за премахване на косата, но дори и скриване на възможни проблеми и недостатъци. Ако имате палав кичур, създавайки вълни-добре е да използвате плойку – трябва да е по-лесно. Препоръчително е да се поръси с лак.

Освен това, днес, както никога досега, най-важното-това бретон, подредени на една страна. На първо място, това е гъвкав и удобен. Той е идеален и круглолицым момичета, и тези, които имат овално лице по-тесен. Фризьорите казват, че косата подредени върху дясната или лявата страна, омекотява чертите на лицето, прави ги меки.

Ще погледна как и къде бързо и красиво изтрий бретон, с помощта на малко грим и аксесоари. Че от всички начини да се откажете-това е само ваш избор, което зависи от външния си вид, прическа и стил. Във всеки случай ще изглеждате страхотно. Достатъчно е да се допълнят вашия стил с фини, внимателно подбрана козметика. Струва си да опитате и вие ще бъдете винаги красиви!